בע"ה

שלום.
אני ממש מבולבל ולא יודע איפה אני עומד.לפני כשבועיים יצאתי ממשטרה צבאית,ואז אמרו לי שאני עובד כללי במצ"ח.
כשהגעתי לשם,ביקשתי להיות בבסיס קרוב לבית,אך אמרו לי שאין בו מקום.אחר-כך אמרו לי שאני אשאר במשך כשבועיים
במצ"ח בצריפין בימ"ר מרכז,כי אני צריך לדבר עם הממצ"ח (הוא לא היה שם כל הזמן הזה),והוא יחליט איפה אני אהיה.
אם אני עובד כללי במצ"ח,אז אני לא שוטר,נכון?בטח ישימו אותי שם כפקיד או כעובד רס"ר.אני ממש לא רוצה להיות כזה.
אני עדיין עם הכומתה של המשטרה.זה בסדר?לאיזה חיל אני שייך?הרי כבר יצאתי מהמשטרה.זה לא פייר.
לפי מה שהבנתי,אני שייך לאכ"א.אז זה אומר שאני יכול להיות גם בחיל השלישות,בחיל החינוך,ובחיל הכללי.עכשיו אני מאוד
רוצה לשרת קרוב לבית בפרקליטות,בסניגוריה או בבית-דין,לא משנה לי איפה.אם אני אגיד לממצ"ח את זה ואני אסביר לו
שאני לא רוצה להיות סתם עובד רס"ר או פקיד,שאני רוצה שיהיה לי מקצוע,ואף לעשות קורס,האם הוא יכול להעביר אותי לשם?
מה הסיכוי,לדעתכם,שהוא יעזור לי ויקשיב לי?כי פשוט אמרו לי שקשה לצאת ממצ"ח.אבל אני לא מבין למה.הרי אני כבר לא שייך
למשטרה.תמיד יהיו אנשים מחיל השלישות או מהחיל הכללי או אפילו אנשים שיצאו מהמשטרה,שגרים קרוב,ויכולים ורוצים
לשרת שם?אז מה הבעייה?בבקשה,תעזרו לי.אני צריך שיהיו לי עוד סיבות טובות שיוכלו לעזור לי.אני אגיד לו שיש לי קה"ס 43
מקב"ן ושזה קצת רחוק לי מהבית.אבל זה לא כל-כך יעזור.מילאתי כבר לפני כשבוע טופס 55.הציעו לי גם לפנות לאכ"א,לבקש
לראות קצין מיון.האם אני באמת יכול לעשות את זה?מישהו יודע אם יתנו לי בכלל?אני מקווה שיהיה טוב ביום ראשון.אני כבר
לא יודע איפה אני עומד.בבקשה,עזרו לי.

תודה ושבת שלום