מישהו שמוכר נרגילות באיזור באר שבע אמר לי שיש לו שותף שמייבא אותם מסוריה זה נראה לכם אמיתי או חרטא?
מישהו שמוכר נרגילות באיזור באר שבע אמר לי שיש לו שותף שמייבא אותם מסוריה זה נראה לכם אמיתי או חרטא?
החיים הם כמו נרגילה כל מה שצריך זה : ראש טוב . גוף יפה . וצינור ארוך !!
אם גם אתם אוהבים את הארץ שלכם ומורעלים על ישראל ואתם פעילי ימין מוכנים לעשות בשביל המדינה שלכם הכול תתצתרפו לhttp://www.myisrael.org.il/action/
|
|
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
מה הקשר נרגילה לנד למישהו שהוא מבאר שבע?
יש לך תשוק הבדואי שיש שמה נרגילות לא רעות במחירים טובים של סביב ה100 שקלים,אם אתה רוצה לקנות נרגילה סורית גדולה עצה שלי תלך לשוק העירוני זה שליד התחנה המרכזית יש שמה נרגילות סוריות ב150 שקל,קניתי אחת משמה לפני חצי שנה,הסוג של הנרגילה הסורית שמה יחודי יש רק אותה שמה עד עכשיו סוחבת לי כאילו היא בת חודש,ההוא יתן לך גם 200 גרם טבק בתוך ה150 שקל האלה.
כמובן שאתה יכול ללכת לשוק הבדואי ולהביא סורית ב80 שקל גדולה אפילו,אבל אני אישית לא סומך על המוכרים הערבים האלה אחרי הפאקים שקרו לי עם הנרגילות שלהם,אני רק קונה מהם טעם,יש להם טבק במשקל מצויין.
לא אחי מה שמול התחנה המרכזית איפה שמוכרים ירקות ופירות(נו השוק העירוני הזה שעובד כל יום),שזה 2 דקות בלחץ מהתחנה המרכזית.
יש שמה איזה אחד שהיה מוכר בייצים פעם בשוק של אופקים,בדוכן שלו של הנרגילות או הוא עובד שמה(יש לו שיער לבן בן 50 ככה),וגם אמא שלו שהיא בת 70 ככה עייפה מהחיים.