אני רוצה ללמוד לפסיכומטרי לבד אני בין יא ל יב (לעתודה) יש שיטות טובות של למידה עצמית
ואם אפשר המלצה לספרים טובים שמלמדים שם את כל השיטות ואל תגידו לי לך לקורס כי אין לי כסף לקורס
אני רוצה ללמוד לפסיכומטרי לבד אני בין יא ל יב (לעתודה) יש שיטות טובות של למידה עצמית
ואם אפשר המלצה לספרים טובים שמלמדים שם את כל השיטות ואל תגידו לי לך לקורס כי אין לי כסף לקורס
|
|
שלום לך,
ראשית, ישנם קורסים מסובסדים של כל מיני חברות. הייתי ממליץ לך לבדוק משום שעלות הקורס המסובסד (כולל כל הספרים) עשוי לעלות לך סכום דומה לרכישת כל הספרים באופן עצמאי. היתרון... ברור.
לגבי המלצה על ספרים של חברה כזו או אחרת, אני מנוע מלעשות זאת במסגרת זאת. בצע בדיקה טלפונית עם החברות או ברשתות הספרים ותתרשם.
אשמח לענות על שאלות נוספות שלך,
בהצלחה,
נראלי שללמוד לבד זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לבחור לעשות אם אתה רוצה להצליח. בעיקרון יש לי אינטרס לעודד אותך ללמוד לבד אבל עדיין זה לא כדאי בתכלס.
אי אפשר להגיע לציון גבוהה באמת בלמידה עצמית. אתה צריך לסגל לעצמך צורת חשיבה מסוימת שמתאימה לפסיכומטרי. בלי קורס זה יהיה מאוד קשה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אפשר, אבל אחרי קורס אחד לפחות.
תבין, זה לא התרגול והשעות האינסופיות של ההשקעה שיביאו אותך לתוצאה טובה,
אלא ההבנה של ההגדרות וצורת החשיבה הנכונה שמביאה לפיתרון התשובות.
ואת זה לומדים רק בקורס.
=
בגלל זה אני מאוד עצבנתי על מערכת החינוך. היא גורמת לנו לבזבז זמן וכסף שאין לנו במקום לספק לנו הקלטות + ספרים זולים עם כל צורת החשיבה שדיברת עליה ורק מי שממש יזדקק אז יהיו גם קורסים. בדיוק אותו המחדל כמו בספרי "העזרה העצמית" למיניהם (ניו-איג' וכו'), הם מסבירים לך מה לעשות אך לא חושפים בפניך איך לעשות, לא חושפים את "צורת החשיבה הנכונה" שאתה מדבר עליה בעוד שהם מקדישים שורות ולעיתים פרקים שלמים תחת הכותרת "למה כדאי לך לעבור את הקורס שלנו" וזאת שערורייה לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-07-2011 בשעה 21:51.
בדיוק מה שרציתי לשאול, עזרתם גם לי![]()
ממש לא ממליצה ללמוד לבד, תנסה גם לחפש מורים פרטיים, אני יודעת על המון תלמידים שעושים את זה יכול להיות שזה באמת יותר זול אבל זה עדיף על ללמוד לבד
מורים פרטיים זה עסק די יקר בדרך כלל. אפילו אם נניח שעבודה עם מורה פרטי פי 3-4 יותר אפקטיבית מאשר עבודה קבוצתית בכיתה מבחינת הזמן, בהחלט ניתן למצוא קורסים באורך מלא במחיר דומה. יש להתחשב גם בזה שבקורס אתה מקבל את כל החבילה: ספרי לימוד, שימוש באתר, לו"ז עבודה מסודר, מבחנים וכו' .
דבר נוסף שצריך להתחשב בו הוא הרקע של המורה הפרטי והמקצועיות שלו (בקיאות בחומר ווגם יכולת העברה).
יפה מאוד
קודם כל בהצלחה! הכל תלוי ברצון שלך! אם אתה מאמין אתה תצליח!
יש מלא אתרים שמדברים על פסיכומטרי אונליין, תרגילים ולימוד ממש מסודר בחינם באינטרנט..