נכתב במקור על ידי
DarkOfWolf
מיד תבינו.
חשבתי על זה ,המדינה שלנו ... ת'אמת שאין לה ביצים לפעול ,פחדנים כולם.
תחשבו על דרך חכמה שתגרום לנו לשחרר פחות אסירים ואם בכלל לא אז עוד יותר טוב ולקבל את גלעד שליט חזרה.
אני אישית חשבתי על זה :
להרוג מתוך ה1400 כ 1150 אסירים ככה שישארו רק 250 אסירים של החמאס מתוך הרשימה שהם ביקשו
חצי מהם הפושעים הגדולים ביותר וחצי פושעים שיושבים על על דברים קטנים הרבה הרבה יותר.
להציע לחמאס דבר כזה : אם הם רוצים נשארו עוד 250 אסירים ואנחנו לא מפחדים להרוג עוד.
להגיד שעל הזין שלנו גלעד שליט (מה שממש ממש לא נכון) ואנחנו מוכנים להחליף אותו בעד 250 אסירים.
בכל סירוב אם יהיה כזה למשא ומתן פשוט להרוג כ 10 אסירים (5 מהפושעים הגדולים ו 5 מהקטנים יותר)
להגיד להם שכדאי להם למהר כי כל סירוב יעלה להם בעוד אסירים וחבל כי הם מקבלים פי 250 ממה שאנחנו מקבלים.
הרעיון שלי הוא בעצם להציב להם אולטימטום כלשהו כמו שהם מציבים לנו והפעם להפוך אותם לצד החלש.
הרעיון של החצי פושעים גדולים וחצי קטנים הוא בעיקר בשביל לפנות ללב של המשפחות הפחות בעייתיות בחמאס.
לגרום להם לרצות את הבנים שלהם כמו שאנחנו רוצים את גלעד שליט.. בהתחשב בעובדה שיש להם לב.
אני ידוע שמה שנאמר פה לא יגיע לדרגות הגבוהות ,אבל זה פשוט מעניין אותי לשמוע רעיונות של אנשים ,מסקרן.