תחנת אוטובס? מועדון? ביה"ס? (הכוונה היא איפה התחלתם איתן)
מיועד גם לבנות וגם לבנים.
תחנת אוטובס? מועדון? ביה"ס? (הכוונה היא איפה התחלתם איתן)
מיועד גם לבנות וגם לבנים.
|
|
במסיבה של חברה, לא ממש דיברנו במסיבה עצמה רק כמה מבטים פה ושם, תמונות וזה.
אחרי זה היינו בקשר (טלפון וזה) ואז אחרי כמה שבועות נפגשנו עוד פעם והתנשקנו ושם זה התחיל![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
דרך המקושרים לפני איזה 3 4 שנים בערך..
בליין דייט(החברים התעקשו שניפגש)
בליינד דייט* (פגישה עיוורת).
ואני הכרתי דרך הצבא.
פעם ראשונה ראיתי אותה בכיתה ח' ורק ביב' התחלתי איתה חחחחחחח
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
עוד תגובות בבקשה... ואיך הייתם מציעים לי גם להכיר חברה?
על אחד מחופיו המוזהבים של ISLA MUCHERES במקסיקו.
שנינו היינו בטיול של אחרי הצבא. היא לקראת סיום וחזרה לארץ, אני בתכנון להמשיך דרומה.
הסכמתי לשנות תכניות בשבילה...
זה היה לפני ארבע שנים (פלוס מינוס) ואנחנו עדיין יחד.
משהו שיותר מתאים לנער בן 16?ולאושרי זה כן עוזר לי כי זה נותן השראה..
מה זה השראה חח מה אתה אמן?
אתה סה"כ רוצה להתחיל עם בחורה,אל תתכנן איך ומה להגיד,שמתכננים ב-99 אחוז מהמקרים חוטפים רגליים קרות כי מתכננים מה להגיד ואז אתה תחשוב מה יקרה אם ומה ככה ומה ככה ובסוף לא תיגש.
לכן אתה לא צריך לחשוב על כלום,אתה רואה בחורה שמוצאת חן בעיניה גש אליה,מה כבר יכול לקרות?היא בחורה?היא רוצה שיחזרו אחריה!
תדחה אותך?לא נורא,ידחו אותך עוד אלף! אבל מכל דחייה אתה תהיה מנוסה ותדע מה להגיד ומתי,ומה לא להגיד ואז כשתהיה מספיק מנוסה ולא תתבייש יהיו לך מלא בנות.
תדע שכל הזיינים הכי גדולים קיבלו הכי הרבה דחיות.
אני לא רוצה להיות איזה זיין גדול... כולה להכיר ילדה בת 14-17 שזה הגיל שלדעתי הגיוני שתהיה חברה שלי, ולהיות איתה בזוגיות רגילה...
אתה יכול לתת לי מקומות בהם לדוגמא אפשר? ואל תגיד כל מקום. תן רשימה של איזה 10 מקומות אם זה כל כך פשוט. תודה.
היא בשכבה שלי, והחלון של החדר שלה בול מול החלון של החדר שלי... הייתי זורק לה לחדר מטוסי נייר עם פתקים וככה היינו כל הלילה, עד שזה ניהיה רציניים ועכשיו אנחנו אוטוטו שנתיים...
מי עוד התחיל עם בחורה באמצעות מטוסי נייר?! תודו שזה מקורי חושילינג!