תגידו אנשים תמימים שכמוכם ,אתם חושבים שהציבור באמת קם עכשיו ואומר את דברו ? הציבור הבין סוף סוף עם מי יש לו עסק? ממש לא. ויותר מיזה,בקדנציות שעברו אף אחד לא העיז להתקומם נגד ממשלת קדימה וזאת הייתה באמת תקופה אפלה שסתמו לימין את הפיות,עכשיו בא פתאום ביבי הבובה המהלכת וכל הציבור מתחיל להתקומם נגדו ,מוזר ?כן מוזר. אבל למה זה קורה ? כולנו יודעים טוב מאוד למה זה קורה ,התקשורת רוצה להפיל את ממשלת הליכוד והקואליציה הזאת ובגלל זה מנסים להראות כאילו שביבי הורס את המדינה,כן בינימין נתניהו הורס את המדינה וכן הוא מסוכן לדמוקרטיה הישראלית מהסיבה הפשוטה שהוא בכל רגע יכול לפנות את יהודה ושומרון חלילה.דרך אגב,בישראל אין שום מצוקת דיור יש סך הכל מחסור במקומות עבודה ובגלל זה כולם עוברים לגור במדינת תל-אביב ,זה הכל ,ובמדינת תל-אביב לא זול לחיות.וגם אם הייתה מצוקה שכזאת ואני מאמין שהיא אינה קיימת וכולכם פשוט התחרפנתם מהתקשורת הזדונית שלנו אז היה אפשר לעשות את זה בדרך אחרת ,ליצור מאבק חברתי ולא מאבק פוליטי של "השמאל הלאומי" אלה באמת מאבק רציני ,אבל את זה הציבור שלנו לא יודע לעשות. אני מאוד מכבד את חברי הליכוד והם יקרים לי מאוד ,אני גאה שהם מייצגים את מדינת ישראל אבל ברגע שבינימין נתניהו עומד בראש הליכוד אני כבר לא יכול שלא לתמוך בישראל ביתינו כי הליכוד נהרס בכל פעם שנתניהו האפס הזה אומר להם מה לעשות,ואני בדיוק כמו קדימה וכמו מר"ץ האוכלים בתחת והעבודה המושחטים רוצה שביבי יפול אבל לא בדרך הזאת ,אנחנו חייבים להתקומם נגד אותו שמאל שהורס לנו את המדינה! אם אנשים יוצאים כבר לרחובות אז שיצאו במטרה להפיל את השמאל ההרסני במדינה הזאת ,אך לצערי זה לא קורה מהסיבה הפשוטה ,הציבור מת על זה שהסודנים משתלטים על דרום תל-אביב ,הציבור מת על פינוי השטחים ,הציבור בחיים לא יקום ויגיד "דיי לכיבוש המוסלמי" כי הציבור שלנו הוא ציבור חסר עמוד שדרה ,את האמת ..כולם רואים מה שקורה כאן בארץ ,מעבר לשטחי גוש קטיף מתגוררים שם חמאסניקים "ישראלים" בגבולות המדינה (גבולות הקו הירוק כמו שאומרים) ,בצפון יש אוכלוסיה של אלפי מוסלמים בכל מני כפרים שמתוכם יוצאים אותם מחבלים,שלא לדבר על מקומות נוספים.רק אני מבין את המשחק שמשחקת כאן קדימה ,אבל זה לא ילך לא לקדימה הערורה ,לא למר"ץ הבזויה ולא לעבודה המושחטת --<בעליל>-- אלה שבבחירות הבאות גדול דורינו אביגדור ליברמן ימשיך לצבור מנדטים על חשבון הליכוד ,יודעים מה ? אפילו פייגלין שאותו אני מאוד מאוד מעריך יבין שהליכוד איבד את כל עיקרונותיו וגם הוא יצביע לישראל ביתינו ,זאת המפלגה הכי מציאותית והכי צודקת שהייתה בתולדות המדינה (חוץ ממפלגת כ"ך שנפלה על ידי הכוחות האפלים של מדינת בג"ץ).