ניקוס ורטיס: "הקהל הישראלי הוא קהל חם"
יולי 2011
רגע לפני שהוא גורם לבנות ישראל להתאהב בו סופית, ניקוס ורטיס הגיע להתארח באולפן התוכנית "מנטה" עם ירון אילן לשיחה צפופה על יוון, על הקריירה, על הקהל הישראלי וכמובן - על מוזיקה.
ביום חמישי הקרוב, ה-14.7, יופיע הכוכב היווני ניקוס ורטיס בפעם הראשונה בארץ. ההופעה תיערך בהאנגר 11 בתל אביב, אותו המקום בו הוא התארח במופע ההשקה של שרית חדד לדואט המשותף שלהם "משחק החיים".
מי שהתייצב לדגל על מנת לתרגם היה יוני איטרו, שנותר מיותם מעבודה עקב שליטתו של ניקוס בשפה האנגלית. עדיין יוני תרם מהידע שלו לגבי תעשיית המוזיקה היוונית והמעמד של ניקוס.
גם ניקוס ורטיס עצמו סיפר על מימדי ההצלחה שלו: "ביוון יש המון זמרים, אבל לא כולם מצליחים למכור במספרים של 40, 50 אלף עותקים מהאלבום שלהם. יש רק 4-5 אמנים שמגיעים להצלחה שכזו". בהקשר של הקהל הישראלי, אומר ורטיס שגם בהופעותיו ביוון הוא מזהה אותם בקלות: "הישראלים הם יותר חמים, הם כבר בתחילת המופעים באים ומחבקים אותי".
בהמשך סיפר מדוע היה לו קל לבחור איפה הוא יופיע בישראל: "האנגר 11 דומה מאוד למועדונים ביוון, הבמה שם מאוד יפה. הייתי כאן לפני שלושה חודשים במופע של שרית חדד ואני זוכר אותה לטובה - היא מזכירה את הבמות של ערוץ MTV". סחתיין על ניקוס, יודע לפרגן...
לחצו כאן האזינו לקטע מהראיון ולאחד מלהיטיו הגדולים של ניקוס ורטיס - "Pes To Mou Ksana" >>
פורסם באתר "חריף" כל הזכויות שמורות !
http://harif.co.il/%d7%a0%d7%99%d7%a...99%d7%9c%d7%9f

ציטוט ההודעה