קיצר אני רוצה לגנוב אינטרנט מהשכנים ואני רוצה לפרוץ להם את הסיסמא. אם זה באמת עובד אני מביא לכם 2$ בPP
נכתב במקור על ידי maxvol קיצר אני רוצה לגנוב אינטרנט מהשכנים ואני רוצה לפרוץ להם את הסיסמא. אם זה באמת עובד אני מביא לכם 2$ בPP 4$ מדריך מלא ואני עובר איתך שלב שלב. וזה + תוכנת הסוואה ששום האקר בעולם לא יוכל לגלות שאתה גולש על הרשת שלהם
נכתב במקור על ידי Own4g3g3 4$ מדריך מלא ואני עובר איתך שלב שלב. וזה + תוכנת הסוואה ששום האקר בעולם לא יוכל לגלות שאתה גולש על הרשת שלהם פורץ גם WPA2-PSK וגם WEP? אם כן 3 דולר לא יותר אחי
נכתב במקור על ידי maxvol פורץ גם WPA2-PSK וגם WEP? אם כן 3 דולר לא יותר אחי 3 דולר עמלה עלייך,זאת אומרת אחרי שאתה שולח מגיע לי הכל נקי 3 דולר. פורץ גם וגם.
נכתב במקור על ידי maxvol פורץ גם WPA2-PSK וגם WEP? אם כן 3 דולר לא יותר אחי אל תתקנה ממנו אחי הוא רימה אותי על 30 דולר!!
נכתב במקור על ידי include אל תתקנה ממנו אחי הוא רימה אותי על 30 דולר!! הוא קודם כל מסביר לי איך פורצים ואחרכך אני מביא לו את הכסף. הוא לא יכול לרמות אותי. וסבבה אחי יש לך סקייפ?
נכתב במקור על ידי maxvol הוא קודם כל מסביר לי איך פורצים ואחרכך אני מביא לו את הכסף. הוא לא יכול לרמות אותי. וסבבה אחי יש לך סקייפ? אני מביא לך חינם. רק אל תקנה ממנו.
תביא גם לי
נכתב במקור על ידי include אני מביא לך חינם. רק אל תקנה ממנו. טוב יש לך סקייפ?
נכתב במקור על ידי maxvol טוב יש לך סקייפ? כן dchackblue
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
כבר יש לי אותך בסקייפ...
עבד לך?^^ אם כן אני גם חייב חח...
טרה נובה שולט
נכתב במקור על ידי include כן dchackblue יש מצב גם אתה מביא לי אחי ?
דרגון בול זי לצפייה ישירה
חוקי הפורום