מה הטבק הכי מוזר שעישנתם?
מה הדבר הכי מוזר ששמתם בכד של המים?
מה הטבק הכי מוזר שעישנתם?
מה הדבר הכי מוזר ששמתם בכד של המים?
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
|
|
לא עשנתי בינתיים טבק מוזר..
וניסיתי לשים כבר נסטי\בירה\חלב
".It always seems Impossible until it's done"
שמתי קולה O_ם אל תנסו בחיים לא יכולתי ללכת שבוע
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
הדבר הכי מוזר שניסיתי זה ערבוב של ליקריץ ונענע איכככככ לא ממליץ..
פעם הייתה לי נרגילה וכבר רציתי לזרוק אותה אז עשיתי בה הכללל שמתי בה וודקה, בירה, חלב, קולה, נסטי, מים עם סבון, מיץ תות בננה, מיץ תפוזים והכי כיף היה לשים כוס ויסקי חלב וכוס קולה ביחד.. חחחחחחחח
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
הטבק הכי מוזר שעישנתי היה ערבוב של טבק אניס עם תפוח כפול.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
טבק מוזר?
לא יודע..עישנתי טבאק לא ממש מוכר...
כמו נגיד קולה או קוקוס או XL ...
אם זה לא טבאק מוזר...אז מה כן?! D:
לא דחפתי שום דבר לנרגילה חוץ ממים...מה שכן, יש לי נרגילה כ"כ קטנה שלפעמים המיץ של הטבאק יורד למים והמים משנים צבע..לצבע אדום![]()
נערך לאחרונה על ידי False; 03-07-2011 בשעה 00:03.
לא עישנתי משהו מוזר.
שמנו פעם אחת ערק כי היה קצת מים...
וואלה עישנתי עם חברים טבק מנטה, חוויה רעה במיוחד! כמו לעשן אורביט!
ובכד אנשים שימו יין אדום זה אחד היפים העשן יוצא סגול כזה מגניב!
לגבי היין אני ינסה.
אם מנטה ונענע זה אותו טעם אז אני לא מבין על מה אתה מדבר ניסיתי נענע וזה אחלה דבר(חוץ מהאימפוטנציה שאומרים שזה עושה לא יודע אם זה מיתוס או לא). לנושא, פעם כשהייתי שיכור שמתי דשא במקום טבק ונתתי לחבר שלי לעשן והוא מסכן נחנק לגמרי אז אמרתי לו שהוא כוסית ולקחתי שכטה גדולה וכמעט הקאתי את הריאה של עצמי *לא לנסות בבית חחחח*