כותרת!! הקבצים שאני נותן בנוסף למדיך הם פישינג לפייסבוק, ולפי המדיך אם תרצו תוכלו לשנות את זה לפישינג למייפל או קונטר או כל דבר אחר...
כותרת!! הקבצים שאני נותן בנוסף למדיך הם פישינג לפייסבוק, ולפי המדיך אם תרצו תוכלו לשנות את זה לפישינג למייפל או קונטר או כל דבר אחר...
|
|
באיזה איחסון.
?
את שם האתר אני נותן במדריך, אחד האתרים הכי אמינים והסיכויים שהוא יחסום את הפישינג אפסיים
אחי אני קונה דף פישינג ב 200 אז למה מדריך?
כדי שלא תקנה כל פעם למשהו אחר...שתדע אחת ולתמיד לעשות בעצמך, וגם כמובן אני מביא לך שם של איחסון אמין שלא חוסם פישינג...
במקום לקנות פישינג לפוקר ב200 ועוד אחד למייפל או לקונטר בעוד 200 ועוד איזה כמה...אני מביא לך במכה אחת הכל, קבצים, מדריך, ושם איחסון טוב![]()
שעה אתה מדבר איתי אחרי ששלחתי לך את הנק' פיתאום אתה לא עונה חצי שעה יש לך לישלוח לי ואני רואה שאתה מחובר לפורום
בואנה ידפקט מה אתה חושב שאין לי חיים ואני כל היום על אטרף? לישון מותר לבן אדם? מה אני כמו הילדים המוכים האלה שמתעוררים ב8 בבוקר?? אני קם תמיד באיזה 1 וחצי...אז חלאס למצוא איזה סיבה להחזר על עיסקה שלא ניראת לך...
אחי אני צריך שתכין לי דף פישינג .. אין לי כוח להתעסק במדריכים, יש מצב אתה מכין לי ואני משלם לך על זה 320 נק' ?