קורה לי הרבה מאוד שאני הולך למועדונים וביחס לפעמים שאני מנסה אני מצליח מעט, זה ברור לגמרי שאני תמיד רואה את הכונפות האלה שמסתכלות עליי ומחייכות בלי סוף, אבל לא אותן אני מחפש, בכל אופן השאלה שלי מתחלקת ל2: 1
.אולי אני ניגש לא נכון לבנות? אני באמת מנסה להבין את זה, כי את האמת אני לא דוגל כבר בפיקאפ די הרבה זמן ומאז הולך לי יותר טוב, פשוט מהסיבה שאני לא חושב על כל צעד שאני עושה ושאני שם זין וכל פעולה שלי מבוצעת עם יותר ביטחון, אם אני בא מול מישהי ומושיט לה את היד/פשוט לוקח את היד שלה ומנסה לרקוד זאת טעות לדעתכם?
2.קרה לי מקרה ממש מציק חח באה איזו בחורה למסיבה לפני יומיים היא הייתה כוסית אש, גבוהה עם כובע PIMP מנומר כזה, שיער שחור עיניים כחולות, ממש כוסית על, באיזשהו שלב נתקלתי בחברה שלה או שהיא בי אני כבר לא זוכר, ואז הערתי לה על ההיתקלות ושאלתי אותה אם היא רוצה לרקוד, היא אמרה לי בסדר אין לי בעיה לרקוד קצת, היא הייתה יותר כוסית מההיא עם הכובע! משהו אדיר, בחיים לא רקדתי עם מישהי כזאת כוסית,
בכל אופן זה היה מציק, היא שמה את הידיים שלה על העורף שלי ואני שמתי את הידיים על המותניים שלה וככה זה נמשך למשך זמן מאוד קצר, אחרי זה היא פשוט הפסיקה באיזו טענה מוזרה שאני כבר לא זוכר, וראיתי אותה מאז כמה פעמים במועדון והיא כל פעם חייכה אליי, באחת הפעמים אמרתי לה משהו על זה שהיא סתם חתכה באמצע ולא ברור לי למה, ואז היא פתאום אמרה שיש לה חבר ולא היה לה נעים ממני אז היא הסכימה לרקוד (מה שלא נראה לי, היא רקדה איתי בצורה די מפתה ביחס לאחת שיש לה חבר ויש מצב שהיא סתם טיזרית מסריחה אחרי הכל) מצד שני גם היא נראית סופר נחמדה ולא אחת עם אופי חרא אז לא יודע, בקיצור מי שפותר לי את התעלומה הזאת לגבי שאלות 1 ו2 שיחק אותה.

.
ציטוט ההודעה
.

.