קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה הכי כדאי לעשות בעצמאות בתל אביב ?
    על ידי TheGoblin בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-05-2011, 13:23
  2. מה אפשר לעשות במצב כזה?
    על ידי bar_s בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-12-2009, 11:42
  3. [שאלה]איפה הכי כדאי לעשות סטאפ לגיטרה?
    על ידי _OmerMizrahi_ בפורום כלי נגינה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-05-2009, 14:47
  4. [דיון] איפה הכי כדאי לעשות gach?
    על ידי -Niv- בפורום Maple Story
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 21:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

מה הכי כדאי לעשות במצב כזה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קסם אישי, זה פשוט קצת ביטחון עצמי...

Question מה הכי כדאי לעשות במצב כזה?

שלום לכולם.
    אני חדש בפורום הזה והחלטתי להצטרף אחרי ששמעתי שהפורום הזה על רמה. והוא אכן על רמה.

אז ככה,
    אתמול הייתי במסיבת פתיחת הקיץ ברחובות עם כמה חברים הכי זורמים בעולם. עשינו שם שטויות פתחנו מעגלים ומה לא עשינו שם.
    רקדנו עם בנות התחלנו איתם והכל היה טוב ויפה מבחינתי עד ש...
    ראיתי משהי חמודה (HB7.5) , אפילו אפשר להגיד יפה, יושבת בצד. התחלתי איתה דיברנו, נגעתי בה המון. כללל שניה נגעתי בה ביד, בכתף, לקחתי לה ת'יד ומשכתי אותה כמה מטרים, התחלתי גם עם חברות שלה (שהיו פחות יפות, אבל עדיין - צריך לתת להם גם יחס לא?), והכל היה טוב.

הלכתי משם חזרתי לרקוד ואחרי חצי שעה ראיתי את HB7.5 וחברה שלה שוב, הפעם רוקדות. באתי אליה אמרתי לה שלום התחלנו שוב לרקוד ואז ראיתי את חברה שלה עצבנית כזאת, אולי נראת עייפה. שאלתי אותה מה קרה, אז היא עושה לי שהיא עייפה.
    אמרתי לה "למה את באה למסיבה עייפה?"
    אז היא עושה לי "אני אגיד לך ת'אמת? בזמן האחרון לכל מקום שאני הולכת מתחילים איתי, וכבר אין לי כח!!!"
    כמובן שאני בלב שלי צחקתי, מי רצה להתחיל איתה? רציתי את חברה שלה!
    קיצור, פה מגיע הפאנץ'.
    לא כ"כ ידעתי מה להגיד לה למה זה בחיים לא קרה לי. אז אמרתי לה, וקצת גיגמתי בהתחלה "לא באנו להתחיל איתך, באנו להינות, את יכולה גם להינות מקום לקחת הכל קשה".
    חבר שלי התחיל להסתלבט עליה ואמר לה, שכן, באנו להתחיל איתה ואנחנו רוצים להקים איתה משפחה ילדים עם כלב וזה...
    יצאנו מזה טוב אני חושב.
    הלכנו, ואז אחרי עוד רבע שעה ראיתי אותם שוב אבל כל ארבעת החברות רוקדות, אז רקדתי קצת עם אחת מהן והלכתי.

קיצור... מה אתם הייתם מייעצים לי לעשות במצב כזה, כשבחורה אומרת שנמאס לה כבר שמתחילים איתה

תודה, וסליחה על החפירה...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

"כן מכיר את זה, כל מקום שאני הולך אני מרגיש כמו חתיכת בשר, יש לי גם רגשות ואף אחד לא מבין אותי"

את זה הייתי אומר כדי לשעשע את עצמי
    וחוץ מזה אני לא אוהב בנות עם הראש עמוק בתחת של עצמן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחח יפה. אז מה שאתה ממליץ לעשות במצב כזה זה פשוט להסתלבט עליה?

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לא אני מתכוון שלא צריך להתיחס כל כך ברצינות למה אומרות בנות (שאתה אפילו לא רוצה)
    אם אתה לא עושה את זה רע אז לבנות לא מפריע שאתה מתחיל איתם

Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

hitch

אתה יודע מה֭֭֭.... אני שם את זה בחתימה שלי
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 18-07-2011 בשעה 17:25.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה אחי! הבנתי את הנקודה...

בתור אחד שלא מסבך תעניינים ומדבר ישיר
    הייתי אומר לה בול מה שחשבת:
    מסתכל עליה ומצביע לכיוון חברה שלה ואומר "טוב, אז אני אתחיל איתה", כמובן שהמטרה [זאת שהצבעתי עליה] תשמע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי yonatan941 צפיה בהודעה
    שלום לכולם.
    אני חדש בפורום הזה והחלטתי להצטרף אחרי ששמעתי שהפורום הזה על רמה. והוא אכן על רמה.

אז ככה,
    אתמול הייתי במסיבת פתיחת הקיץ ברחובות עם כמה חברים הכי זורמים בעולם. עשינו שם שטויות פתחנו מעגלים ומה לא עשינו שם.
    רקדנו עם בנות התחלנו איתם והכל היה טוב ויפה מבחינתי עד ש...
    ראיתי משהי חמודה (HB7.5) , אפילו אפשר להגיד יפה, יושבת בצד. התחלתי איתה דיברנו, נגעתי בה המון. כללל שניה נגעתי בה ביד, בכתף, לקחתי לה ת'יד ומשכתי אותה כמה מטרים, התחלתי גם עם חברות שלה (שהיו פחות יפות, אבל עדיין - צריך לתת להם גם יחס לא?), והכל היה טוב.

הלכתי משם חזרתי לרקוד ואחרי חצי שעה ראיתי את HB7.5 וחברה שלה שוב, הפעם רוקדות. באתי אליה אמרתי לה שלום התחלנו שוב לרקוד ואז ראיתי את חברה שלה עצבנית כזאת, אולי נראת עייפה. שאלתי אותה מה קרה, אז היא עושה לי שהיא עייפה.
    אמרתי לה "למה את באה למסיבה עייפה?"
    אז היא עושה לי "אני אגיד לך ת'אמת? בזמן האחרון לכל מקום שאני הולכת מתחילים איתי, וכבר אין לי כח!!!"
    כמובן שאני בלב שלי צחקתי, מי רצה להתחיל איתה? רציתי את חברה שלה!
    קיצור, פה מגיע הפאנץ'.
    לא כ"כ ידעתי מה להגיד לה למה זה בחיים לא קרה לי. אז אמרתי לה, וקצת גיגמתי בהתחלה "לא באנו להתחיל איתך, באנו להינות, את יכולה גם להינות מקום לקחת הכל קשה".
    חבר שלי התחיל להסתלבט עליה ואמר לה, שכן, באנו להתחיל איתה ואנחנו רוצים להקים איתה משפחה ילדים עם כלב וזה...
    יצאנו מזה טוב אני חושב.
    הלכנו, ואז אחרי עוד רבע שעה ראיתי אותם שוב אבל כל ארבעת החברות רוקדות, אז רקדתי קצת עם אחת מהן והלכתי.

קיצור... מה אתם הייתם מייעצים לי לעשות במצב כזה, כשבחורה אומרת שנמאס לה כבר שמתחילים איתה

תודה, וסליחה על החפירה...
    התשובה הראשונה שקפצה לי לראש בשניה שקראתי את "אני יגיד לך תאמת בזמן האחרון כל הזמן מתחילים איתי...."
    היא :"ואו ! אני כל כך מבין אותך ! זה קורה גם לי..בנות לא יכולות להוריד ממני את הידיים...בואי נחשוב ביחד על פתרון, זה לא יכול להמשיך ככה ! )) " תאמין לי שאם תציג את זה נכון היא תתפוצץ מצחוק והוצאת אותה מהפריים של "אני עצבנית ולא באלי..."

XAN

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

כשבחורה מבואסת,תזדהה איתה,אל תנסה להוציא אותה אשמה בעיניין עם משפטים כמו "אני בטוח שלפעמים כיף לך שמתחילים איתך",עדיף להזדהות ולסגור פינה,אפילו להוסיף לזה קצת קוקי פאני והחברה של המטרה כבר אישרה אותך בחור מישהו שכיף להסתובב איתו ולא יתן לאנשים סביבו להיות מבואסים.

ח"ח ששמת לב לדברים שקורים גם מסביב למטרה שלך ...אבל לגבי המטרה,לא הבנתי למה בסוף רק רקדת איתן והלכת ? מה מנע ממך לסגור ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    כשבחורה מבואסת,תזדהה איתה,אל תנסה להוציא אותה אשמה בעיניין עם משפטים כמו "אני בטוח שלפעמים כיף לך שמתחילים איתך",עדיף להזדהות ולסגור פינה,אפילו להוסיף לזה קצת קוקי פאני והחברה של המטרה כבר אישרה אותך בחור מישהו שכיף להסתובב איתו ולא יתן לאנשים סביבו להיות מבואסים.

ח"ח ששמת לב לדברים שקורים גם מסביב למטרה שלך ...אבל לגבי המטרה,לא הבנתי למה בסוף רק רקדת איתן והלכת ? מה מנע ממך לסגור ?
    שמתי לב, כי לא רציתי להיות עסוק יותר מדיי במטרה. כשהייתי איתה הייתי מדיי פעם מסתכל לצדדים ולפעמים פתאום מפסיק להתייחס אליה ועובר לדברים אחרים. אפילו באמצע שיחה...
    ו... מי אמר שלא סגרתי? חזרתי אחרכך יותר מאוחר בשביל לסגור.
    היום אני נפגש איתה ועם חברה שלה...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מה סגרת ולמה היא מביאה את חברה שלה ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

סגרתי מספר שלה, ו... חברה שלה לא באה בסוף. קבענו להיפגש בקניון וחברה שלה היתה צריכה לקנות שעון (?) כנראה, אבל בסוף לא באה.
    אז רק היא באה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אל תתיחס למשפט הזה שהיא אומרת, תמשיך להתנהג כרגיל. היא מנסה שתרגיש שהיא מבוקשת..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect