קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] דחוףף book report לספר Jack Higgins thunder point תציעו אתם נקודות
    על ידי amiram בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 16:15
  2. [תוצאות]הPPV Turning Point-הפתעה בסוף האירוע
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 23:10
  3. איך מוסיפים מוזיקה למצגת ב-power point?
    על ידי grimbal בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 01:51
  4. Mario - Turning Point
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 15:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

Stickin Point

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Exclamation Stickin Point

טוב אז אין לי בעיה לפתוח אין לי בעיה להגיד דברים מיניים או לעשות דברים מיניים אין לי בעיה לשדר ביטחון ולעשות שטויות
    לפני כמה שעות שבאתי באוטובוס כשהלכתי לספסל בסוף ראיתי איזה מישהי מסתכלת עלי הסתכלתי עליה וקרצתי לה והמשכתי ללכת (השמש הרגה אותי לא היה לי כח להריץ גיים)
    נקודות תקיעה-

לפעמים אני מביא נגים כשלא צריך
    לפעמים השיחות זורמות אבל ברוב המקרים פשוט הם לא.אני פשוט נתקע אין יותר מה להגיד.
    יש לי בעיה שאני לא יודע לעשות קינו מדי פעם אני מביא כיפים אבל לא יותר מזה פשוט אין לי מושג איך להגיע למצב שאני מחבק אותה בלי שזה יראה מוזר (החיבוק זה רק דוגמה זה לא רק זה)

בעיה לקחת מספר ממישהי בלי שהיא תחשוב שאני בקטע שלה אני מתכוון כידידה(כדי שנוכל לקבוע יציאות לים מועדון ברים דברים כאלה..)
    אני עכשיו במקום שאני פוגש הרבה בנות ואני פותח הרבה סטים אבל אני עוצר את עצמי מלקחת מספר כדי שהיא ו/או החברות שלה לא יחשבו שהתחלתי איתה אלה אם כן אני באמת מתחיל איתה ואז זה לא בעיה שיחשבו ככה

טוב זהו נראה לי אז מקווה שתעזרו לי לעבור את זה ושיהיה לנו בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 17-07-2011 בשעה 17:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אם זה לא נג חכם, מצחיק וקשור למה שנאמר תוותר עליו.
    לשיחה יש לך את המדריכים של thenuts
    לקחת מספר אתה יכול רק כשיש משיכה או עניין כלשהו, אז אתה צריך זמן מתאים.

אין יותר מדיי מה לפרט על זה...

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

האמת מה שכתבתי פה זה גם כדי שאני יראה באיזה מצב אני עומד וסדר הכל בראש וגם שתעזרו לי
    כן אני עובד על זה אבל גם כשאני מביא נג ואני רואה שהבחורה קיבלה את זה לא טוב אני יודע מה לעשות כדי לשנות את זה
    קראתי אותם אבל אני יקרא עוד פעם לא יזיק
    זה מה שמצחיק תמיד יש עניין אבל תמיד כל סט שלי אנחנו לא מפסיקים לצחוק הקטע זה שאני לא יודע איך לקחת מימנה מספר בקטע חברי כדי להגדיל את המעגל החברתי
    תודה אחי על העצות

אני ישמח אם עוד אנשים יעזרו לי פה בזה

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

היי,

אחד מהדברים שאני עומד להראות ביומן האישי שלי, שנמצא בפורום לוגים אישיים, זה תיאוריית הקשר הישיר בין כמות האינטרקציות לשיפור במיומנויות השיחה...

בקרוב אני אעלה לשם את התיאוריה, אני חושב שזה דיי יעזור לך...

בכל מקרה, רק כדי לתת לך מושג כללי, ואני מקווה שתבין את המשל: פוקר. תגיע למצב מסויים במשחק, שבו תפסיד את הכסף ותכשל. כמה פעמים לאחר מכן, תגיע לאותו מצב, ושוב תכשל. בפעם השלישית תעלה על השיטה להצליח באותו מצב, לדעת איזה מהלכים יביאו אותך לתוצאה הרצויה, וכך תצליח.

אם לא הבנת את ההקבלה - ככל שתתקע ביותר סיטואציות עם בנות בסטים שתפתח, ואז שוב פעם תתקל באותם נקודות תקיעה, בסופו של דבר תמצא את המוצא מהתקיעות האלה, וזאת תיהיה הדרך שלך, אפשר להגיד מין רוטינה, לתמרן את המצב לטובתך...

מקווה שהבנת אותי

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ְ֙@subper
    בכל אימון יש 2 דרכים
    באחת אתה פשוט עושה את אותו דבר הרבה פעמים ותמיד נכשל כי אתה לא מסיק מסכנות
    בשני זה לעשות את אותו דבר כל פעם טיפה שונה ולהבין את הניואנסים הקטנים שישנו את הכל

סתם ככה להגיד הרבה היי לאנשים יכול להוריד פחד מלהגיד היי לאנשים אבל לאו דוקא ישפר יכולת חברתית

ולפותח האשכול
    קודם כל ֝(מן הסתם) זה משהו בראש שלך שאתה צריך להתגבר עליו

אבל הנה כמה טיפים חיוניים
    מצב אינטימי (לאו דוקא מין) צריך לקרא באוירה אינטימית כשאתה לבד, כשאתם מדברים על משהו רציני, כשיש וייב מתאים בין שניכם
    מצב של סתם דיבורים וצחוקים הוא בין כולם

אתה יכול לתת בחנים קטנים כמו חיבוקים בצחוק שאיכשהו קשורים לשיחה או לסיפור שאתה מספר כדי לראות עד כמה היא בקטע שלך ואז ברגעים היותר אינטימיים תוכל לזרום יותר רחוק כי תדע שהיא כן זורמת

אם בחורה מגיע איתך למצב טיפונת רומנטי או אינטימי היא רוצה שתנסה משהו

מקסימום תקבל לא, ופה חשוב שאם היא לא רוצה אתה לא מנסה להכריח אף אחת, לא אז לא, ב"כ זה רק יעלה לך את הערך

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

StreetLight, מקבל את ההערה...

אני רק חושב שלא הבנת את הבחור נכון, או שאני לא הבנתי נכון - לדעתי הוא התכוון לכך שהוא עוד לא הגיע למצב של בידוד, אלא עדיין בתוך הסט עם כל הקבוצה ולא מצליח להגיע למשהו מעבר לסתם שיחה.

הלמידה שלו תתבצע שכל פעם הוא יגיע למצב שבו הוא נתקע (והוא יודע מתי זה בדיוק) והוא יגיד לעצמו בראש:"אוקיי, אני עכשיו בסט ואני תקוע, לאן אני רוצה להתקדם ואיך אני עושה את זה?"
    זה משפט נורא פשוט, ואפשר לומר אותו בכל חלק בסט. כשהוא יעשה את המהלך שעליו הוא חשב אחריי המשפט הזה, או שהוא התקדם הלאה, או שהוא נשאר תקוע. כשהוא יתקדם הלאה, הוא בעצם יוכל להסיק איזה מהלך מביא לו תוצאות ומשפר אותו.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    ְ֙@subper
    בכל אימון יש 2 דרכים
    באחת אתה פשוט עושה את אותו דבר הרבה פעמים ותמיד נכשל כי אתה לא מסיק מסכנות
    בשני זה לעשות את אותו דבר כל פעם טיפה שונה ולהבין את הניואנסים הקטנים שישנו את הכל

סתם ככה להגיד הרבה היי לאנשים יכול להוריד פחד מלהגיד היי לאנשים אבל לאו דוקא ישפר יכולת חברתית

ולפותח האשכול
    קודם כל ֝(מן הסתם) זה משהו בראש שלך שאתה צריך להתגבר עליו

אבל הנה כמה טיפים חיוניים
    מצב אינטימי (לאו דוקא מין) צריך לקרא באוירה אינטימית כשאתה לבד, כשאתם מדברים על משהו רציני, כשיש וייב מתאים בין שניכם
    מצב של סתם דיבורים וצחוקים הוא בין כולם

אתה יכול לתת בחנים קטנים כמו חיבוקים בצחוק שאיכשהו קשורים לשיחה או לסיפור שאתה מספר כדי לראות עד כמה היא בקטע שלך ואז ברגעים היותר אינטימיים תוכל לזרום יותר רחוק כי תדע שהיא כן זורמת

אם בחורה מגיע איתך למצב טיפונת רומנטי או אינטימי היא רוצה שתנסה משהו

מקסימום תקבל לא, ופה חשוב שאם היא לא רוצה אתה לא מנסה להכריח אף אחת, לא אז לא, ב"כ זה רק יעלה לך את הערך
    לא הבנתי על מה אתה מדבר מה בראש שלי? אם על הבעיה עם הקינו אז צודק זה טבעי אני היום התחלתי לגעת הרבה בבנות נגיעות קטנות כאלה ובאמת זה לא היה כזה סיפור כמו שחשבתי
    בקשר לזה שמצב של סתם דיבורים וצחוקים בין כולם זה יכול להפוך למשהו מיני אם אני זורק למטרה כל כמה זמן הערות מיניות ואז יוצר מתח מיני תקן אותי אם אני טועה
    "אם בחורה מגיע איתך למצב טיפונת רומנטי או אינטימי היא רוצה שתנסה משהו"
    הגיוני אף פעם לא באמת חשבתי על זה ככה טוב לדעת
    ברור אם היא לא רוצה אז חפיף העיקר לא להראות נידי

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    StreetLight, מקבל את ההערה...

אני רק חושב שלא הבנת את הבחור נכון, או שאני לא הבנתי נכון - לדעתי הוא התכוון לכך שהוא עוד לא הגיע למצב של בידוד, אלא עדיין בתוך הסט עם כל הקבוצה ולא מצליח להגיע למשהו מעבר לסתם שיחה.

הלמידה שלו תתבצע שכל פעם הוא יגיע למצב שבו הוא נתקע (והוא יודע מתי זה בדיוק) והוא יגיד לעצמו בראש:"אוקיי, אני עכשיו בסט ואני תקוע, לאן אני רוצה להתקדם ואיך אני עושה את זה?"
    זה משפט נורא פשוט, ואפשר לומר אותו בכל חלק בסט. כשהוא יעשה את המהלך שעליו הוא חשב אחריי המשפט הזה, או שהוא התקדם הלאה, או שהוא נשאר תקוע. כשהוא יתקדם הלאה, הוא בעצם יוכל להסיק איזה מהלך מביא לו תוצאות ומשפר אותו.
    צודק אחי פה אני תקוע אני לא מבודד
    ברור מטעויות לומדים בכל דבר בחיים צריך ניסיון אני באמת משתפר מסט לסט אבל עדיין קשה להגיע למצב של סגירה

תודה על התגובות הפנמתי
    יש לעוד אנשים מה להוסיף ? כל תגובה יכולה לעזור לי לעלות מדרגה בדרך לפסגה (איזה משפט חזק אה?)

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    אם אני זורק למטרה כל כמה זמן הערות מיניות ואז יוצר מתח מיני תקן אותי אם אני טועה
    לא אחי, ממש לא
    סתם הערות מיניות זה פלרוטיטים וזה קוקי פאני ואיך שלא תקרא לזה, אבל סתם הערות מיניות זה לא מתח מיני
    מתח מיני זה מתח שיש ביניכם ששניכם מרגישים ושיש הרגשה של לפני זיון
    נגיד הרגע לפני שאתה מנשק אותה כשהכל ממש שקט ואתם סתם מסתכלים אחד לשני בעניים.... זה מתח מיני
    אבל זה שמדי פעם זרקת לה הערה על הציצים שלה, לא יוצר מתח מיני זה סתם משעשע

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח סטריטלייט התגובה שלך הצחיקה אותי משום מה...

פותח האשכול, הצעה שלי - אל תמהר לסגור, אני לא מכיר מישהו שסגר כ"כ מהר דברים (חח אני בסט הראשון בחיים שלי סגרתי מספר, אבל זה לא קשור...)
    אני חושב שאתה צריך להציב לעצמך להחזיק שיחה ארוכה, לנסות לבודד בכל דרך (אפילו משו טיפשי כמו "בואי איתי רגע לראות את הנעליים בחנות של נייק, תגידי לי מה את חושבת עליהן) ואולי בכלל לא תיהיה לך בעיה עם מתח מיני, ותוכל להמשיך אחריי הבידוד כמו שצריך

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    לא אחי, ממש לא
    סתם הערות מיניות זה פלרוטיטים וזה קוקי פאני ואיך שלא תקרא לזה, אבל סתם הערות מיניות זה לא מתח מיני
    מתח מיני זה מתח שיש ביניכם ששניכם מרגישים ושיש הרגשה של לפני זיון
    נגיד הרגע לפני שאתה מנשק אותה כשהכל ממש שקט ואתם סתם מסתכלים אחד לשני בעניים.... זה מתח מיני
    אבל זה שמדי פעם זרקת לה הערה על הציצים שלה, לא יוצר מתח מיני זה סתם משעשע
    אה... טוב לדעת כי חשבתי שאני בונה מתח מיני שאני זורק הערות כאלה בשיחה אבל מתברר שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    חחחח סטריטלייט התגובה שלך הצחיקה אותי משום מה...

פותח האשכול, הצעה שלי - אל תמהר לסגור, אני לא מכיר מישהו שסגר כ"כ מהר דברים (חח אני בסט הראשון בחיים שלי סגרתי מספר, אבל זה לא קשור...)
    אני חושב שאתה צריך להציב לעצמך להחזיק שיחה ארוכה, לנסות לבודד בכל דרך (אפילו משו טיפשי כמו "בואי איתי רגע לראות את הנעליים בחנות של נייק, תגידי לי מה את חושבת עליהן) ואולי בכלל לא תיהיה לך בעיה עם מתח מיני, ותוכל להמשיך אחריי הבידוד כמו שצריך
    יפה שסגרתה מהר
    כן זה מה שאני עושה אבל עדיין אני מנסה גם לסגור

ותגידו אם אני אומר למישהי אנחנו לא נסתדר אנחנו יותר מידי דומים אז היא שואלת אותי איזה מזל אתה אני אומר לה X היא אומרת לי X וY דווקה מסתדרים זה קוואלפיקיישן לא? זה סימן עניין או שסתם זרמה עם השיחה?

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לדעתי סימן עניין, זה נורא תלוי בסיטואציה וגם בשפת גוף, אי אפשר לדעת רק לפי המלל...
    עם הזמן אתה תדע לזהות לבד אם זה סימן עניין או לא...

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

100% תודה אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect