קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש ויש לי כמה שאלות...
    על ידי TheBigBang בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08-05-2011, 20:04
  2. חדש ויש לי כמה שאלות
    על ידי SWISHY בפורום Counter Strike Source
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 22:01
  3. כמה שאלות,אני חדש
    על ידי mr.oren בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

חדש בעולם הטורנט... כמה שאלות.

ברירת מחדל חדש בעולם הטורנט... כמה שאלות.

שלום לכולם.
    לפני כמה ימים יצא לי להכיר את עולם הטורנים,וזאת כתוצאה של תיסכול כי החמור כבר לא ממש עושה את העבודה שלו.
    בקיצור נדהמתי לגלות שהמהירויות ממש גבוהות וזאת כתוצאה מה"עידוד" של הטראקרים לשתף.
    אני משתדל לקרוא מדריכים ויש לי כמה שאלות בכל זאת.
    במידה והתחלתי הורדה והתחרטתי אני יכול להשהות\למחוק אותה באמצע?
    או אחרי שסיימתי להוריד אותה ואני מחוייב למספר שעות מסוים או ליחס שווה של העלאה מצידי אני יכול לכבות את התוכנה\מחשב עצמו ולהמשיך לשתף יום למחרת למשל?
    למי שרשום ב-DR נרשמתי לא מזמן,קיבלתי שם משתמש וסיסמה אבל הוא לא מתקבל בפורומים שלהם אלה רק באתר השיתוף..
    אני אמור להירשם גם לפורומים? כי במיל שקיבלתי עם היוזר והסיסמה רשום שאני יכול להתחבר גם לפורומים ....
    ואיפה אני רואה מה היחס רטיו שם?
    תודה מראש על התשובות.

2. קישורים ממומנים

1. עם זה עבר את 10 אחוז אז אתה לא יכול למחוק
    2.ואתה חייב לשתף זה היה כמו ההורדה שלך למשל הקובץ 20 מגה חייב לעלות 20 מגה וכן אתה יכול לכבות תמחשב לא יעיפו אותך מהתר
    3. ו DR אתה לא יודע כי אני לא רשום שם תשאל אחד מנהלים שם
    ואתה חייב לשמור על רטיו של 0.7 כדי לא לעוף מהאתר ויש טראקים יותר טובים ממנו הוא נחשב הכי גרוע מהישראלים יש את סייפר שהוא ראשון אחור כך HEBITS ואז DR

משתמש מכור האוואטר של tigerbom
    לייקים
    0
    נקודות
    274

1.כל עוד זה התחיל להוריד מומלץ לא למחוק (תלוי בטראקר)
    2.כן אתה רשאי לכבות את המחשב ולהמשיך למחרת אפילו להוריד,או שאתה משתף מספר ימים כדי למחוק את הטורנט או שאתה משתף ליחס של 1:1 אבל זה תלוי בסוג הטראקר כי יש טראקרים שמתחשבים ונותנים פחות.
    3.כן אתה צריך להירשם לפורומים שלהם מחדש,אם יש לך שאלות עליהם אתה מוזמן להיכנס למירק של טורנט ישראל ודאוןרב ולשאול שם שאלות בנושא.

ולזה שמעלי זה כבר דעה לפי דעתי סייפר הכי חרא מהישראלים חרא מהירות והוא סתם קהילת פורומים מסכנה,אני דווקא חושב שדאוןרב והביטס הכי טובים מהישראלים,ואני אומר לך מעכשיו אם אתה לא רוצה להתאכזב מסייפר (מחלקים באנים על שטויות) אל תיכנס לשם
    נערך לאחרונה על ידי tigerbom; 18-07-2011 בשעה 20:12.

לפעמים המהירות היא טובה מאוד אבל אתה צודק גם אני קיבלתי כבר 5 באנים לא 1 והכל על שטויות נירשמתי לאחי נתנו לי באן גם לי וגם לאחי ואז נירשמתי עוד פעם קיבלתי באן חילקתי הזמנות קיבלתי באן פעמים וכל פעם עם יביאו לי הזמנה אני יקבל באן וכולם שם ילדים מ 10-16 הרוב
    ו HEBITS טראקר באמת טוב יש שם הורדות טובות ומהירות מהירה מאוד
    ו downrev היתי שם פעם והטראקר לא מי יודע מה העיצוב על הפנים
    אז אני מבין שגם אתה בבאן שם בסיפר
    נערך לאחרונה על ידי 1ASD11; 18-07-2011 בשעה 20:26.

לייקים
    0
    נקודות
    274

כן אחי ובוא אני אספר לכל מי שלא יודע מי אלה סייפר.

סייפר וטורנט ישראל היו בשיתוף לפני חצי שנה וסייפר חילקו באנים לצוות טורנט ישראל (בטענה שהם צוות טורנט ישראל) יותר מחצי מהמשתמשים של סייפר הגיעו מהאתר טורנט ישראל וברוב חוצפתם החליטו לחסום את הצוות שעזר להם להביא משתמשים.

אח''כ הם התחילו לחסום את כל המשתמשים של טורנט ישראל בטענה שהם משתמשים בטורנט ישראל,וזה בושה שטראקר מגביל משתמשים לגלוש באתר לאחר שהבעלים של טורנט ישראל המשיך לחלק הזמנות לסייפר ולא אסר זאת.

אני רציתי להראות לכם מי אלה סייפר האמיתיים ותעשו תהחלטות שלכם אם להיכנס לשם או לא לאחר שחברים שלי סיפרו לי שהם תרמו לסייפר כדי לעזור להם בתחזוקת האתר והביאו להם באן.

וכן אני בבאן שם לשימחתי ASD
    נערך לאחרונה על ידי tigerbom; 18-07-2011 בשעה 20:44.

ככה הם, הם מביאים על שטויות באנים
    וגם אני בבאן
    נערך לאחרונה על ידי 1ASD11; 18-07-2011 בשעה 21:09.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    365

ציטוט נכתב במקור על ידי tigerbom צפיה בהודעה

סייפר וטורנט ישראל היו בשיתוף לפני חצי שנה וסייפר חילקו באנים לצוות טורנט ישראל (בטענה שהם צוות טורנט ישראל) יותר מחצי מהמשתמשים של סייפר הגיעו מהאתר טורנט ישראל וברוב חוצפתם החליטו לחסום את הצוות שעזר להם להביא משתמשים.

אח''כ הם התחילו לחסום את כל המשתמשים של טורנט ישראל בטענה שהם משתמשים בטורנט ישראל,וזה בושה שטראקר מגביל משתמשים לגלוש באתר לאחר שהבעלים של טורנט ישראל המשיך לחלק הזמנות לסייפר ולא אסר זאת.

אני רציתי להראות לכם מי אלה סייפר האמיתיים ותעשו תהחלטות שלכם אם להיכנס לשם או לא לאחר שחברים שלי סיפרו לי שהם תרמו לסייפר כדי לעזור להם בתחזוקת האתר והביאו להם באן.

גם אני בבאן בדיוק מאותה סיבה
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1ASD11 צפיה בהודעה
    ככה הם, הם מביאים על שטויות באנים
    וגם אני בבאן
    כנל

תודה רבהעל העזרה חברים!

משתמש מתקדם
    לייקים
    64
    נקודות
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי tigerbom צפיה בהודעה

חחחחחחחח הקקות האלה נתנו לי באן צמיתות כי "שכרתי בפורום נקודות בדולרים"
    כולה כתבתי למישהו" רוצה ב5$?" חחחח דפוקים שם רצח

לייקים
    0
    נקודות
    274

חחחח כן כמו שאמרתי מחלקים באנים על שטויות,שלא נדבר על זה שבתור טראקר שצריך להווה דוגמא הם נותנים למשתמשים שם לשכור במשתמשים ובהזמנות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,344 | הודעות: 8,173,931 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect