|
|
נראה די טוב, האור ממוקם יפה אבל המכונית לא קשורה.
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
אהבתי מאוד!
המכונית לא קשורה אחי
תמחק מכונית והכל מעולה!
בואנה אתם חיים בסרט
הרמה הכללית של המעצבים בישראל יורדת ויורדת
\[אני מדבר גם על המגיבים, שלא יודעים להבחין בין עיצוב ללא עיצוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
זה באמת לא בושה להעיר למישהו על עיצוב
כאילו
אף אחד פה לא מפרנס משפחה מזה
ובסך הכל זה תחביב, אז הערות ותגובות בונות אמורים לעודד אתכם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
ראשית אתה לא "מתפרנס " מזה
בנוסף אני מוכר עיצובים, ואף יכול להרשות לעצמי לדחוף הצעות עיצוב בתשלום
הרי לך תגובה בונה:
מרכז העבודה- הדמות
נתחיל מהרקע:
מה הקשר לטקסטורת העץ? לא מייצגת כלום
פשוט באה כרקע, רק בגלל שזה מעניין. אין קשר לדמות ולא מועיל אלא מוכיח על חוסר אינטלגנציה ויזואלית
אפקטי טקסטורות ומברשות: לא נעשו בטוב טעם, אלא כמו הטקסטורה ; השתמשת בהם רק כי זה "מעניין" אבל לא השתמשת בהם נכון --- הם פשוט שמה.
טקסט: לא נעשה בחינניות. רואה מה נסית לעשות, זה סגנון טיפוגרפי משהו
ניסיון חביב, אבל לא בהקשר הנל. בנוסף לא ממוקם כראוי.
תמונות: WTF.. תמונות מאולתרות, חסרות קשר ופשוט גורעות.
סך הכל כל טמבל [מעצבי ישראל בפורומים השונים יענו אטרף אפאקספי וכל המעצבים קקה האלה] יחשוב שזה עיצוב מגניב ומצקועי
כי יש פה טקסטורת רקע מקצועית [אבל של קשורה] יש פה C4D מקצועי [אבל לא קשור] ויש פה שימוש בטקסט עם לוק טיפוגרפי ותמונות בHD [אבל לא קשורות]
אבל בתאכלס, בעייני זה לא יותר מקולאז' רנדומלי, ומעיד על חוסר יכולת וכישרון ליצור עבודה גראפית רצינית