קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם אומרים על מחאת הדיור?
    על ידי קליט בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-08-2011, 20:26
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-07-2011, 20:49
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-07-2011, 14:38
  4. מצוקת הדיור הולכת וגוברת הבעיה רצינית
    על ידי Bel9981 בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-07-2011, 17:39
  5. המרדימים בעיצומים: מצוקת כוח האדם - מסוכנת
    על ידי falafel בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-05-2007, 19:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

"מצוקת הדיור"

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ברירת מחדל "מצוקת הדיור"

שלום שלום.
    שמענו כבר לא פעם או פעמיים מהתקשורת הזדונית שלנו על ההפגנות
    ההזויות וכמו שאמר ידידי פעם "מזבוב עושים פיל".

אז ככה,ההפגנה לא באה להפגין מחאה כנגד הממשלה כי הציבור יודע
    טוב מאוד שזה לא בגלל הממשלה הנוכחית אלה בגלל ניהול כושל של ממשלות
    ישראל קודמות ,אבל לא רוצה להתחיל עכשיו להאשים את אלה או את אלה.

אני רואה את התקשורת מדווחת על ההפגנות בקריית שמונה ובצפון ,עכשיו אני אומר
    לכם שזה חרטא ברטה ,אצלינו בצפון אין שום מצוקת דיור ומחירי הדירות כאן מאוד סבירים
    ככה שכל אחד יכול להתמודד איתם ,חבר של דוד שלי מנסה כבר בשלוש שנים למכור וילה ענקית
    ששווה 850 אלף שקל בזמן שהוא בעצמו השקיע בה מעל 2 מיליון שקלים.
    אבל מה ? התל אביבניקים הקופים שלנו לא רוצים לעבוד קשה ולחיות בתל -אביב ובאזור המרכז,הם רוצים
    שהכל יבוא בקלות ,לחיות את החיים הטובים כמו שאומרים ,לחיות בתל-אביב ולשלם גרושים על שכר דירה.

אבל מי כבר יתן לזה במה ? אהה אני יודע ! התקשורת :]
    מי עוד ? חחח ,אנשים שפויים בחיים שלהם לא היו נותנים לזה במה.

התקשורת וכל מני שמאלנים קיצוניים למיניהם באים ומשתפים איתם פעולה ,מה האינטרס שלהם בזה?
    להפיל את הממשלה הנוכחית ,לנסות לצבור כוח בציבור ולנסות להוביל את השמאל לשלטון ,לא יצליח להם
    כי העם בישראל רובו שפוי ומפלגות השמאל ישרפו בבחירות הבאות.

האופוזיציה שלנו גם כן משתפת עם זה פעולה כי רוצה להפיל את ביבי השמוק אבל לא הולך להם גם כן.
    אז אני אומר לכם מראש,זאת לא מחאה חברתית ,זאת מחאה פוליטית פוליטית פוליטית ולא יותר מיזה.
    אבל כמובן שהרבה ממכם מושפעים מהתקשורת לכן לא יודעים חוץ מיזה דבר אחר,אני בא כדי לחשוף
    בפניכם את השקרים.

הליכוד יפול בבחירות הבאות ,בנס נתניהו יצבור מעל 20 מנדטים ,הליכוד כבר לא ליכוד ,הליכוד בראשות
    נתניהו הוא קדימה מספר 2 ומפלגת שמאל שמוכנה לוותר על מדינת ישראל תמורת מדינה אחרת שתקרא "מדינת
    החמאס".
    ואני אומר לכם את זה כאחד שבא ממשפחה שהאכילה אותו בכמה שהליכוד יודע לנהל את המדינה,אם הליכוד בשלטון
    אין ממה לחשוש וכל השטויות האלה שאתם בטח מכירים מי שחינכו אותו על תורת הליכוד ,היום יש מפלגה אחרת
    ואת המפלגה הזאת כולנו מכירים שקמה ואמרה "אנחנו הליכוד האמיתי" ואותה אנחנו מכירים היטב.

עכשיו ככו קטע שרשמתי בפייסבוק ,יותר מפורט:
    תגידו אנשים תמימים שכמוכם ,אתם חושבים שהציבור באמת קם עכשיו ואומר את דברו ? הציבור הבין סוף סוף עם מי יש לו עסק? ממש לא. ויותר מיזה,בקדנציות שעברו אף אחד לא העיז להתקומם נגד ממשלת קדימה וזאת הייתה באמת תקופה אפלה שסתמו לימין את הפיות,עכשיו בא פתאום ביבי הבובה המהלכת וכל הציבור מתחיל להתקומם נגדו ,מוזר ?כן מוזר. אבל למה זה קורה ? כולנו יודעים טוב מאוד למה זה קורה ,התקשורת רוצה להפיל את ממשלת הליכוד והקואליציה הזאת ובגלל זה מנסים להראות כאילו שביבי הורס את המדינה,כן בינימין נתניהו הורס את המדינה וכן הוא מסוכן לדמוקרטיה הישראלית מהסיבה הפשוטה שהוא בכל רגע יכול לפנות את יהודה ושומרון חלילה.דרך אגב,בישראל אין שום מצוקת דיור יש סך הכל מחסור במקומות עבודה ובגלל זה כולם עוברים לגור במדינת תל-אביב ,זה הכל ,ובמדינת תל-אביב לא זול לחיות.וגם אם הייתה מצוקה שכזאת ואני מאמין שהיא אינה קיימת וכולכם פשוט התחרפנתם מהתקשורת הזדונית שלנו אז היה אפשר לעשות את זה בדרך אחרת ,ליצור מאבק חברתי ולא מאבק פוליטי של "השמאל הלאומי" אלה באמת מאבק רציני ,אבל את זה הציבור שלנו לא יודע לעשות. אני מאוד מכבד את חברי הליכוד והם יקרים לי מאוד ,אני גאה שהם מייצגים את מדינת ישראל אבל ברגע שבינימין נתניהו עומד בראש הליכוד אני כבר לא יכול שלא לתמוך בישראל ביתינו כי הליכוד נהרס בכל פעם שנתניהו האפס הזה אומר להם מה לעשות,ואני בדיוק כמו קדימה וכמו מר"ץ האוכלים בתחת והעבודה המושחטים רוצה שביבי יפול אבל לא בדרך הזאת ,אנחנו חייבים להתקומם נגד אותו שמאל שהורס לנו את המדינה! אם אנשים יוצאים כבר לרחובות אז שיצאו במטרה להפיל את השמאל ההרסני במדינה הזאת ,אך לצערי זה לא קורה מהסיבה הפשוטה ,הציבור מת על זה שהסודנים משתלטים על דרום תל-אביב ,הציבור מת על פינוי השטחים ,הציבור בחיים לא יקום ויגיד "דיי לכיבוש המוסלמי" כי הציבור שלנו הוא ציבור חסר עמוד שדרה ,את האמת ..כולם רואים מה שקורה כאן בארץ ,מעבר לשטחי גוש קטיף מתגוררים שם חמאסניקים "ישראלים" בגבולות המדינה (גבולות הקו הירוק כמו שאומרים) ,בצפון יש אוכלוסיה של אלפי מוסלמים בכל מני כפרים שמתוכם יוצאים אותם מחבלים,שלא לדבר על מקומות נוספים.רק אני מבין את המשחק שמשחקת כאן קדימה ,אבל זה לא ילך לא לקדימה הערורה ,לא למר"ץ הבזויה ולא לעבודה המושחטת --<בעליל>-- אלה שבבחירות הבאות גדול דורינו אביגדור ליברמן ימשיך לצבור מנדטים על חשבון הליכוד ,יודעים מה ? אפילו פייגלין שאותו אני מאוד מאוד מעריך יבין שהליכוד איבד את כל עיקרונותיו וגם הוא יצביע לישראל ביתינו ,זאת המפלגה הכי מציאותית והכי צודקת שהייתה בתולדות המדינה (חוץ ממפלגת כ"ך שנפלה על ידי הכוחות האפלים של מדינת בג"ץ).

לסיכום ,רוצים שקוסם יבוא ויתן להם פתרון מהשמיים.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-07-2011 בשעה 08:36.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

עזוב אותך, מה שקורה כאן במדינה זה פשוט אבסורד.
    תראה את המצב של הבני נוער, פעם הייתי שואל ילד מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול ? היית שומע תשובות כמו "לוחם בשייטת" "ראש ממשלה" וכדומה.
    היום לך תשאל ילד מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? תשמע תשובות "ג'סטין ביבר" "פיטבול" (איזה ראפר ששר עם משקפי שמש באמצע הלילה, משהו הזוי)

המצב על הפנים, ובמקום להתעסק בדברים חינויים כמו חינוך, מתעסקים בקקה, תובעים חיילים שמגנים על המדינה, היום כבר בושה להיות חייל, מוצאים אותך פושע מלחמה אתה מבין מה הולך כאן?

אתה יודע למה יש מצוקת דיור? כי אנשים רוצים לגור "בתל אביב" בה-עיר של ישראל, איפה שכל ה"סלב" (גם כן סלב, אנשים שעושים מהטיפשות שלהם קריירה, עיין ערך ליהיא גרינר). אין לכם דירה? תעברו לגור בכפר תפוח, אתם משיגים דירה גדולה פי 5 מתל אביב, ברבע מחיר, עם שכנים הרבה יותר איכותיים, ולא חראות כמו שיש בת"א, שרק גירוש עובדים זרים מעניין אותם (איזה קמפיינים הם עשו.. קורע לב).
    נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 22-07-2011 בשעה 19:44.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אני מבין את אותם אנשים אחי ובאמת שכואב הלב על המחירים אבל זאת לא הדרך ,חייבים לפעול בלי אף גוף פוליטי כי אותו
    שלום עכשיו מכתיב להם מה לעשות שזה ביזיון.

אני רוצה פעם אחת לראות מחאה שהם עושים בלי לשתף ארגונים פוליטיים כאלו ואחרים.

אם המצב שלהם כל כך רע כמו שהם מתארים אותו ,ואני מבין אותם שיעברו לגור בתפוח התל אביבניקים ובדרך יפגשו שם את
    מרזל

זאת לא מחאה,זה קרקס מהלך ואם הם באמת רוצים להוביל את המחאה כמו שצריך הם לא צריכים לצעוק שם "דיי לכיבוש".

The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    לייקים
    655
    נקודות
    399

מחירי הדיור לא ירדו,וגם לא השכירות מה נראה לך שמשכירי הדירות בתל אביב יפסידו כסף בגלל שקבוצה של אנשים עשו אוהלים?מה אכפת להם..הם מקבלים את הכסף כל חודש של השכירות גם אם הם לא יגורו חצי חודש בדירה.

וזה שהם עושים מחאה מכל דבר זה פשוט מטומטם!היום בגלל שמחיר הדלק עולה ב 2 שקל אנשים מתחרפנים בכל המדינה.

קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אתם חבורה של מושפעים שאין להם מושג!

עזבו תחבורת סטודנטים המפגרת הזאת, להם יש בעיה רגעית, הם יסימו את התואר יתפרנסו בכבוד ויחיו בסבבה.

אני מדבר על אנשים בפריפריה שלא זכו לשוויון הזדמנויות, על אנשים כמו אחי שאם הוא לא היה רובאי 08 ואדם בעל אופי מדהים! (בשונה ממני) השד יודע מי היה לוקח אותו לעבודה כלשהי. הוא היום שואף לקנות דירה בבאר שבע, והוא לא מסוגל! הבנק דורש 40% הון עצמי מערך הבית לקבלת משכנתא, מאיפה לעזאזל יביא בחור בן 24 40% הון עצמי?! ועוד במחירים של הדירות בבאר שבע? אצלכם בצפון אתה אומר שווילה ענקית עולה 850 אלף שקל? אצלנו דירת 3 חדרים בשכונות הכי מסריחות עולה 600 אלף שקל!!!

מאיפה בחור בן 24 יביא הון עצמי של 40% מה 600 אלף שקל?! מאיפה?

אז אל תזבלו תשכל על מצוקת דיור בבועת תל אביב.

ולאוהב סרטים ההוא אני לא מוכן להתייחס בכלל, אני אנצור את לשוני.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה

עזבו תחבורת סטודנטים המפגרת הזאת, להם יש בעיה רגעית, הם יסימו את התואר יתפרנסו בכבוד ויחיו בסבבה.

אני מדבר על אנשים בפריפריה שלא זכו לשוויון הזדמנויות, על אנשים כמו אחי שאם הוא לא היה רובאי 08 ואדם בעל אופי מדהים! (בשונה ממני) השד יודע מי היה לוקח אותו לעבודה כלשהי. הוא היום שואף לקנות דירה בבאר שבע, והוא לא מסוגל! הבנק דורש 40% הון עצמי מערך הבית לקבלת משכנתא, מאיפה לעזאזל יביא בחור בן 24 40% הון עצמי?! ועוד במחירים של הדירות בבאר שבע? אצלכם בצפון אתה אומר שווילה ענקית עולה 850 אלף שקל? אצלנו דירת 3 חדרים בשכונות הכי מסריחות עולה 600 אלף שקל!!!

מאיפה בחור בן 24 יביא הון עצמי של 40% מה 600 אלף שקל?! מאיפה?

אז אל תזבלו תשכל על מצוקת דיור בבועת תל אביב.

ולאוהב סרטים ההוא אני לא מוכן להתייחס בכלל, אני אנצור את לשוני.
    אני לא אמרתי שהמחאה לא מוצדקת ,ההפך הוא הנכון ,אני חולק על הדרך בה המפגינים פועלים ,חבל לי שאנשים פשוט לא קוראים
    את כל התגובה וסתם מגיבים מרום

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    אני לא אמרתי שהמחאה לא מוצדקת ,ההפך הוא הנכון ,אני חולק על הדרך בה המפגינים פועלים ,חבל לי שאנשים פשוט לא קוראים
    את כל התגובה וסתם מגיבים מרום
    קראתי הכל, כל מה שהבנתי זה שהם סטונגטים שמלאנים ושילכו לגור בפריפריה..

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    אני רואה את התקשורת מדווחת על ההפגנות בקריית שמונה ובצפון ,עכשיו אני אומר
    לכם שזה חרטא ברטה ,אצלינו בצפון אין שום מצוקת דיור ומחירי הדירות כאן מאוד סבירים
    ככה שכל אחד יכול להתמודד איתם ,חבר של דוד שלי מנסה כבר בשלוש שנים למכור וילה ענקית
    ששווה 850 אלף שקל בזמן שהוא בעצמו השקיע בה מעל 2 מיליון שקלים.
    אבל מה ? התל אביבניקים הקופים שלנו לא רוצים לעבוד קשה ולחיות בתל -אביב ובאזור המרכז,הם רוצים
    שהכל יבוא בקלות ,לחיות את החיים הטובים כמו שאומרים ,לחיות בתל-אביב ולשלם גרושים על שכר דירה.
    .
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה

דבר ראשון, גם בפריפריה יש מצוקה של דיור ומחירים גבוהים.
    דבר שני, בתל אביב יש מקומות עבודה, ולכן אנשים מחפשים לגור שם ולא בשביל "לחיות את החיים הטובים".
    "חבורת סטודנטים מפגרים?" אתם מדברים על בני אדם משכילים, שככל הנראה יעבדו קשה, יתפרנסו בכבוד, יירצו לקנות בית ולהקים משפחה אבל בקושי ייסגרו את החודש, שלא לדבר על לחסוך כספים.
    וכן, זה תפקידה של הממשלה לדאוג לחקיקות בנושא.
    למה יש דירות שעומדות ריקות בתל אביב ובירושלים? למה לתת למי שלא גר בארץ לקנות פה דירה?

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

שיתחילו לבנות ולמכור במחירים נורמאליים, ולא כאילו זה ניו-יורק פה.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

תקראו את המאמר הבא על מחירי הדירות.. מילים כדורבנות
    http://digital-edition.israelhayom.c...iew= ZW50aXR5
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    דבר ראשון, גם בפריפריה יש מצוקה של דיור ומחירים גבוהים.
    דבר שני, בתל אביב יש מקומות עבודה, ולכן אנשים מחפשים לגור שם ולא בשביל "לחיות את החיים הטובים".
    "חבורת סטודנטים מפגרים?" אתם מדברים על בני אדם משכילים, שככל הנראה יעבדו קשה, יתפרנסו בכבוד, יירצו לקנות בית ולהקים משפחה אבל בקושי ייסגרו את החודש, שלא לדבר על לחסוך כספים.
    וכן, זה תפקידה של הממשלה לדאוג לחקיקות בנושא.
    למה יש דירות שעומדות ריקות בתל אביב ובירושלים? למה לתת למי שלא גר בארץ לקנות פה דירה?
    אף אחד לא חולק על זה ,חולקים על הדרך שזה מתנהל.

