קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] שאלה קצרה במתמטיקה 3 יחידות [יחדה 3]
    על ידי Enable בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-05-2011, 19:47
  2. FOOTBALL MANAGER שאלה קצרה בבקשה
    על ידי duduluck בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2009, 21:23
  3. שאלה קצרה ואפשר לנעול XD
    על ידי ExAilE בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 21:01
  4. [שאלה] ייעוץ לפני קנייה , Samsung SGH-E730 במוחי
    על ידי Moshe בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 21:15
  5. שאלה ממש קצרה
    על ידי the_master בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 20:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[ייעוץ] שאלה קצרה

ברירת מחדל [ייעוץ] שאלה קצרה

קורה לי הרבה מאוד שאני הולך למועדונים וביחס לפעמים שאני מנסה אני מצליח מעט, זה ברור לגמרי שאני תמיד רואה את הכונפות האלה שמסתכלות עליי ומחייכות בלי סוף, אבל לא אותן אני מחפש, בכל אופן השאלה שלי מתחלקת ל2: 1
    .אולי אני ניגש לא נכון לבנות? אני באמת מנסה להבין את זה, כי את האמת אני לא דוגל כבר בפיקאפ די הרבה זמן ומאז הולך לי יותר טוב, פשוט מהסיבה שאני לא חושב על כל צעד שאני עושה ושאני שם זין וכל פעולה שלי מבוצעת עם יותר ביטחון, אם אני בא מול מישהי ומושיט לה את היד/פשוט לוקח את היד שלה ומנסה לרקוד זאת טעות לדעתכם?

2.קרה לי מקרה ממש מציק חח באה איזו בחורה למסיבה לפני יומיים היא הייתה כוסית אש, גבוהה עם כובע PIMP מנומר כזה, שיער שחור עיניים כחולות, ממש כוסית על, באיזשהו שלב נתקלתי בחברה שלה או שהיא בי אני כבר לא זוכר, ואז הערתי לה על ההיתקלות ושאלתי אותה אם היא רוצה לרקוד, היא אמרה לי בסדר אין לי בעיה לרקוד קצת, היא הייתה יותר כוסית מההיא עם הכובע! משהו אדיר, בחיים לא רקדתי עם מישהי כזאת כוסית,

בכל אופן זה היה מציק, היא שמה את הידיים שלה על העורף שלי ואני שמתי את הידיים על המותניים שלה וככה זה נמשך למשך זמן מאוד קצר, אחרי זה היא פשוט הפסיקה באיזו טענה מוזרה שאני כבר לא זוכר, וראיתי אותה מאז כמה פעמים במועדון והיא כל פעם חייכה אליי, באחת הפעמים אמרתי לה משהו על זה שהיא סתם חתכה באמצע ולא ברור לי למה, ואז היא פתאום אמרה שיש לה חבר ולא היה לה נעים ממני אז היא הסכימה לרקוד (מה שלא נראה לי, היא רקדה איתי בצורה די מפתה ביחס לאחת שיש לה חבר ויש מצב שהיא סתם טיזרית מסריחה אחרי הכל) מצד שני גם היא נראית סופר נחמדה ולא אחת עם אופי חרא אז לא יודע, בקיצור מי שפותר לי את התעלומה הזאת לגבי שאלות 1 ו2 שיחק אותה .
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 11-07-2011 בשעה 15:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אחוי'ה, לפי מה שסיפרת לנו פה, רק אלוהים יודע מה עובר לבחורה בראש .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

היא אולי כן רצתה באמת להנות איתך אבל לא הרגישה טוב מבחינה מוסרית,
    אן שיכול להיות שכמו שאמרת היא טיזרית שאוהבת לקבל צומי.

בכל מקרה, תנסה אולי פעם הבאה לפעול מהר יותר לסגירה אבל לא מהר מידי, כי תמיד עדיף שיישאר חלון לפעם הבאה ולא כאפה שתסגור את הכל

מריו-כן יש מצב זה אני עם המזל המחורבן שלי שוב .
    OVER POWERED-מבין 2 האפשרויות שרשמת אני מניח שבאמת לא היה נעים לה מבחינה מוסרית היא לא הייתה נראית כמו טיזרית מגעילה (גם כאלה פגשתי), ולא יכלתי לעשות כלום בקשר לסגירה, רקדנו דקה, לא חשבתי שתוך דקה מתח מיני נבנה, לא רציתי להראות שאני הולך להתנפל עליה כמו משוגע רציתי לחכות טיפה לבנות מתח ואז לנשק אותה אבל לא היה מספיק זמן.

אגב אני אשמח אם תענו לי גם לגבי השאלה הראשונה לגבי איך לגשת לבחורות במועדון כי אני מנסה המון ומצליח יחסית מעט (זה אמנם שיפור מפעם שבכלל לא הצלחתי אבל עדיין זה רחוק ממה שאני רוצה...), אמנם תמיד יש את אלה שאני יכול להשיג בקלות אבל הן לא לטעמי 99 אחוז מהזמן...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect