ניסיתי לשחק שם וזה פשוט משגע אותי.
כל הלאגים, המתקפות האיטיות, המכאניק \WH שבאים מהצד והורגים את כולם
היה ממש אבל ממש כיף בלי המתקפות האיטיות והלאגים...
מה אתם אומרים? נהנתם מהPVP?
ניסיתי לשחק שם וזה פשוט משגע אותי.
כל הלאגים, המתקפות האיטיות, המכאניק \WH שבאים מהצד והורגים את כולם
היה ממש אבל ממש כיף בלי המתקפות האיטיות והלאגים...
מה אתם אומרים? נהנתם מהPVP?
|
|
אושר.
אישית, אני עוד לא ניסיתי את ה-PVP כך שאני עדיין לא יודע איך זה.
המשך דיון פורה ומעשיר![]()
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
אני חושב בידיוק כמוך!!!!
הלאגים המתקפות האיטיות במיוחד לDK - מה שאני
אבל יתקנו את השרתים של הPVP ועוד מעט לא יהיה לאגים בע"ה
http://www.AWSu rveys.com?R=170788 תורידו את הרווח ותירשמו בשביל להשיג כסף חינם מלמלא שאלונים באינטרנט!
באתי עם WH וBW ולא יכולתי כמעט לשחק
פשוט בגלל הלאגים
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
אני מקווה שהם יסדרו את זה...
לי אין לאגים הכל טוב O.0
זה קצת שיפר את המשחק
לא ניסיתי כי המשחק לא עובד לי![]()
כשאתה נכנס לPVP יש שתי אפשרויות
1 שאתה תגיע לCH אי זוגי ותוכל לשחק באופן יחסית נורמאלי
2 שאתה תגיע לCH זוגי ואז רוב הסיכויים שפשוט תצטרך להתנתק....
כא.....כל הקטע של הPC ממש ממש דפוק (PRIAVTE CH- אם אתם רוצים שאני ארחיב אין לי בעיה להסביר לכל מי שלא הבין אני פשוט לא רוצה לעשות פה ספאם מטופש)
כל העניין של המיתקפות האיטיות מחרפן והורס לחלוטין את הכיף בPVP אני חושב שפשוט צריך לעשות נוסחה אחת פשוטה!
כל שחקן יעבור פעולת חילוק ב10 עם הHP שלו לדוגמא יש לי 9000 HP אז יהייה לי 900 פגיעות עד שאני אמות ותאמינו לי זה לא הרבה
או אפילו ב15 ולא 10 או 20 זה יהייה הרבה יותר טוב עם כל אחד ילחם עם הHP שלו....
אבל עזבו לא יודע באמת איך הם עשו את הנוסחה המטומטמת הזאת של הHP אבל מה שיותר מרגיז אותי זה איך שהאטו את המיתקפות
אתם מתלוננים אבל אתם לא ניסיתם את זה עם ARAN אני לא יכול לתקוף עם הOS שלי שלא לדבר על להגיע לFB....
כל מה שאני עושה בקרב הזה זה לטעון COMBO עם הסקיל ליפול מהפלטפורמה הגבוהה ואז פשוט להוציא TEMPEST......
זה אומנם ממש ממש חזק אבל לא כיפי! אם הייתי באמת יכול להישתמש בכל הסקילים של הARAN זה היה הרבה יותר טוב....
קיצור NEXON יא חרות מעוסים ! הפקת בית של תוכנית בוקר גרוע שהפכה למישחק מחשב יאללה לתקן את המשחק!!
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
אני אישית חושב שהPVP הוא רעיון מדהים , אבל הביצועים של נקסון לא ממש הרשימו אותי, רעיון טוב - ביצוע כושל לפי דעתי, ולא רק בגלל הלאגים , הגליצ'ים והבעיות אלה גם בגלל זה שזה לא מרגיש אמין , זה לא נותן תחושה אמיתית.![]()