בזמן האחרון התחלתי להשים לב שכול מה שהיה לי פשוט מתחיל להעלם זה התחיל בזה שהלהקה שלי התפרקה כי לא היה לנו כסף להחזיק מרתף וכול החברים מהלהקה שהם היו חבריים ממש טובים שלי הפסיקו לדבר אחד עם השני ועם הזמן כולם התרחקו כול הידידות שהיו לי מדברות היתי פעם ב.. וגם זה איזה ילדה או שתיים כול החברים האמיתיים שלי מהיסודי אלה שהייתי מדבר היתם על הכול כבר לא מדברים היתי הם התחילו לצאת עם ילדים שאני לא מכיר ולא נראה לי שאני הולך להכיר כול החברים החדשים שלי מדברים היתי פעם ב .. אני יוצא לפעמים בימי שישי עם יזה עשר חברים ... אבל מרגיש שהם לא הסגנון שלי ... איך נגיד את זה הם יחסית חנונים כאלה מהילדים הסטלנים הסתלבטנים האלה שצוחקים מכול דבר אבל אין להם טקט ... , אני בטוח ששנה הבאה אני ינסה להתחבר לילדים שפעם הייתי מדבר איתם , ועוד משהו שקצת גורם לי להיות קצת עצוב בחופש הזה זה שאני מרגיש כזה חרא הוא שהייתי ילדה שהייתה מתה לי על התחת ואני כמו איזה הומו שיחקתי אותה קשה להשגה אפילו שבפועל הייתי סתם טמבל וסינמתי אותה , וכמו טבמל במשך איזה ארבעה חודשים אני לא דיברתי איתה ואחרי שירד לה ממני לא יכולתי להבין את זה שהיא לא אוהבת אותי אבל מצד שני לא יכולתי להתקרב אליה(פשוט היינו במין ריב כזה) ועד עכשיו אני מרגיש דפוק בגלל זה .... ואני מוצא את עצמי בזמן האחרון קצת עצוב ולפעמים אני שותה קצת וויסקי בלילה כשההורים שלי ישנים אפילו שכולם אוהבים אותי וחברים שלי מעריכים אותי וההורים שלי אוהבים אותי ואח שלי הוא אחד האנשים ואני מת עליו ואני והולך איתו מכות תמיד ומצטייר כילד שמח אבל מבפנים אני כול הזמן עצוב ורועד אני לא יודע למה ואני שותה לפעמים בלילה כדי להעביר את זה למשל היום שתיתי איזה שלוש כוסות .. אפילו שיצאתי עם חברים היום והייתי שמח וצחקתי אבל לא יודע למה לא הייתי באמת שמח מבפנים יכול להיות שזה בגלל שאני לא מתחבר אליהם יכול להיות בגלל שאני מרגיש עצבות עוד בגלל המחשבה שהייתי יכול להית חבר של ילדה שאהבה אותי (שהיא יחסית מקובלת ואם הייתי חבר שלה היה לי הרבה סיכויים להכיר ילדם חדשים שבטח הייתי מתחבר אליהם כמו שאני מתחבר אליה)זה שילוב של כול זה שגורם לי להרגיש חרא ... אני לא יודע מה אני צריך לעשות ,כי אם אני רוצה להכיר חברים חדשים אני צריך לחכות שייסתיים החופש , אבל בינתיים............. אני מרגיש חרא עם עצמי .![]()
בבקשה תגיבו כול תגובה תתקבל

ציטוט ההודעה