שלום לכולם.
אני חדש בפורום הזה והחלטתי להצטרף אחרי ששמעתי שהפורום הזה על רמה. והוא אכן על רמה.
אז ככה,
אתמול הייתי במסיבת פתיחת הקיץ ברחובות עם כמה חברים הכי זורמים בעולם. עשינו שם שטויות פתחנו מעגלים ומה לא עשינו שם.
רקדנו עם בנות התחלנו איתם והכל היה טוב ויפה מבחינתי עד ש...
ראיתי משהי חמודה (HB7.5) , אפילו אפשר להגיד יפה, יושבת בצד. התחלתי איתה דיברנו, נגעתי בה המון. כללל שניה נגעתי בה ביד, בכתף, לקחתי לה ת'יד ומשכתי אותה כמה מטרים, התחלתי גם עם חברות שלה (שהיו פחות יפות, אבל עדיין - צריך לתת להם גם יחס לא?), והכל היה טוב.
הלכתי משם חזרתי לרקוד ואחרי חצי שעה ראיתי את HB7.5 וחברה שלה שוב, הפעם רוקדות. באתי אליה אמרתי לה שלום התחלנו שוב לרקוד ואז ראיתי את חברה שלה עצבנית כזאת, אולי נראת עייפה. שאלתי אותה מה קרה, אז היא עושה לי שהיא עייפה.
אמרתי לה "למה את באה למסיבה עייפה?"
אז היא עושה לי "אני אגיד לך ת'אמת? בזמן האחרון לכל מקום שאני הולכת מתחילים איתי, וכבר אין לי כח!!!"
כמובן שאני בלב שלי צחקתי, מי רצה להתחיל איתה? רציתי את חברה שלה!
קיצור, פה מגיע הפאנץ'.
לא כ"כ ידעתי מה להגיד לה למה זה בחיים לא קרה לי. אז אמרתי לה, וקצת גיגמתי בהתחלה "לא באנו להתחיל איתך, באנו להינות, את יכולה גם להינות מקום לקחת הכל קשה".
חבר שלי התחיל להסתלבט עליה ואמר לה, שכן, באנו להתחיל איתה ואנחנו רוצים להקים איתה משפחה ילדים עם כלב וזה...
יצאנו מזה טוב אני חושב.
הלכנו, ואז אחרי עוד רבע שעה ראיתי אותם שוב אבל כל ארבעת החברות רוקדות, אז רקדתי קצת עם אחת מהן והלכתי.
קיצור... מה אתם הייתם מייעצים לי לעשות במצב כזה, כשבחורה אומרת שנמאס לה כבר שמתחילים איתה
תודה, וסליחה על החפירה...![]()

ציטוט ההודעה