קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בעצם..
    על ידי shon233 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-03-2010, 19:24
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  3. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:17
  4. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

בעצם כמה שאלות (15)

ברירת מחדל בעצם כמה שאלות (15)

אני בן 15 ויש לי חברה, נהינו חברים לא מזמן, לפני בערך שבועים..
    יש לי כמה שאלות..
    1. לפני שלושה ימים התנשקנו בערך 5 דקות רצוף, לפני לא התנשקנו כל כך הרבה זמן, ואז הרגשתי שיש לי מין פרי קאמ (precum) כזה, לא עמד לי ולא הרגשתי חרמן או משהו כזה.. אחר כך התנשקנו עוד כמה פעמים, גם להרבה זמן, וזה שוב ושוב קרה לי.. זה נורמלי? מה לעשות כדי להפסיק את זה? זה ממש הפריע לי..
    2. היא חברה ראשונה שלי, וגם הנשיקה הראשונה שלי, כשהתנשקנו בפעם הראשונה הרגשתי שעם הקצה של הלשון שלי אני כל הזמן נוגע בקצה של השיניים שלה, אחר כך בפעמים האחרונות שהתנשקנו כל הזמן ניסיתי למנוע את זה כי זה הפריע לי אבל לא הצלחתי, מה לעשות? זה בסדר? תמיד זה ככה?
    3. כמו שאמרתי, היא הנשיקה הראשונה שלי, ולה יש יותר נסיון. אני מפחד שאני לא מנשק טוב, לשאול אותה על זה? או שזה סתם יפדח אותה?
    4. שאלה לא ממש קשורה אבל סתם לידע כללי.. כשעושים סקס עם קונדום, ואז גומרים בתוך הקונדום (אפשר לגמור בפנים אם יש לך קונדום נכון?) אז מה אמורים לעשות? ללכת לנגב תזין מהשפיך? כאילו כל פעם שאני מאונן אחרי שאני גומר אני מנגב את הזין, אז כאילו אחרי שאני גומר בסקס, אני אמור ללכת לנגב את הזין? זה נשמע לי מטומטם, קיצר מה עושים?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

1.לא הבנתי את הבעיה שלך , אתה מתנשק עם בחורה ולא מרגיש חרמן? כניראה שהנשיקה לא הייתה מספיק "לוהטת" וזה לא גרם להורמונים שלך להתעורר זה לא אמורה להיות בעיה נשמה כי זאת הפעם הראשונה שלך וזה משהו שמוזר לך כפרה אבל זה ישתנה אחרי כמה פעמים.

2.כאשר מתנשקים צרפתית הלשונות אמורים להיצתלוו כאשר הפיות נפגשים זה כל המהות של הנשיקה הצרפתית.

3.לנשיקה צרפתית אין מדריך נשמה כל אחד עושה את זה ברכו שלו ככה שאין אחד שהוא יותר טוב או פחות טוב.
    פשוט עושים מה שאמרתי לך ב 2.

4.כאשר מקיימים ייחסי מין עם בת הזוג עם קונדום כן אתה יכול לגמור בפנים רק תקפיד ללבוש את הקונדום נכון.
    ולאחר שאתה גומר ממולץ ללכת לנקות את זה ואף יותר ממולץ להיכנס למקלחת קצרה.

מקווה שעזרתי לכל שאלה נוספת אני פה

1. זה לא שאני לא מרגיש חרמן, פשוט לא חרמן במיוחד או עד כדי כך שיהיה לי פרי קאמ..
    2. אני יודע שהלשונות אמורות להצתלב, אבל אמורים לגעת בשיניים? זה ניראה לי קצת מוזר..

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

בשיניים לא זה קצת חריג תשדלו לסובב קצת את הראש ככה שהשפתיים לא יהיו במקביל אחד כנגד השני שיהיו קצת בצורות שונות כי אני מבין שאתם מתנשקים ונפגשים עם השיניים וזה כניראה כי אתם מתנשקים ביישיר אז השיניים נפגשות
    בצורה הזאת:

כך השיניים שלכם לא אמורות להיפגש.
    אם זה עדיין קורה אל תיכנסו יותר מידי אחד לתוך הפה של השני.

בקשר לנשיקה תן לזה קצת זמן , תתרגל לנשיקות לאט לאט זה יבוא זה ההורומים שלך יקבלו את זה איך שהם מרגישים.
    אם אתה ממש רוצה להתחרמן פשוט תחשוב על דברים מחרמנים או שתתמזמו אם זה כבר אפשרי. למרות שאני חשוב שזה קצת מוקדם.
    נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 09-07-2011 בשעה 22:46.

לא אמרתי שהשיניים שלי נוגעים בשלה, הקצה של הלשון שלי נוגע בקצה של השיניים שלה..
    בקיצור לא משנה, נשתדל..
    ומה שאמרתי זה בדיוק ההפך, אני לא רוצה להתחרמן כי אז יוצא לי מין פרי קאמ כזה, וכן זה עוד מוקדם להתמזמזות..

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

הם הלשון נוגעת ליפעמים בשיניים שלה זה כניראה בגלל שאתה מכניס את הלשון אתה מכוון אותה טיפה למעלה או למטה..
    תשתדל להכניס את הלשון למרכז חלל הפה
    ובקשר לזה שאתה לא רוצה להתחרמן אז תחשוב על דברים שהם לא מחרמנים כמו כולנו , זקנות , כלבים , חתולים , שואה עוד...

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

אני לא מבין למה לגעת עם הלשון בשיניים זה פסול.. אולי בהתחלה אפשר להבין (כמו במקרה שלך) אבל להגיד תאמת אחרי שנה ככה זה דיי כיף כזה.. עושים שטויות בפנאן בלי לחשוב בכלל מה עושים ותאכלס זה מצחיק וכיף.
    בקשר למה ששאלת, כשאתה דוחף את הלשון שלך ונוגע לה בשיניים, אתה גם נוגע לה בלשון? אם לא יכול להיות פשוט שהיא לא רוצה עם לשון והפה שלה לא ממש פתוח אז אתה מרגיש את השיניים.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

לא, היא רוצה עם לשון.. אני נוגע לה גם בלשון עם הלשון שלי, פשוט גם קצת בשיניים..
    טוב לא משנה, זה כבר לא כזה מפריע לי..
    תודה בכל מקרה..
    בקשר לדבר השני, אז היום גם הייתי איתה והתנשקנו גם להרבה זמן ולא היה לי פרי קאמ כזה..

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

1.אתה מרגיש שיוצא לך? אתה ראית שיוצא לך?]בדר"כ התחתון יהיה מלוכלך אחרי דבר כזה.בקיצר,במידה ועומד לך זה ייצא לא משנה מה,אם לא אז לא :|
    2
    .זה בא עם הניסיון חביבי,אתה תשתפר

3מערכת יחסים טובה נמדדת על התקשורת בין בני הזוג.למה שזה יפדח אותה? להפך,היא תרגיש טוב יותר עם זה שאתה שואל אותה ומתעניין

4.כשגומרים בתוך קונדום[בפנים כמובן,זה כל הקטע בקונדום חח],מוציאים אותו וכמובן שישאר קצת חומר סיכה ושפיך על הזין.זה די מסריח וזה ולכן רצוי לנגב את זה.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

ציטוט נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה לגעת עם הלשון בשיניים זה פסול.. אולי בהתחלה אפשר להבין (כמו במקרה שלך) אבל להגיד תאמת אחרי שנה ככה זה דיי כיף כזה.. עושים שטויות בפנאן בלי לחשוב בכלל מה עושים ותאכלס זה מצחיק וכיף.
    בקשר למה ששאלת, כשאתה דוחף את הלשון שלך ונוגע לה בשיניים, אתה גם נוגע לה בלשון? אם לא יכול להיות פשוט שהיא לא רוצה עם לשון והפה שלה לא ממש פתוח אז אתה מרגיש את השיניים.
    בשביל הכייף וצחוקים זה לא פוסל אבל בשביל נשיקה נורמאלית וממושכת זה לא אמור לקרות בתדירות של פעם אחת או פעמים בלי כוונה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,818 | הודעות: 8,199,411 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect