freakshare אתר אמין?
שווה להשקיע בו?
http://freakshare.com/money.html
freakshare אתר אמין?
שווה להשקיע בו?
http://freakshare.com/money.html
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
|
|
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 15-07-2011 בשעה 02:20.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
כן אמין.
בנושא שלי יש שם פירוט ומידע על האתר
עוד משהו?
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 14-07-2011 בשעה 16:42.
הם משלמים 7 יורו לרמה הכי נמוכה?
זה לא יותר מידי?
אף פעם לא ראיתי רייטים כאלו גדולים
אתר אמין זה כן,
להשקיע בו לא הייתי ממליץ לך...
האוכ' לא תמיד אוהבת להוריד מאתרים לא מוכרים וזה לא הכי מוכר שיש...
UPLOADING מוכר עם רייטים ממוצעים ואנשים אוהבים להוריד ממנו
יש את SHAREFLARE שהוא אתר עם רייטים טובים מאוד מאוד בעיקר לישראל אבל אנשים לא אוהבים ולא תמיד יודעים איך להוריד ממנו ככה שזה מאוד מבאס ואפשר להפסיד על זה הרבה הורדות...
בהצלחה ולילה טוב.
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 15-07-2011 בשעה 02:01.
זה שהרבה מעלים לSHAREFLARE זה לא אומר שאנשים אוהבים להוריד משם, מלא פרסומות - הרבה לא מוצאים את המקום של ההורדה בחינם וגם אז צריך לחכות דקה ועוד דקה והם מושכים בשביל פרסומות...
אולי המהירות בUPLOADING לא משהו אבל התהליך הורדה ממש נוח וכל טמבל מבין איך להוריד מהאתר הזה ולי זה מתאים מצוין, אני לא מפרסם רק במקומות כמו אטרף אני מפרסם בקבוצות פייסבוק של אנשים שלא יודעים מה זה אייפי אז להם לא משנה המהירות הורדה ולי זה יוצא נוח (זאת גם הבחינה שדיברתי עליה)
חחח הצעתי לו תהצעה שהוא ירוויח יותר אחי באמת שבשביל לעזור לו, פחות בשביל לעזור לי מה כבר יעזרו לי 40% מתוך ה20% זה יוצא כמה סנטים בודדים![]()
איך בדיוק אתה עוזר לו אם הוא לא יודע איך לפרסם?
ואם הסנטים בודדים לא יעזרו לך וזה יעזור לו, תשלח לו סתם כסף
וUploading קקי של הורדה . FreakShare מחכים דקה וזהו תומך בכל המנהלי הורדות אין הגבלה למהירות וזה ממש קל להוריד , איך שאתה נכנס ללינק זה מתחיל את הספירה של ה60 שניות .
זה מאוד תלוי בנוחות אח שלי זה כמו שנגיד "על טעם ועל ריח אין להתווכח"
כבן אדם שמבין ברור שאתה צודק ועדיף להשקיע בSF...
אני עובד עם קהילה של פייסבוקאים מפגרים צריך לעשות שיהיה להם קל (מהירות הורדה גם ככה לא משנה להם) ואני מסתפר ברייטים של UPLOADING אז מבחינתי כולם מרוצים
תמחק את ההודעות הפרטיות שלך אני צריך לשלוח לך הודעה
ועדיין , הרייטים של FreakShare יותר טובים.
סטינו מהנשא, -NBA- יש לך עוד שאלות?