היי לכולם,
החלטתי לחלוק איתכם היום משהו שתוכלו ללמוד ממנו המון המון המון. עכשיו חזרתי מדייט עם בחורה מאד נחמדה, ובדרכי הביתה חשבתי לעצמי האם יש דברים שאני יכול לחלוק איתכם, וכשחזרתי בראש שלי בקצרה על מה שעשינו הבנתי שיש לי המון מה לחלוק, אז כדאי מאד שתקראו את הכל, לא תתעצלו, אפילו שזה קצת ארוך, ותוכלו לקדם את עצמכם בצורה שלא תוכלו לדמיין אפילו.
לפני מספר ימים, ביום ראשון, יצאתי עם אחותי הקטנה לטיול בקניון. המטרה הייתה לבלות קצת זמן עם האחות המתוקה שלי, ואולי למצוא לי עבודה כלשהי.
במהלך הטיול בקניון ראיתי שמחפשים עובדים בחנות ספרים כלשהי שאת שמה לא אציין. אז נכנסתי והחלטתי להסתכל קצת בספרים - כן, אני חנון שאוהב ספרים. אז בזמן שריפרפתי באיזה ספר טיפשי המוכרת שאלה אותי אם אני צריך עזרה. הרמתי את ראשי וראיתי שהיא דיי חמודה, אז התחלתי לדבר איתה קצת. באמת שאני לא זוכר על מה דיברתי איתה, איך השיחה המשיכה, אבל הייתי חברותי וזה הכל. פשוט דיברתי איתה, צחקתי איתה על תג השם שלה שרשום עליו "אשת ספר" - אמרתי לה שאם אני הייתי עובד שם הייתי מבקש שיכתבו את השם שלי בצורה אחרת. שייכתבו אולי "הענק הירוק" או שם מאגניב אחר.
אחרי קצת צחוקים איתה אחותי אמרה לי שהיא רעבה. אמרתי למוכרת שתרשום לי את הפייסבוק שלה ושאני אדבר איתה. הטעות שלי כאן הייתה שלא ממש קבעתי איתה לצאת לפני שלקחתי פייסבוק. אז להבא, אני צריעך לקבוע פגישה. הדבר הנכון לעשות הוא עדיין לקחת פייסבוק.
דיברתי איתה כמה ימים אחרי זה בפייסבוק - ולא, אל תשאלו מה רשמתי ואיך, כי אני לא מבין בשטויות האלו בפייסבוק. קבעתי איתה להיפגש ביום חמישי לאכול פלאפל כי אישית מזמן לא אכלתי פלאפל וממש ממש רציתי. היא אמרה לי שהיא מכירה מקום ממש טוב.
אז הנה, קבעתי לי דייט, אחרי המון זמן שלא היה לי אחד בגלל הפסיכומטרי.
היום, דיברתי איתה, לקחתי ממנה מספר טלפון, ונפגשנו ליד איזה פסל. הבאתי לה חיבוק והתחלנו ללכת לכיוון של הפלאפל. אני לא זוכר על מה דיברנו. הייתה לנו שיחה מהנה. דיברנו על אחותי, על אחותה, על השירים שהיא שומעת, סדרות שהיא רואה, ועוד מיני דברים שונים.
היה קטע שבו אמרתי לה שאני בטוח שיש לה צד מאד שובב כי היא עובדת בחנות ספרים. אז...מה אפשר ללמוד מכאן? קודם כל שאני מכניס שיחה על מיניות איתה, ולמה שאני אעשה דבר כזה? זה כדי להביא מסגרת מינית לשיחה איתה - כדי שהיא תבין שיש בשיחה הזו פאן מיני כלשהו. צריך לעשות את זה כדי להביא את זה לנקודה שאני רוצה - כי בסופו של דבר, זה משחק מיני, ואני רוצה סקס.
הגענו לפלאפל, הזמנו, והתחלנו לחפש מקום לאכול אותו כי בחוץ היה תפוס, ולא היה מקום לשבת. אז הלכנו קצת, ומצאנו פארק ממש נחמד. התיישבנו על ספסל לאכול את הפלאפל והמשכנו לדבר על הא ודא. בזמן השיחה אחרי שסיימנו עם הפלאפל אמרתי לה שהיא יושבת רחוק אז אני לא יכול להתחיל איתה ככה. שוב, זה מביא מסגרת ממש חשובה לשיחה - שתדע שאני מתחיל איתה. הבעיה של רוב הבחורים זה שהם מנסים להסתיר את העיניין שלהם בבחורה ואז הם מתפלאים שהם באיזור הידידים - אז כאן שמתי את זה על השולחן - אני מתחיל איתה. היא קיבלה את זה, אז זה מביא לי אור ירוק לקחת את העיניינים קדימה.
היא כמובן אמרה שהיא לא מכירה אותי כל כך טוב, והביאה לי אתגר מסוים או איך שלא תרצו לקרוא לזה. חייכתי אליה ואמרתי לה קוראים לי מידן.
משם עברה איזו גברת עם 2 כלבים קטנים וחמודים, דיברתי איתה קצת, שיחקנו עם הכלבים והמשכנו ללכת הלאה ליעד בלתי מוגדר. בזמן ההליכה החזקנו ידיים - זה דברים שזוגות עושים, וזה ממש עוזר לקדם את הדברים למקום מיני יותר, כי ברגע שהיא רואה שאנחנו עושים דברים של זוג, היא מתחילה לחשוב עליי בתור בן זוג, אז זה בדרך כלל מאד עוזר.
הלכנו עוד קצת, מצאנו ספסל והתיישבנו עליו - תפסתי אותה והושבתי אותה עליי. היא אמרה לי שאני מתקדם מהר מידי, אז הפכתי את זה למקור קומי קטן וצחקתי איתה על זה. היא בחורה דיי ביישנית, או לפחות ככה היא מציגה את עצמה, והיא לא רגילה לכל כך הרבה מגע.
אחרי שקצת דיברתי איתה, ראיתי שיש מקום לנשיקה, אז הזזתי לה את הראש אליי והבאתי לה נשיקה.
אחרי הנשיקה, היא אמרה לי "אני לא מאמינה שהוצאת ממני נשיקה בדייט הראשון!" - ועל זה הגבתי "מתוקה, לא הוצאתי ממך נשיקה, הבאתי לך אחת כי את כזו מותק".
מה אתם יכולים ללמוד מפה? את הדבר הכי חשוב שאולי תלמדו בכל החיים שלכם - הנשיקה היא פרס שמביאים לבחורה, ולא משהו שלוקחים ממנה, מכריחים אותה לעשות או כל דבר אחר - הנשיקה היא הפרס שלכם לבחורה על זה שהיא כזו מותק.
בעיקרון מכאן ליוויתי אותה הביתה, התמזמזנו קצת ודיברנו על עוד כמה דברים.
אני מקווה שנהנתם ולקחתם מכאן את הדברים הנכונים.
אני לא רוצה לפרט יותר מידי על מסגרות, כי זה יכול להפוך אתכם לנורא נורא רובוטיים כשאתם משתמשים בהם. אני לא משתמש בהם בצורה מודעת, כי אני לא חושב עליהן בתור מסגרות - זו פשוט צורת החשיבה שלי שעוזרת לי להביא מסגרות כאלו.
שאלות, טענות, מענות? =]

ציטוט ההודעה
.