היה זה יום חורף קריר וגשום, אורות המועדון הבהבו על עורי החשוף, עיניים אשר משחרות לבשרי חיפשו את המבוקש את אשר באו אליו ומוט הברזל שבאותה השעה נשענתי עליו צרב את גופי "ג'נה, במה את בוהה?!" הסתכלתי לצד הבמה וראיתי את חברתי הטובה מילי עם פנים מודאגות, הייתה לי תחושה שהיא מרגישה שמשהו לא בסדר איתי, עכשיו כשאני חושבת על זה באמת אולי הבעיות התחילו לזרום למוחי, רוחי חזרה לגופי וחזרתי לעבודה.
כעבור מספר דקות המשמרת שלי נגמרה, אספתי את בגדיי המקומטים מהבמה ואת כל הכסף המסריח מזיעה שנפל מהחוטיני שלי, כיסיתי את אבריי החשופים בידיי וירדתי במדרגות העץ הגסות מהבמה.
מילי חיכתה ליד המדרגות לעלות למשמרת שלה, היא הייתה סקסית מאוד, היא לבשה חוטיני מוזהב משובץ נצנצים זהובים צהבהבים, נעלה נעלי עקב אדומות ורדרדות ושמה קשת שחורה בשערה הבלונדיני המבריק, תמיד נמשכתי למילי אך היא תמיד רצתה להשאיר את זה בגדר של חברות טובות לא יותר מזה.
הלכתי לחדר ההלבשה שם היו מלא בנות אחרות, חלקן סיימו את משמרתן אך חלקן מחכות עוד לקבל הזדמנות בה ייקחו את הכסף המטונף של האנשים במועדון, הורדתי את החוטיני השחור שלי ושמתי אותו על וו שהיה לידי לבשתי את בגדיי הרגילים,גופייה, מכנסיים ארוכים, מעיל וצעיף.
הלכתי לעבר הבמה והסתכלתי מהצד על הופעתה של מילי, היא הייתה מדהימה כל כך, ממש סקסית, ממש חושנית, איך שהיא חגה סביב מוט הברזל פשוט הטריף אותי, היא פשוט מדהימה חשבתי לעצמי, חבל שהיא לא חושקת בי כמו שאני בה
מילי הפנתה את מבטה אליי בחושניות, עיניה הירוקות הבריקו, נטרפה דעתי באותו רגע, הדם התחיל לזרום מהר, אבל מחשבותיי לא מיהרו לצוץ, ידעתי שזה חלק מעבודתה להראות חושנית ושזה לא קשור בכלל אליי.
המשמרת של מילי הסתיימה, קצת הייתי עצובה שאצטרך לחכות לראות את גופה המטריף בערך עוד יום, היא התלבשה במעיל ורוד ונעליים חומות ישנות כאלה וגרביים לבנות וקצת מלוכלכות, כנראה שלא הייתה בבית הרבה זמן.
"נו אז איך הייתה ההופעה שלי?" שאלה מילי בזמן שיצאנו מהמועדון "היא הייתה נהדרת, חושנית וסקסית כל כך, את מדהימה את יודעת את זה?" עניתי, היא גיחכה "על תגזימי זאת עבודה שאני אמשיך איתה עד שאחסוך מספיק כסף לאוניברסיטה" "חבל יש לך עתיד בזה" וצחקתי, והיא צחקה גם, שמחתי שגרמתי לה לחייך "מה את רוצה ללמוד בכלל באוניברסיטה?" שאלתי, "אני חושבת שאני אתקדם יותר לכיוון גוף האדם" גיחכתי "התכוונת יותר לכיוון גוף הגבר" ושנינו צחקנו ואז היא שאלה "מה העתיד שלך בכלל? מה התכנונים?" "אני עוד לא יודעת" עניתי בקול רציני יותר "אבל ברור שלא אתקע בחור המגעיל הזה כל החיים"
אחרי כל השיחה הזאת הלכנו עוד איזה 20 דקות בשתיקה מביכה, הגשם התחיל לרדת שוב, הגענו למקום התפצלותנו, "ביי" אמרתי "ביי, נתראה מחר" מילי אמרה "אני לא יכולה כבר לחכות" אמרתי לעצמי בלחש.
פתחתי את דלת ביתי, זרקתי את החוטיני ואת הכסף על הרצפה שלא נוקתה כבר שנה, ניגשתי למקרר והוצאתי את בקבוק הוודקה השקוף עם הפסים האדומים, הוא האחד האהוב עליי, הנוזל השקוף בו כמעט נגמר אז הייתי צריכה להסתפק גם בבקבוק הוודקה הכחול עם הפסים הירוקים, נשכבתי על המיטה והתחלתי לשתות, סיימתי את הבקבוק השקוף ואחריו התחלתי לשתות את בקבוק הוודקה הכחול, התחלתי לראות דברים במטושטש, המשכתי לשתות עד שלא ראיתי כלום.