קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 16:12
  2. [שאלה] לגביי LAN ....
    על ידי Fury בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-10-2006, 03:47
  3. [שאלה] לגביי חוסר ברזל..
    על ידי -עדי- בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-03-2006, 16:21
  4. שאלה לגביי הSING7 איך אני עובר את השער?
    על ידי FreezeR בפורום Lineage II
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 16:50
  5. שאלה לגביי פירמוט של מחשב נייד
    על ידי LSD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 14:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

שאלה לגביי מניעת הריון... זה חשוב לי ):

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שאלה לגביי מניעת הריון... זה חשוב לי ):

אני בת 18 וחצי, והתחלתי לקיים יחסי מין עם בן הזוג שלי לפני שלושה וחצי חודשים. חיי המין שלי נפלאים... ומבהילים בו זמנית בו זמנית. מיד אספר מדוע;
    אני פונה לכל מי שיוכל לעזור לי בשאלה מסויימת, אבל קודם כל אני אספר את המקרה:
    לפני בערך חודש נקרע לנו הקונדום, ולקחתי מיד פוסטינור. לאחר מכן המחזור הקדים במספר קטן של ימים. חודש אחריי זה (ובבקשה אל תחשבו עליי כעל חסרת אחריות.. אני מרגישה אשמה ולא יודעת איך זה קרה בכלל ----->) הוא הכניס את הפין שלו למספר שניות, בהבדל של שבוע, לתוך איבר המין שלי. הוא לא גמר, והפעם הראשונה הייתה בקושי.. רק הכיפה, והפעם השנייה קצת יותר ומשהו כמו 10 שניות. עדיין! אני מאוד לחוצה, אז עשיתי בדיקה נגד הריון.... אבל הקטע ששכבנו ביום שבת ( יומיים לפני שעשיתי את הבדיקה ).

אז למה שאני שואלת את כל זה?
    אני רוצה לדעת אם אתם חושבים שאני יכולה שוב לקחת פוסטינור בשביל למנוע איזשהוא חשש, זו תהיה הפעם השנייה שאני אקח בחיי. הקטע הוא שאני כל יום ממש ממש כל רגע אמורה לקבל מחזור- הקטע הוא שאני אפילו לא מרגישה את התסמינים ואני בלחץ.
    הבדיקה נגד הריון שוללת את הפעם הראשונה ללא הקונדום, והשנייה, הרצינית יותר.. לא.
    יש לי עד מחר בבוקר לקחת!
    אתם חושבים שכדאי? ומותר בכלל מבחינת תזמון?
    זה ממש חשוב לי.... בבקשה תענו אם תוכלו ואתם יודעים.

תודה לכל העונים!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

צריך לחכות כמה חודשים עד שאפשר שוב לקחת את זה.
    גם בלי קשר, זה פשוט דבר לא בריא בעליל...
    אני בכלל בספק שאת בהריון - אבל שתדעי לך שאי אפשר להיכנס להריון כמה ימים אחרי המחזור! לא לפני.
    דווקא שלושה ימים - יום אחד לפני המחזור הסיכויים הכי גבוהים.
    למה לא חשבת על זה? כאילו באמת אני רואה שוב ושוב מקרים של בנות שאומרות בדיוק את אותו
    דבר אבל איך אפשר לא לחשוב על דברים כאלה באופן אינסטינקיבי לפני האקט?
    הפלה היא אופציה הרבה יותר טובה לך.

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ציטוט נכתב במקור על ידי LittB צפיה בהודעה
    אני בת 18 וחצי, והתחלתי לקיים יחסי מין עם בן הזוג שלי לפני שלושה וחצי חודשים. חיי המין שלי נפלאים... ומבהילים בו זמנית בו זמנית. מיד אספר מדוע;
    אני פונה לכל מי שיוכל לעזור לי בשאלה מסויימת, אבל קודם כל אני אספר את המקרה:
    לפני בערך חודש נקרע לנו הקונדום, ולקחתי מיד פוסטינור. לאחר מכן המחזור הקדים במספר קטן של ימים. חודש אחריי זה (ובבקשה אל תחשבו עליי כעל חסרת אחריות.. אני מרגישה אשמה ולא יודעת איך זה קרה בכלל ----->) הוא הכניס את הפין שלו למספר שניות, בהבדל של שבוע, לתוך איבר המין שלי. הוא לא גמר, והפעם הראשונה הייתה בקושי.. רק הכיפה, והפעם השנייה קצת יותר ומשהו כמו 10 שניות. עדיין! אני מאוד לחוצה, אז עשיתי בדיקה נגד הריון.... אבל הקטע ששכבנו ביום שבת ( יומיים לפני שעשיתי את הבדיקה ).

אז למה שאני שואלת את כל זה?
    אני רוצה לדעת אם אתם חושבים שאני יכולה שוב לקחת פוסטינור בשביל למנוע איזשהוא חשש, זו תהיה הפעם השנייה שאני אקח בחיי. הקטע הוא שאני כל יום ממש ממש כל רגע אמורה לקבל מחזור- הקטע הוא שאני אפילו לא מרגישה את התסמינים ואני בלחץ.
    הבדיקה נגד הריון שוללת את הפעם הראשונה ללא הקונדום, והשנייה, הרצינית יותר.. לא.
    יש לי עד מחר בבוקר לקחת!
    אתם חושבים שכדאי? ומותר בכלל מבחינת תזמון?
    זה ממש חשוב לי.... בבקשה תענו אם תוכלו ואתם יודעים.

תודה לכל העונים!
    קודם כל אני רוצה לציין שעקב הלחץ שבו את שרויה כרגע המחזור יכול לאחר.

מעבר לכך במידה ואת חוששת שאת בהריון את יכולה לקחת פוסטינור, נכון שזה לא מומלץ, אך אין הדבר מסוכן לבריאות שלך כפי שנהוג לחשוב. נכון שיש לכך תופעות לוואי לא נעימות (כמו הקדמת המחזור - העצם מדובר בסוג של הפלה)

מעבר לכך לאחר שתעברי את המחזור הקרוב בשלום ממליצה לך להתחיל לקחת גלולות. דבר אשר ימנע מימך את הבעיה בעתיד וכמו כן יסדיר את הגוף מבחינה הורמונלית.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי _AnGi_ צפיה בהודעה
    קודם כל אני רוצה לציין שעקב הלחץ שבו את שרויה כרגע המחזור יכול לאחר.

מעבר לכך במידה ואת חוששת שאת בהריון את יכולה לקחת פוסטינור, נכון שזה לא מומלץ, אך אין הדבר מסוכן לבריאות שלך כפי שנהוג לחשוב. נכון שיש לכך תופעות לוואי לא נעימות (כמו הקדמת המחזור - העצם מדובר בסוג של הפלה)

מעבר לכך לאחר שתעברי את המחזור הקרוב בשלום ממליצה לך להתחיל לקחת גלולות. דבר אשר ימנע מימך את הבעיה בעתיד וכמו כן יסדיר את הגוף מבחינה הורמונלית.
    בדיוק.מחקרים מוכיחים שלחץ ולחץ נפשי גורמים לוסת שלך לאחר ואפילו לא להופיע.
    אז בואי תרגעי,תנשמי עמוק ותסתכלי מחוץ לקופסא.אולי את לא בהיריון?
    אז הוא הכניס את הראש של הפין לתוכך,זה שום דבר.לזרעים אין יכולת שחייה כל כך טובה שהם יכולים להגיע מפתח הנרתיק לתוך צינור מובילים הביצים.ולכי תדעי,אולי בכלל לא היו לו טיפות אהבה באותה שנייה,ככה שגם זה די יפסול היריון.

מנהל 'ייעוץ מיני'
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    31
    נקודות
    50

אם הוא לא גמר, את לא בהריון, ואין טעם לקחת פוסטינור. בטיפות מקדימות אין תאי זרע (אלא אם כן הוא שפך קודם לכן). היצרן של פוסטינור לא ממליץ לקחת את התרופה לעתים קרובות - עייני בעלון לצרכן.
    אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.

וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי prognosis צפיה בהודעה
    אם הוא לא גמר, את לא בהריון, ואין טעם לקחת פוסטינור. בטיפות מקדימות אין תאי זרע (אלא אם כן הוא שפך קודם לכן). היצרן של פוסטינור לא ממליץ לקחת את התרופה לעתים קרובות - עייני בעלון לצרכן.
    האמת שאני בטוח ללא ספק שיש בטיפות ה"אהבה" תאי זרע.

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

ציטוט נכתב במקור על ידי prognosis צפיה בהודעה
    ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    האמת שאני בטוח ללא ספק שיש בטיפות ה"אהבה" תאי זרע.
    אורן צודק. יש אינסוף מקרים של בנות שנכנסו להריון כי הבן "גמר בחוץ" אבל מה שהכניס אותן זה הטיפות אהבה.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

באינטרנט את יכולה למצוא מידע אמיתי על פוסטינור ולא מיתוסים מטומטמים כמו שענו לך פה..
    את יכולה לקחת כמה פעמים שאת רוצה, אבל זה מגדיל את הסיכויים לתופעות הלוואי שהם בסך הכל מיגרנה ואיחור הוסת.
    תקחי ותירגעי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,818 | הודעות: 8,199,411 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect