יצאתי היום עוד פעם לסארג' בדיי גיים, ואני נתקע אחרי הפתיח, אני מצליך להחזיק את הסט משהו כמו 2 דקות עם הפתיח הלא ישיר לי את יש לי הרבה רעיונות איך להתקדם משם אבל אני הסט תמיד נתקע הנה דוגמה: (זה בערך מה שקרה זה היה קצת יותר ארוך אני לא זוכר את הפרטים לעומקם )
אני: תגידי אם הייתי קונה לך את החולצה הזאת היית חושבת שאני סוטה? (בדיעבד לא פתיח משהו אבל אם לא מנסים לא יודעים)
היא: סוטה למה?
אני: סתכלי על זה שניה תראי את הריצרץ
חברה שלה: למה שתקנה לה את זה?
אני: לא לה, אני מחפש מתנה לידיה שלי
היא: תראה את זה שנייה, אני בכלל לא בטוחה שזה מכנס , (בנתיים חברה שלה נכנסת לדיון והם מנסות להבין עם זה סטרפ לס או מכנס - מה שסידר לי אחלה פתיח לסטים אחרים שפתחתי בשאלה אם זה מכנס או סטרפלס)
חברה: כן זה נראלי סטרפלס רואים לפי הגומי.. זה אחלה מתנה
אני: אהה זה בכלל סטרפ לס? סבבה תודה (פה זה הנקודה שאני יודע שאני צריך להמשיך או לעזוב את הסט ואני תמיד מחליט לפי המצב)
עכשיו יש לי הרבה רעיונות איך להמשיך כמו, כל מיני רוטינות של אתם חברות טובות או איזה סיפור אני פשוט מרגיש שאני לא מקבל IOIs מהבנות אולי בגלל שאני לא משלב קינו והם לא מבינות שאני מתחיל איתם? ככה זה בכל הסטים שאני פותח..
זה למה אני תמיד מפסיק את הסט בשלב הזה ...
אגב יכול להיות מצב כזה שהפתיחה לא לא הלכה משהו אבל אחרי זה אני משלב איזה סיפור או רוטינה ופתאום כל המצב משתנה?
תודה..

ציטוט ההודעה
.