אני וחברה שלי מתכננים לעשות פעם ראשונה של שתינו...
עכשיו מה אני צריך לעשות מה להביא איתי איך להתחיל את זה שאני יקרע לה את קרום הבתולים יצא הרבה דם? ואחרי שיוצא דם מפסיקים או שזה לא מפריע? לשים מגבת שהדם ירד לשם? עם אפשר הרחבה..
אני וחברה שלי מתכננים לעשות פעם ראשונה של שתינו...
עכשיו מה אני צריך לעשות מה להביא איתי איך להתחיל את זה שאני יקרע לה את קרום הבתולים יצא הרבה דם? ואחרי שיוצא דם מפסיקים או שזה לא מפריע? לשים מגבת שהדם ירד לשם? עם אפשר הרחבה..
|
|
נתחיל בזה שתשתדלו להיות רגועים(מה שקשה לצפות מהפעם הראשונה)תשתדל לתת לה הרגשה שאתה כאן לצידה,אל תלך ישר לאיבר המין שלה.תתנשקו,תגיד לה שאתה אוהב אותה וכו',לאט לאט תתחיל לגעת בה בגוף העליון (תיגע לה בשדייםובבטן )ולאט לאט תרד,חשוב לציין שהיא חייבת להרגיש איתך בנוח כי אחר כך לא רק שזה יכאב לה זה גם לא ייכנס.
תשקיעו הרבה במשחק מקדים,תשחק לה בדגדגן,תיגע לה ברגליים,הייתי אומר שלא תכניס לה את איבר המין שלך עד שהיא פשוט תבקש ממך(שהיא תהיה סופר מגורה).
לאחר שכל זה יקרה תכניס לאט לאט,לא הכל במכה אחת,תשאל אותה איך היא מרגישה?האם זה כואב לה?האם אתה יכול להמשיך?
לגבי כרום הבתולים?יש כאלה שיש להם ויש כאלה שלא(נדיר) יש כאלה שירד להם פחות דם ויש כאלה שהרבה,שים מתחתיה איזה מגבת\סדין שאתה לא צריך ואחר כך תזרוק אותו.
אחרי שזה יקרה היא תרצה עוד פעם ועוד פעם שבאותו יום תגיד :"לאיפה נכנסתי ?" (תרתיי משמע)
שיהיה בהצלחה,ספר איך היה.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 07-07-2011 בשעה 14:56.
אני אשמח להפנות אותך ללינקייה שלנו שבה תוכל למצוא הרבה מידע שימושי וכמוכן מידע שמעניין אותןסקס - "יחסי מין בפעם הראשונה"
תלויי מה הסיגנון שלך ומה הסיגנון של הבחורה נשמה..
אם היא אוהבת רומנטיקה תפנה את הבית או קח אותה לצימר , תפזר וורדים , מלא מלא נרות אבל מלא עם ריח תכין איזה מתנה קטנטנה ואפילו איזה בקבוק שמפנייה יהיה מאוד נחמד
אני מאמין שזה יקנה כל בחורה שאוהבת רומנטיקה.
יש עוד אלף וחד דריכים לעשות משהו רומנטי ויפה אבל השאלה אם היא יודעת שהיא עומדת להיכנס למצב הזה במתוכנן..
זתומרת שאם אתם קובעים שעושים את זה בתאריך X ויום X בשעה X ובמקום X אז אתה יכול להכין לה את הרעיון הזה עם פתק בדלת "פתוח היכנסי" ומשפט אהבה מצורף עם וורד אחד..
אם זאת סתם בחורה לא משהו מיוחד סתם כדאי לעבד את הבתולין שלך אז איך שיוצא תזרום
מקווה שעזרתי אם אתה זקוק לעוד עזרה / עצה או סתם לדבר אתה מוזמן לפנות אליי או לצטט אותי לדיון , אשמח לעזור![]()