מה קורה כולם!?
אז מה הייתה הפאדיחה שלכם שנגרמה מכך ששתיתם?
אם לא קרה לכם וקרה לחברים שלכם אז אתם מוזמנים לספר מה קרה לחברים שלכם.
שיהיה דיון מהנה
|
|
חחחחחח הייתה לי פאדיחה לפני שנתיים בערך הייתי בן 15 והייתי מסטול מת שתיתי מלא מלא ועוד זה היה ערק ישבנו באיזה מקום ופתאום נעלמתי הייתי מסטול מת אני רואה כמה בנות גדולות שותות בערך גדולות ממני ב 3-4 שנים ואני מתחיל להתחיל איתן לחבק אותן וזה ואני לא מכיר אותן אפילו וקיצר פאדיחות חחחחח ויום למחרת גיליתי שאחת מהם אחות של ידידה
לול^^
ואו אממ,לא זוכר אותן בעיקר חחחחחח
אין לי מושג מה קרה באותו ערב אבל זה מה שחברים שלי סיפרו לי -
בערך כשהייתי בן 16 וחצי שתיתי עם חברים והגעתי למצב שגמרתי כמעט חצי בקבוק לבד.
הקאתי על הנרגילה של חבר שלי, התחלתי עם ילדה בת 12 שהביאה לי כאפה וברחה כי חשבה שאני נרקומן,
אחרי זה הלכנו לבית ריק של חבר, הקאתי לו על כל המטבח וחטפתי ממנו מכות.
בבוקר קמתי בבית (בשירותים) נעלמו לי הנעליים ופלאפון שלי היה שבור.
כמה שעות אחרי זה גיליתי שקשרתי את השרוכים של הנעליים והעפתי אותם על חוט חשמל שנמצא מחוץ לבניין שלי.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אני שתיתי מלאא באיזה מסיבה והתחלתי לנשק מישהי שחשבתי שהיא חברה שלי והקטע הכי טוב היה שהיא זרמה איתי חחחחחחח פתאום חברים שלי מסתכלים עליי ואת חברה שלי לשעבר הכרתי דרכם יעני היא כמו אחותם קיצור פדיחות של החיים
גם קרה לי שהייתה יומולדת לחבר ושתיתי מלא וישנתי אצל חבר טוב שאמא שלו במקרה הייתה הגננת שלי קיצור אני מתחיל להקיא בכל הבית עד הדלת ליד האסלה בכיור באמבטיה חחחח קיצור באותו בוקר אני כזה קמתי מהצעקות של אמא שלו אבל שיחקתי אותה ישן ואני שומע אותה אומרת לחבר שלי בונא מה הוא מקיא פה ככה מה הוא כלב?? הכנסתי את הראש לסמיכה שלא יראו שכולי אדום מבושה..
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
King
חח משהו שאני זוכר היה לפני הרבה זמן באיזה גיל 16 הלכתי עם אח שלי הגדול וחברים שלו לפאב וזה פעם ראשונה .. והיה בירה ללא תחתית ושתיתי הרבה וזה.. עכשיו אני מרגיש כאילו אני הולך להקיא אז הלכתי לשירותים והיה שם תור רצח חח... ופתאום זה עלה לי והקאתי כזה על היד וקצת על הרצפה ולא נראלי שמישהו ממש שם לב חח זה היה אחד המצחיקים ואז חזרתי חזרה כאילו הכל רגיל..
המלך חזר