פאנל מומחים של המכון האמריקני לסרטן הודיע כי אין עדויות מחקריות לכך שהטלפון הסלולרי מעלה את הסיכון לסרטן. ההודעה: שבועות ספורים לאחר הצהרת ארגון הבריאות העולמי על הטלפונים הסלולריים כמסרטנים אפשריים.
אז למי להאמין?
קרדיט: Ynet
פאנל מומחים של המכון האמריקני לסרטן הודיע כי אין עדויות מחקריות לכך שהטלפון הסלולרי מעלה את הסיכון לסרטן. ההודעה: שבועות ספורים לאחר הצהרת ארגון הבריאות העולמי על הטלפונים הסלולריים כמסרטנים אפשריים.
אז למי להאמין?
קרדיט: Ynet
|
|
שטויות, שוב פעם בלבולי מוח
למי איכפת
בסופו של דבר גם אם זה עושה סרטן אני אמשיך להשתמש בפלאון שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אני מסכים עם דניאל!
להאמין שהמכשיר הסלולרי מסרטן !
לי נשמע יותר הגיוני שחברות הסלולר "שיחדו" את אותם חוקרים.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
המכשיר הסלולרי מסרטן
במילת אחת? BULLSHIT
בטוח יש קשר..רק עוד לא גילו את זה ב 100 %
מה?!![]()
הם הכי טובים ולא משנה מה אומרים
"למרות זאת הודה פאנל המומחים כי לא ניתן לשלול עדיין את ההשפעות לטווח הארוך כתוצאה מהשימוש בטלפונים סלולריים."
"מנגד למחקרים הללו עומד מחקר רחב היקף שפורסם בשנת 2007 וכלל זרוע ישראלית. המחקר מצא כי לאחר חמש שנות שימוש בטלפון נייד באותו צד של הראש נמצא סיכוי הגדול ב-34% ללקות בגידולים של בלוטות הרוק. המחקר מצא גם כי ככל שעלה משך השימוש - כך עלה גם הסיכון ללקות בגידולים."
זה מספיק לפי דעתי.