האתרים האלו מעדכנים מיידי את הכסף והורדות ?
נערך לאחרונה על ידי Gmail; 06-07-2011 בשעה 02:27.
נכתב במקור על ידי Gmail האתרים האלו מעדכנים מיידי את הכסף והורדות ? UPLOADING כן.... אחלה של אתר אני ממש מרוצה ממנו... אם אתה רוצה להירשם דרכי ואני יגיד לך דרך לקבל מלא כסף תשלח לי ה"פ...
כן מניסיון במידה ותרצה מידע עליהם תבדוק בלינקייה או בפורום הזמנות עוד שאלות?
מה זה remote upload ?
נכתב במקור על ידי Gmail מה זה remote upload ? העלאה של לינק מהאינטרנט אתה שם אותו שם ואתה הופך אותו לשלם
נכתב במקור על ידי Gmail מה זה remote upload ? רימוט זה נגיד שאתה לוקח לינק מmu ואז מכניס אותו לרימוט אז הוא מעביר את הקובץ בין השרתים של mu לנגיד uploading ...(זה הרבה יותר מהיר מהעלאה רגילה )
דרגון בול זי לצפייה ישירה
נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 רימוט זה נגיד שאתה לוקח לינק מmu ואז מכניס אותו לרימוט אז הוא מעביר את הקובץ בין השרתים של mu לנגיד uploading ...(זה הרבה יותר מהיר מהעלאה רגילה ) צריך פרומיום או משהוא בשביל לבצע את זה ? וזה יותר מהיר מהורדה ? ולשני האתרים שציינתי , יש להם remote upload ?
נערך לאחרונה על ידי Gmail; 06-07-2011 בשעה 03:33.
נכתב במקור על ידי Gmail צריך פרומיום או משהוא בשביל לבצע את זה ? וזה יותר מהיר מהורדה ? ולשני האתרים שציינתי , יש להם remote upload ? בuploading אתה צריך פרימיום בשביל לעשות רימוט בhotfile&megaupload ואתה יכול לעשות רימוט בלי פרימיום בuploading אם יש לך פרימיום באתרים האלו..
וwupload יש לו remote ?
נכתב במקור על ידי Focused UPLOADING כן.... אחלה של אתר אני ממש מרוצה ממנו... אם אתה רוצה להירשם דרכי ואני יגיד לך דרך לקבל מלא כסף תשלח לי ה"פ... כמה כבר יש לך באפלואדינג?
נכתב במקור על ידי Gmail וwupload יש לו remote ? ל Wupload יש Remote . ואם יש לך פרימיום בWupload אפשר לקחת לינקים של Wupload , כמו File Copy של Letitbit & Shareflare .
באתר Wupload שאני מעלה יש כמה סוגי העלות , בחרתי בראשונה שזה web upload , זה טוב או שלא ?
נכתב במקור על ידי Gmail באתר Wupload שאני מעלה יש כמה סוגי העלות , בחרתי בראשונה שזה web upload , זה טוב או שלא ? יש לי הצעה אחרי שתעבור את כיתה ז' ותיהיה לך אנגלית טובה + רצון + תקרא מאמרים + מדריכים תחזור לכסף ברשת טוב אבי?
נכתב במקור על ידי ProVirus יש לי הצעה אחרי שתעבור את כיתה ז' ותיהיה לך אנגלית טובה + רצון + תקרא מאמרים + מדריכים תחזור לכסף ברשת טוב אבי? חחחח צריך לנעוץ תהודעה הזאת וזה נכון להרבה אנשים פה ולא רק לו
לא יפה מה שאתם אומרים , אנשים לפעמים לא מבינים והם צריכים עזרה ולכן הם פונים לכאן . לזה מיועד הפורום לא ? אני לא באתי לריב , ואם אני רוצה אני יכול להכניס לכל אחד מכם כאן .
חוקי הפורום