כותרת
כותרת
|
|
שלום לך,הקריטריונים הם אינדיבידואלים.
אם לדוגמה בפורום השכלה ולימודים דרוש שלושה חודשים וותק,3000 הודעות וכו',לא בהכרח שבפורומים אחרים הדרישות יהיו אותו הדבר.
אתה מוזמן להכנס לפורום הצעות ניהול,שם יש אשכולות דרושים ושם אתה יכול לראות את הקריטריונים.
שיהיה לך בהצלחה.
שבת שלום.
תקשיב אני בא מהפורום המתחרה ואני רוצה להבין אם אני רוצה לנהל את פורום האבקות בעתיד או פורום כדורגל או פורום סרטים אייך זה הולך אצליכם?לדוגמא צריך 500 הודעות למשתמש ושלושה חודשים או ארבעה חודשים של וותק?ותקופה של השקעה מתמידה?
הסתכלחתי בדרושים ולא ראיתי קרטיונים.
דרך אגב נהלתי שם בפורום המתחרה אם אתה מבין לאיזה פורום אני מתכוון.
נערך לאחרונה על ידי you_ cant_ see_ me; 22-07-2011 בשעה 21:12.
כמו שאמרתי לך,לכל פורום יש את הדרישות שלו,אני לא יכול להגיד לך מה כל מפקח דורש,אתה צריך לראות את זה בפורום הצעות ניהול(במידה ויש אשכול דרושים לפורומים שאתה מבקש לעלות)
בעיקרון לא מעלים משתמשים חדשים,אנחנו לא רוצים להוריד מערך הניהול ולהעלות משתמשים שנמצאים כמה ימים בפורום.
אנחנו רוצים לראות איך הם,אם הם באמת משקיעים ולא מפרסמים סתם נושאים אך ורק בשביל הדרגה,זה עניין של זמן כאן אני מניח שאתה יודע..
על כל מקרה המפקח שאחראי על קטגוריית ספורט הוא -Max- לכל שאלה שיש לך אתה מוזמן לפנות אליו.
בגלל זה אמרתי שצריך וותק של שלושה או ארבעה חודשים כדאי לעלות לניהול תודה על המשוב![]()