קונה: שם + פרופיל: xNewNick מוכר: שם + פרופיל: Protocal מוצר: סטים L4D סכום נק': 1198 תנאי התחייבות של המוכר: אין באן VAC אפשר לשנות פרטים. התחייבות שלא ישוחזר תנאי התחייבות של הקונה: שנק' יעברו אל המוכר (1198)
נערך לאחרונה על ידי xNewNick; 09-07-2011 בשעה 23:18.
מאשר
מאשר גם אפשר לקחת ממני את הנק'
נכתב במקור על ידי Protocal מאשר נכתב במקור על ידי xNewNick מאשר גם אפשר לקחת ממני את הנק' מאושר, לקחתי את הנקודות. שהמוכר ישלח לי את פרטי המשתמש בפרטי.
נכתב במקור על ידי xNewNick מאשר גם אפשר לקחת ממני את הנק' כתובת הדוא"ל לא אומתה, זה בסדר?
נכתב במקור על ידי ישראל כתובת הדוא"ל לא אומתה, זה בסדר? מזאת אומרת שתיהיה UNVEFRED משהו כזה שאני יכול לשנות פרטים וSTEAM GRAUND לא יהיה פועל כדי שאני אוכל להיכנס
נערך לאחרונה על ידי xNewNick; 10-07-2011 בשעה 11:11.
נכתב במקור על ידי xNewNick מזאת אומרת שתיהיה UNVEFRED משהו כזה שאני יכול לשנות פרטים וSTEAM GRAUND לא יהיה פועל כדי שאני אוכל להיכנס Unverified זה מה שרשום שם, שזה אומר שהכתובת לא אומתה, אני לא בטוח אם אפשר ככה לשנות את המייל אז תגיד אתה אם זה בסדר או לא...
נכתב במקור על ידי ישראל Unverified זה מה שרשום שם, שזה אומר שהכתובת לא אומתה, אני לא בטוח אם אפשר ככה לשנות את המייל אז תגיד אתה אם זה בסדר או לא... זה בסדר
נכתב במקור על ידי xNewNick מאשר גם אפשר לקחת ממני את הנק' נכתב במקור על ידי xNewNick זה בסדר קיבלתם
חוקי הפורום