כי זה חתיכת בולשיט אם "שלום עכשיו עם החמאס" באים ואומרים לאנשים "כל מי שימני שיתרחק 100 קילומטר מכאן" וככה זה הולך אצלם.
    מחאה פוליטית עלובה ואני לא מתפלא שזה קורה דווקא בתל-אביב.

הנה תראו משהו חדש שיצא :
    http://www.mako.co.il/news-israel/lo...&pId=565984153

מניפים דגלים אדומים וצועקים "דיי לכיבוש",לא פוליטי ? פוליטי ועוד איך פוליטי! פוליטי וקומוניסטי איך שאומרים.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 24-07-2011 בשעה 10:39.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח שאצלכם בצפון לא תהיה בצוקת דיור אתם גרים בחור שאף אחד לא רוצה לגור בו !
    זה כמו שתגיד לי "אצלנו בנגב אין מצוקת דיור"

הבעיה היא, שרוב המכללות נמצאות באיזור המרכז ועל מנת ללמוד בהן צריך לעבור ולגור במרכז, פה הבעיה מתחילה כשאין מקומות דיור
    ואלו שקיימים בעלי מחירים מטורפים והזויים.
    כיום סטודנט צריך לשלם בין 2500 ל 4500 שקל על דירת 2 חדרים שזה הזוי !!
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

אז הפתרון שלך בעצם שאנשים יעזבו את העבודה ואת המשפחה ויעברו לצפון או לדרום, אני צודק?
    אתה חי בהזייה קשה מאוד, אני יכול למצוא לך ווילות עם בריכות במליון וחצי בלחץ אבל מה?, זה מקום ללא עבודה.
    אתה צריך לנסוע כל יום איזה 40 דקות מינימום בשביל עבודה...אז מה עשינו בזה????

וזה לא רק זה, היום קשה לחיות בארץ עם כל המיסים, חשמל,מים..
    נניח זוג + ילד מרוויח 10 ~ 11 אלף ש"ח בחודש.
    נעשה חישוביים: מה הם צריכים, ללא מחיר וכבר תבין לבד שזה הרבה מאוד!!!
    אוכל
    ארנונה
    חשמל
    אינטרנט
    בזק\הוט
    תיקונים \ קניות לבית - רהיטים וכו.
    תשלום לבתי ספר של ילדים \ גנים.
    ביטוחי רכב
    תיקוני מוסך (במידה וצריך).

ואת כל זה הם צריכים ב10 ~ 11 אלף ש"ח - לשניהם !!!!!! שזו המשכורת המומצעת .
    אה שחכתי מה עם שכר דירה?! -
    היום כל הזוגות חוזרים לגור עם ההורים כי זה פשוט לא עסק משתלם !
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח שאצלכם בצפון לא תהיה בצוקת דיור אתם גרים בחור שאף אחד לא רוצה לגור בו !
    זה כמו שתגיד לי "אצלנו בנגב אין מצוקת דיור"

הבעיה היא, שרוב המכללות נמצאות באיזור המרכז ועל מנת ללמוד בהן צריך לעבור ולגור במרכז, פה הבעיה מתחילה כשאין מקומות דיור
    ואלו שקיימים בעלי מחירים מטורפים והזויים.
    כיום סטודנט צריך לשלם בין 2500 ל 4500 שקל על דירת 2 חדרים שזה הזוי !!
    אבל זאת לא מחאה אמיתית ,זאת מחאה פוליטית מה אתה לא רואה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כל המחאה הזאת צודקת ב100%. איך יתכן שבנאדם צעיר, סטודנט, שאמור בכלל ללמוד ולא לעבוד קשה, יכול להחזיק בית. וכאשר יש לו פיגורים בתשלום (שזה משהו שיש לרוב הסטודנטים) מקבל צו פינוי דירה בקרירות ובלי התחשבות בו כלל וכלל. צריך שמישהו פעם אחת יגיד את זה אחת ולתמיד!
    נערך לאחרונה על ידי gorgobold; 08-08-2011 בשעה 18:16.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect