אהלן חבר'ה
אני בן 18,לפני אני חייב לציין שאני מבין פיק אפ פחות או יותר אבל אני יותר אחד שסוגר מאשר קורא ומדבר יש לי הצלחה סבבה עם בנות והקטע הוא שאני רוצה קשר רציני ויש ילדה שיותר קטנה ממני בשנה HB7,למדנו באותו בית ספר הכרתי אותה דרך ידידות שלי,אף פעם לא היה בנינו דיבור רציני רק פלירטוטים קטנים כאלה,(של חצי דקה) היא הייתה מראה קצת סימני התעניינות אבל ככה זה נראה לי לכולם, בכל מקרה עכשיו אני רואה אותה רק ביציאות שכולם יוצאים למקום משותף,היום אין לי איתה דיבור כ"כ אבל אני רוצה להתחיל ליצור איתה איזה משהו כי סך הכל היא נראית לי אחלה ילדה ואני לא רוצה לדבר על זה עם ידידות שלי כי יש כמה שדלוקות עליי ואני מרגיש את זה בוודאות וסתם לא בא לי שזה יתפרסם כי אני לא סומך על בנות אחרי הכל הן מדברות על הכל,אז זו לא אופציה מבחינתי..סה"כ אני די מבין פיק אפ הגישה הזאת חקוקה בי אבל אני אוהב לתת לבנות מחמאות כנות פחות או יותר אבל איתה אני רוצה לשחק קצת יותר על בטוח אם לא יצא מזה משהו אז לפחות ניסיתי אבל היא ילדה ממש טובה שאני חייב לנסות אותה,בקיצור אני רוצה עצות ליציאה הבאה (יום שישי) בה אני יראה אותה, אם היא מראה קצת סימני התעניינות כדאי לתת לה מחמאה כנה? ובעיקרון תשפכו קצת ידע בקשר למשיכה וכאלה כי לסגור זה קצת פחות בעייתי קודם אני רווצה להתקרב אליה ממש, בבקשה תשקיעו כי אני חד
ואני מתכוון להביא גם דיווח, יאללה תודה לעוזרים!
![]()

, בכל מקרה עכשיו אני רואה אותה רק ביציאות שכולם יוצאים למקום משותף,היום אין לי איתה דיבור כ"כ אבל אני רוצה להתחיל ליצור איתה איזה משהו כי סך הכל היא נראית לי אחלה ילדה ואני לא רוצה לדבר על זה עם ידידות שלי כי יש כמה שדלוקות עליי ואני מרגיש את זה בוודאות וסתם לא בא לי שזה יתפרסם כי אני לא סומך על בנות אחרי הכל הן מדברות על הכל,אז זו לא אופציה מבחינתי..סה"כ אני די מבין פיק אפ הגישה הזאת חקוקה בי אבל אני אוהב לתת לבנות מחמאות כנות פחות או יותר אבל איתה אני רוצה לשחק קצת יותר על בטוח אם לא יצא מזה משהו אז לפחות ניסיתי אבל היא ילדה ממש טובה שאני חייב לנסות אותה,בקיצור אני רוצה עצות ליציאה הבאה (יום שישי) בה אני יראה אותה, אם היא מראה קצת סימני התעניינות כדאי לתת לה מחמאה כנה? ובעיקרון תשפכו קצת ידע בקשר למשיכה וכאלה כי לסגור זה קצת פחות בעייתי קודם אני רווצה להתקרב אליה ממש, בבקשה תשקיעו כי אני חד
ואני מתכוון להביא גם דיווח, יאללה תודה לעוזרים!
ציטוט ההודעה