קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סימני מתיחה<<< דחוף!!
    על ידי hailo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-01-2009, 04:11
  2. סימני מתיחה<<< דחוף!!
    על ידי hailo בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-01-2009, 04:08
  3. סימני מתיחה
    על ידי ProSlayer7 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-04-2007, 23:46
  4. [שאלה] סימני מתיחה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-04-2007, 20:09
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-03-2007, 23:34
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

שומן רציני בחזה + סימני מתיחה

ברירת מחדל שומן רציני בחזה + סימני מתיחה

שלום,
    אני בן 21,
    יש לי בעיה שמאוד מציקה לי.
    יש לי שומן רציני בחזה וזה ממש מציק לי.
    זה ממש כמו אישה, וזה הולך וגדל.
    בהתחלה שהייתי נמצא במצב אינטימי עם בחורות הייתי עם גופיה, אבל לאט לאט הצלחתי להוריד את הגופיה וכיום אני בלי חולצה.
    אבל עדיין, זה ממש מציק לי ואני לא מרגיש טוב עם עצמי שאני הולך לים, שאני לובש חולות צמודות וכ"ו..
    רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם זה גי'נו או שזה משהו אחר, ואיך אפשר לפתור את זה.
    (תמונות בסוף הנושא)..

בעיה נוספת שיש לי היא הסימני מתיחה.
    הסימני מתיחה האלה ממש מכוערים, הם נמצאים בחזה, בגב, בבטן, וברגליים.
    זה ממש ממש מציק לי והייתי מעוניין לדעת איך אפשר להעלים את הסימנים האלו.

תמונות של החזה שלי:
    http://up352.siz.co.il/up1/xzeozuey3wdn.jpg
    http://up352.siz.co.il/up1/qj4t53nmgqqn.jpg

תודה רבה.

2. קישורים ממומנים
    מתלבטים? מלאו את פרטיכם ותקבלו הצעות מכל המרפאות הגדולות בתחום!

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

מצטרף.
    נערך לאחרונה על ידי Yoske; 13-07-2011 בשעה 17:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

המצב נקרא גינקומסטיה זה בעיה הורמונלית ומאוד נפוצה בקרב בני נוער, זה נוצר מחוסר איזון של טסטוסטרון ואנדרוגן בגוף בתקופה של שינויים התפתחותיים. הפתרון לזה הוא ניתוח לא מאוד מסובך שאורך כשעה-שעתיים תחת הרדמה מלאה ומה שעושים בו זה הוצאה של רקמת השד והשומן הנלווה דרך חתך באורך של כסנטימטר סביב העטרה. הגינוקומסטיה שלך היא מאוד מפותחת וחוץ מניתוח אין עוד אפשרויות בשבילך. בנוגע לסימני מתיחה אתה חייב להוריד במשקל כדי להקל על העור שלך, תתחיל לחשוב על דיאטה לפני שיקרה לך עוד נזק לעור.
    אין לי מושג איך אפשר להוריד סימני מתיחה וממה שהבנתי זה נשאר. בנוגע לניתוח גינקומסטיה יש עוד סוג של ניתוח אבל אין הרבה רופאים בארץ שמבצעים אותו והוא גם הרבה יותר יקר (בסביבות ה30-50 אלף שקל) בניתוח הזה מזרימים תמיסה מיוחדת דרך חתך באורך 8 מילימטרים מתחת לבית השחי אל רקמת השד ומציפים אותה בנוזל, התמיסה ממיסה את הרקמה ואז שואבים אותה דרך אותו החתך.
    השיטה הראשונה (הרגילה) עולה בסביבות ה15,000 שקל. אם תרזה קצת אולי תוכל לשכנע את קופת החולים שלך לממן חלק מהניתוח.
    מקווה שעזרתי ובהצלחה!

ציטוט נכתב במקור על ידי thepwner צפיה בהודעה
    המצב נקרא גינקומסטיה זה בעיה הורמונלית ומאוד נפוצה בקרב בני נוער, זה נוצר מחוסר איזון של טסטוסטרון ואנדרוגן בגוף בתקופה של שינויים התפתחותיים. הפתרון לזה הוא ניתוח לא מאוד מסובך שאורך כשעה-שעתיים תחת הרדמה מלאה ומה שעושים בו זה הוצאה של רקמת השד והשומן הנלווה דרך חתך באורך של כסנטימטר סביב העטרה. הגינוקומסטיה שלך היא מאוד מפותחת וחוץ מניתוח אין עוד אפשרויות בשבילך. בנוגע לסימני מתיחה אתה חייב להוריד במשקל כדי להקל על העור שלך, תתחיל לחשוב על דיאטה לפני שיקרה לך עוד נזק לעור.
    אין לי מושג איך אפשר להוריד סימני מתיחה וממה שהבנתי זה נשאר. בנוגע לניתוח גינקומסטיה יש עוד סוג של ניתוח אבל אין הרבה רופאים בארץ שמבצעים אותו והוא גם הרבה יותר יקר (בסביבות ה30-50 אלף שקל) בניתוח הזה מזרימים תמיסה מיוחדת דרך חתך באורך 8 מילימטרים מתחת לבית השחי אל רקמת השד ומציפים אותה בנוזל, התמיסה ממיסה את הרקמה ואז שואבים אותה דרך אותו החתך.
    השיטה הראשונה (הרגילה) עולה בסביבות ה15,000 שקל. אם תרזה קצת אולי תוכל לשכנע את קופת החולים שלך לממן חלק מהניתוח.
    מקווה שעזרתי ובהצלחה!
    דיברתי עם קופת החולים והם מוכנים להשתתף רק ב30% מהניתוח.
    אני מכיר מישהו שעזרו לו ב70% - יש סיכוי להוציא מהם יותר כסף?

לגבי סימני המתיחה, שמעתי שיש משחה שנקראת "4321" שהיא מעלימה את סימני המתיחה.
    האם זה נכון ?

תודה רבה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    דיברתי עם קופת החולים והם מוכנים להשתתף רק ב30% מהניתוח.
    אני מכיר מישהו שעזרו לו ב70% - יש סיכוי להוציא מהם יותר כסף?

לגבי סימני המתיחה, שמעתי שיש משחה שנקראת "4321" שהיא מעלימה את סימני המתיחה.
    האם זה נכון ?

תודה רבה.
    על מנת שקופת חולים יוכלו לכסות את ההוצאות לניתוח הם צריכים לחייב את המדינה על כך , והמדינה התחייבה לספק ניתוח רק לבעלי רקמת שד ולא שאיבת שומן , שנחשבת יותר לרפואה אסטטית ולכן לא נכללת .

במילים אחרות , אין מה לנסות לסחוט את הקופת חולים , מה שיש לך כנראה כולל גם שומן ויפטר בעזרת ספורט , עד כמה שאפשר.
    מציע לך לבדוק עם חברת הביטוח שלך במקרה שעשית ביטוח בריאות אולי תוכל לתבוע ממנה סכום מסוים החזר .. ממליץ לך להתייעץ עם הבית חולים שאתה עומד לעבור בו את הניתוח בשביל זה .

שלום רב,

כפי שהוסבר פה ניתן לתקן זאת בניתוח הנקרא גניקומסטיה על מנת לקרוא אודות הניתוח
    ניתוח להקטנת חזה לגבר בקישור תמצא הסבר מפורט אודות הניתוח וההחלמה ממנו וגם תמונות לפני ואחרי

בהצלחה,
    בברכה,
    ד"ר רוני מוסקונה, רופא מומחה לניתוחים פלסטיים ושחזוריים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

נשמה בתור אישה- יש מלא גברים עם הבעיה הזאת ועובדה שהם מסתדרים מצויין (: באסה ואם יש לך אמצעים עדיף לטפל אבל באמת שזה לא כזה נורא. בטוח גם יש תרגילי כושר בשביל לפתח שם שרירים וכאלה. העיקר הבטחון עצמי וההרגשה

מתלבטים? מלאו את פרטיכם ותקבלו הצעות מכל המרפאות הגדולות בתחום!

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect