האשכול הזה תקף רק לאלה שאמרתי להם לקרא את ההבהרה, מאחר ואני לא רוצה להכליל את כולם, לא רוצה לכעוס על מי שלא מגיע לו שיכעסו עליו! אז אם אתם מרגישים שנכנסתם לפה, ואתם לא מבינים למה לעזאזל הוא כ"כ כועס, כנראה שהאשכול הזה לא רלוונטי לכם, ושיהיה לכם אחלה של יום!
-----------------------------------------------------------------------------------
מאז שאני נכנסתי לניהול ראיתי שיש חוק אחד ספציפי, שאנשים נוהגים פשוט מאוד לא להתייחס אליו בכלל, ממש זילזול, וזה לא דבר שיהיה בפורום שאני מנהל אותו!
אני נבחרתי לא סתם, נבחרתי מסיבה טובה מספיק בשביל ההנהלה הגבוה יותר, ואני הולך להפוך את פורום "מתבגרים" לדבר טוב יותר ממה שאי פעם הוא היה.
לכל אלה שחושבים שזה סוג של "דיבורים 2", שיצאו מהסרט.
תגובות שאני רואה כלא הולמות, ימחקו
תגובות שאני רואה כספאם, ימחקו
סומכים עלי שאני יעשה את העבודה שלי כמו שצריך, ואני לא מתכוון לוותר לאף אחד...
אסור להספים, כולל כלפי כנל"ים למיניהם ואני משתתף בצערך וכדו'! אני לא חושב שזה כזה קשה להבין...
אסור להגיב בצורה אגרסיבית, לרוב כשבנאדם כותב אשכול זה אחרי שחצי מהעולם נהג כלפיו באגרסיביות, או שהוא בא לחפש עזרה ולא חינוך!
אין לי שום דבר נגד מישו, יש לי משו נגד עברה על חוקים. כל פעם שאני אמחק תגובה מסויימת, אני אשלח הודעה פרטית לכותב התגובה, ואבהיר לו שהוא עבר על חוק, אחרי 3 פעמים שאני אצטרך להבהיר לאותו ברנש, או במילים אחרות אחרי התעלמות מ3 אזהרות, אני פונה לגורם שיעשה משו בנידון...
אני חוזר ואומר שאין לי שום דבר נגדכם, ההפך, אני אוהב את כולם, אני כאן בשביל לעזור לכם ורק לכם.
אני פשוט מתכוון להפוך את הפורום הזה ליותר מסודר, יותר רציני, תשובות יותר אמינות, יותר טובות, מהסיבה הפשוטה שיהיה לכל מי שבמקש עזרה את המענה הטוב ביותר ללא כל תגובה חסרת כל טעם.
בהצלחה ויום מצויין!
אתם לא חייבים להגיב לכל נושא שאתם חושבים שהוא מטומטם!
אם אתם מעוניינים להעיף מבט בכל שאר החוקים, לחצו כאן