שלום לכולם...
אני מעוניין ליפתוח שחקן חדש הרבה זמן לא שיחקתי ויש לי תקציב של 400M מה אתם מציעים ליפתוח חוץ מלוחם? ומה ליקנות לו?
|
|
אושר.
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
אם אתה רוצה שחקן חזק שלא צריך בגדים חזקים [כרגע 400M אפשר להסתדר עם זה] תפתח Cygnus Fire Mage
עבודה מאוד מהנת, סקילים מיוחדים וכיפיים, מהירה, חזקה - בקיצור העבודה המושלמת (אני שוקל כרגע לחזור לFIRE MAGE שלי...)
מה תקנה לשחקן-
עד רמה 70 אל תקנה דברים סוסים עם גיר מטורף
Wand מסוכרל עם 60% או עם פוטנטיול טוב (Wand lvl 70+)
Overall +20INT
Earrings With Magic Att And Int
אחרי שקניתה את כל אלה תתחיל מארץ' עד שתגיע לסכום של 300מיל+
ואז תקנה
Zakum Helemet - רגיל ב100+-
Pauc/Puac לא זוכר איך כותבים - עם Magic Att
אחרי זה תפתח את השחקן, תגיע איתו עד לרמה 70, תעצור, תתחיל לעשות מארץ' על Gloves For Att 60% - לקנות חכם, למכור ביוקר
אחרי שהגעתה לסכום של 250מיל, תקנה Yellow Work Gloves מסוכרולות עם MA ועם INT
אחרי שיש לך את כל הגיר הזה, ואתה רמה 70 - תתחיל להלחם עד 120, ואחרי זה כמובן תהפוף לUA, משם אני כמובן לא יצטרך לעזור לך.
הערה : אל תפנה לפיתויים!!! שיש לך כסף ואתה רואה משהו יותר טוב ממה שיש לך אל תקנה אותו! תתבייט על המטרה וככה תוכל להשיג אותה, משנה מקום משנה מזל.
עד רמה 70 תסיים את המשימות של Mushkin Mushrom Empire - תקבל את הGloves 2magic att
תעשה את המשימה של הכובע של ה12 INT.
בהצלחה![]()
בגלל שהתקציב עומד על 400M אני הייתי הולך על עבודה שלא צריך להשקיע בה הרבה אפילו אראן תיהיה לדעתי בחירה חכמה מכוון שהיא עבודה מאוד חזקה מהירה וכיפית (אולי הכי כיפית במשחק לפחות לדעתי ) וגם בגלל ה PSB הנשקים הרגילים של האראן NORMAL/SLOW יעלו מעט מה גם שחפצים של 3% יהיו לא ממש קשים להשיג גם כי המחירים יורדים בגלל היצירה ואתה יכול לקנות בזול יחסית חפצים כאלו וגם בגלל שאתה בעצמך יכול ליצור .
וגל אני חושב שבחירה ב CYGNUS ואז UA היא בחירה לא חכמה בעליל אם תקציב של 400 מיל מכוון שאם הוא ישקיע 400 מיל בשחקן אחר כך שהוא יפתח את ה UA הוא יצטרך להתעסק עם מכירות של ה ITEMS של ה CYGNUS שלו והוא יכול להפסיד לא מעט כסף מה גם שעד שהוא יגיע ל 120 אולי מחירי החפצים שהוא יקנה עוד ירדו .
עריכה : לא שמתי לב שהוא אמר לא לוחם (למרות שאראן הוא לוחם שונה לגמרי משאר הלוחמים ) טוב בכל מקרה אם לא לוחם למרות שאני עדיין מתעקש על אראן לך על קשת אני מעדיף MARKSMAN מ - BM .
אבל כיום הנשקים של ה BS יותר זולים , שיהיה בהצלחה .
נערך לאחרונה על ידי omerico22; 24-07-2011 בשעה 04:30.
Battle Mage
Dodge Muscle Cars