מצטער שזה באנונימי פשוט הכינוי שלי זה גם השם
יש בחורה שמשרתת איתי באותו בסיס עכשיו שנינו ממקומות שונים בבסיס אבל יוצא לנו לעבוד ביחד יצא לנו לדבר כמה פעמים והיא די פתוחה בפניי .סגרנו שבת ביחד וביקשתי מחברה שלה שהיא ידידה שלי שתביא את המספר שלה. לקחתי תמספר התקשרתי ואמרתי לה שתבוא לשבת איתי מאוחר יותר בערב, היא אמרה למה לא בכיף וזה בערב שהתקשרתי היא לא ענתה, למחרת ראיתי אותה(הייתי באמצע עבודה ועם אנשים) היא באה אליי ואמרה לי מצטערת שלא באתי כי הייתי עסוקה וממש הסבירה בהתנצלות כביכול. אמרתי לה שלא נורא שגם אני הייתי עסוק וזה היא הלכה ואני המשכתי שם .מאוחר יותר הזמנתי אותה שוב והיא אמרה שהיא מאוד רוצה אבל היא באמת לא יכולה כי בלה בלה.  עכשיו שבוע אחרי  התעלמתי ממנה ושיצא לי לראות אותה התייחסתי רק לסביבה שלה זה ממש הציק לה היא כל הזמן הסתכלה עליי וחיכתה שאני יתייחס אליה ,היו כמה קטעים שהייתי במרחק של איזה 30 מטר וראיתי איך היא ממש בוחנת אותי או מחפשת אותי אם אני עדיין באזור(הייתי עם משקפי שמש ככה שהיא לא שמה לב שאני רואה אותה). מאז כמה פעמים ניסיתי לבודד אותה(במהלך היום עבודה)וכל פעם היה משהו אחר שהקשה והרס את כל המהלך .איך אפשר להמשיך ממצב כזה??