קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-12-2011, 11:10
  2. אני לא מבין משהו..גלעד שליט
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 20:49
  3. תפילה לשחרור החייל החטוף-גלעד שליט
    על ידי PyRoTek בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 23:02
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 17:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הצעות לשחרור גלעד שליט בדרך אחרת (ללא שיחרור של 1400 מחבלים)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הצעות לשחרור גלעד שליט בדרך אחרת (ללא שיחרור של 1400 מחבלים)

מיד תבינו.

חשבתי על זה ,המדינה שלנו ... ת'אמת שאין לה ביצים לפעול ,פחדנים כולם.
    תחשבו על דרך חכמה שתגרום לנו לשחרר פחות אסירים ואם בכלל לא אז עוד יותר טוב ולקבל את גלעד שליט חזרה.

אני אישית חשבתי על זה :

להרוג מתוך ה1400 כ 1150 אסירים ככה שישארו רק 250 אסירים של החמאס מתוך הרשימה שהם ביקשו
    חצי מהם הפושעים הגדולים ביותר וחצי פושעים שיושבים על על דברים קטנים הרבה הרבה יותר.
    להציע לחמאס דבר כזה : אם הם רוצים נשארו עוד 250 אסירים ואנחנו לא מפחדים להרוג עוד.
    להגיד שעל הזין שלנו גלעד שליט (מה שממש ממש לא נכון) ואנחנו מוכנים להחליף אותו בעד 250 אסירים.
    בכל סירוב אם יהיה כזה למשא ומתן פשוט להרוג כ 10 אסירים (5 מהפושעים הגדולים ו 5 מהקטנים יותר)
    להגיד להם שכדאי להם למהר כי כל סירוב יעלה להם בעוד אסירים וחבל כי הם מקבלים פי 250 ממה שאנחנו מקבלים.

הרעיון שלי הוא בעצם להציב להם אולטימטום כלשהו כמו שהם מציבים לנו והפעם להפוך אותם לצד החלש.
    הרעיון של החצי פושעים גדולים וחצי קטנים הוא בעיקר בשביל לפנות ללב של המשפחות הפחות בעייתיות בחמאס.
    לגרום להם לרצות את הבנים שלהם כמו שאנחנו רוצים את גלעד שליט.. בהתחשב בעובדה שיש להם לב.

אני ידוע שמה שנאמר פה לא יגיע לדרגות הגבוהות ,אבל זה פשוט מעניין אותי לשמוע רעיונות של אנשים ,מסקרן.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נראה לך שמישהו בממשלה יעשה את זה
    ישר מיליון אנשים עתעצבנו ויפגינו ומה כבלנו מזה עוד מהומות בארץ ויותר זעם כלפי ההממשלה
    ושלא תבין אותי לא נכון לדעתי זה רעיון טוב אבל כמו שאמרת לממשלה אין אומץ

משתמש כבוד
    שם פרטי
    Sh@y hores
    לייקים
    83
    נקודות
    123
    משפט מחץ
    לסלוח לאויב זה תפקידו של האל , התפקיד שלי זה לגרום למפגש הזה .

הם מתייחסים לאנשים שלהם כמו אל כלבים.
    האסירים עצמם לא מעוניינים להשתחרר בגלל המחיר ה"נמוך" העכשווי תמורת גלעד.

LOVE marijuana

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אשד
    לייקים
    99
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    משפט מחץ:תוריד את הלחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkOfWolf צפיה בהודעה
    מיד תבינו.

תחשבו על דרך חכמה שתגרום לנו לשחרר פחות אסירים ואם בכלל לא אז עוד יותר טוב ולקבל את גלעד שליט חזרה.

אני אישית חשבתי על זה :

להרוג מתוך ה1400 כ 1150 אסירים ככה שישארו רק 250 אסירים של החמאס מתוך הרשימה שהם ביקשו
    חצי מהם הפושעים הגדולים ביותר וחצי פושעים שיושבים על על דברים קטנים הרבה הרבה יותר.
    להציע לחמאס דבר כזה : אם הם רוצים נשארו עוד 250 אסירים ואנחנו לא מפחדים להרוג עוד.
    להגיד שעל הזין שלנו גלעד שליט (מה שממש ממש לא נכון) ואנחנו מוכנים להחליף אותו בעד 250 אסירים.
    בכל סירוב אם יהיה כזה למשא ומתן פשוט להרוג כ 10 אסירים (5 מהפושעים הגדולים ו 5 מהקטנים יותר)
    להגיד להם שכדאי להם למהר כי כל סירוב יעלה להם בעוד אסירים וחבל כי הם מקבלים פי 250 ממה שאנחנו מקבלים.

הרעיון שלי הוא בעצם להציב להם אולטימטום כלשהו כמו שהם מציבים לנו והפעם להפוך אותם לצד החלש.
    הרעיון של החצי פושעים גדולים וחצי קטנים הוא בעיקר בשביל לפנות ללב של המשפחות הפחות בעייתיות בחמאס.
    לגרום להם לרצות את הבנים שלהם כמו שאנחנו רוצים את גלעד שליט.. בהתחשב בעובדה שיש להם לב.

אני ידוע שמה שנאמר פה לא יגיע לדרגות הגבוהות ,אבל זה פשוט מעניין אותי לשמוע רעיונות של אנשים ,מסקרן.
    נפל לך ההשכל לך תרים אותו!

הצעה קודם כל מטומטמת נראה לך באמת אכפת להם מהאסירים או מגלעד ?! הם סתם והבים להיות בעמדה עם הכוח !

חוץ מזה נראה לך שיש לנו רק 1400 אסירים בבתי כלא ??? חחח יש כמה אלפים אם לא עשרות אלפים ..............

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkOfWolf צפיה בהודעה
    מיד תבינו.

אני אישית חשבתי על זה :

חחח מה אתה רציני???

נתחיל מיזה שישראל לא מוציאה אנשים להורג...רק בנאדם 1 הוצא להורג בעזרתו של הכיסא החשמלי ושמו אייכמן.

ונסיים בזה שבאמת ניראה לך שאיכפת להם מהאסירים שלהם??? גם אם איכפת להם - לא איכפת להם! ואני יסביר:
    בישראל הכי שווה להיות בכלא, וואלה אחי אם אין לך כסף בבית לך לכלא...אתה יכול ללמוד>להוציא תארים מקצועות- בחינם!
    יש לך 3 ארוחות ביום, מיטה מסודרת, "אבטחה", יש לך שם אנשים שאתה מכיר - משמע אתה לא בודד
    והרשימה רק התחילה!
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

זה הרי "לא מוסרי".

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect