אל תלמדו אנשים שכלב שנובח הוא לא נושך כי זה שקר
אל תלמדו אנשים שכלב שנובח הוא לא נושך כי זה שקר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
יש את הפיצ'רים האלה שהוא בא נובח מוציא שינים אתה זז צעד אליו הוא בוכה רץ קילומטרים
אתה מסתובב הוא חוזר לנבוח תופס תחת
צודק,פעמיים תקף אותי כלב אחרי שנבח בי.
לא יודע מאיפו החינוך הזה של הכלבים..
![]()
זה פתגם.
המשמעות שלו היא שיש אנשים שיודעים רק לדבר, אבל לא עושים.
זה לא טיפ על כלבים, זה פתגם עם מסר אמיתי מהחיים![]()
נערך לאחרונה על ידי stClass; 14-07-2011 בשעה 21:54.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
בתור אחד שעובד עם חיות כל יום הפתגם הזה עובד אבל צריך להבין מאיזה מקום הכלב נובח או באיזה צורת התכוונות יש לו אם הוא סתם מגן על הבית שאתה עובר לידו אז הוא לא יתקוף ועל זה בנוי הפתגם לא אם תרביץ לו או תגרה אותו והוא ינבח2-4 פעמים ואז זהירות!!!
^ מה הוא רוצה הילד הזה
יא אללה איזה אנשים צצים פה
מה באמת השתמע בהודעה שלי שאני צריך לאלף כלב?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
כלב נובח אינו נושך, עובדה נכונה מאוד.
ככל הנראה הכלב נבח ואתה ברחת אז הוא רדף אחרייך.
כל פעם שכלב נובח עליי אני פשוט עומד במקום. ובחיים לא ננשכתי.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
שמע חמוד, יש לי דודים חקלאיים, עם שטחים מפה עד סוף העולם, יש לכל אחד איזה 4 ~ 5 כלבים רוצחים.
שהם מעידפים לא לראות אותם, כמה פעמים נכנסתי לשטח שלהם ולא ננשכתי אתה יודע?
נכנסתי בסביבות האין סוף פעמים וננשכתי - 0 פעמים.
הכלב בא, מרחח אותי, רואה שאני לא זז ולא מראה פחד הוא מאבד את העניין מחכה שהוא יתרחק לגמרי ואז ממשיך כרגיל
בחייייייייים!!! אל תרוץ זו הטעות הכי גדולה שעשיתי בחיים, 2 רועה גרמני של דוד שלי רדפו אחריי ואני כמו דפוק רצתי.
טפסתי על גדר ודפקו לי ביס בתחת, לא יכלתי לשבת כמה ימים חח
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !