נתתם באן סתם למשתמש הזה : Dnfh Dnert שהשם האמיתי שלו זה אורי כהן ( אם יהיה אפשר לשנות לו את הניק....
אני הסברתי לSHIR המפקח פה בפורום הוא שכן שלי ואין לו ראוטר בבית אז אני והוא גולשים באותו רשתם אינטרנט אבל אם אתה יכולים איכשהוא אז תבדקו ותראו שאנחנו לא מאותו מחשב ואותו בית אתם אמרתם שזה משמשים כפולים כי ראיתם את זה אבל תבדקו ותראו שהאיפי הראשי של המחשב שונה יש לנו אותו איפי מהראוטר אבל תראו מהאיפי הראשי של המחשב שזה לא אותו דירה ולא אותו מחשב
הוא אמר עליי את כול הדברים הטובים רק בגלל שבאמת עזרתי לו ובאמת לימדתי אותו הרבה דברים אבל זה לא נקרא משתמשים כפולים
מה אסור בפורום הזה ששכנים יהיו ביחד באותו פורום?????
אז בבקשה תבדקו ותראו שזה איפי של המחשב שונה זה רק אותו הראוטר הוא רוצה להתחיל להשקיע ולהרוויח כסף ברשת ותראו שהוא מנסה להשקיע אז תנו לו היזדמנות זה לא הוגן שרק ביגלל שאנחנו שכנים הוא לא יקבל רשות לפתוח משתמש בפורום ולהיות כמו כול בן אדם אז בבקשה תיבדקו את האיפי הראשי של המחשב ותראו שזה איפי שונה ורק אותו ראוטר
ותשאלו את שיר המפקח פה בפורום שנינו ביחד דיברנו איתו במסן וכמה שאני יודע אי אפשר לדבר ממחשב אחד אם שתי משתמשים בסמן שונים ושאנחנו כותבים ביחד (מה יש לי ארבע ידיים?) אז בבקשה רק תיבדקו ותראו ותבטלו לו את הבאן