לחובבי המועדונים ולבליינים שבינכם שבאלהם על רמיקסים שותפי מוח הינה כמה שאני אישית "מחבב" חח (:
אחד הדייג'יים הגדולים במדינה שלנו!!! זוכה לעשרות אלפי צפיות ביוטיוב (:
קצת סטייל מהעבר הלא כל כך רחוק (:
עוד קצת..
איך אפשר בלי הלהיט החדש של LMFAO שמפציץ את המועדונים
WTF ?!
אחד הרמיקסים הגדולים של Shoam & Gavriel הגדולים והמלכים של ישראללללל!!!!
חובה לשמוע את הרמיקס הזה עד הסוף, האחד והיחיד, האיש במסכה, חווולה על הבנאדם הזה גורם לי לפוצץ ת'ראש כל פעם שאני שומע רמיקס שלו... מעיף אותי לאוויר!!!! שמעו את הכל אל תתקמצנו בזמן.. 10 דקות של הנאה..
למי שלא מצליח להוריד תלחצו על הסירטון כאילו שיפעל, אחרי זה מקש ימני ואז על הראשון [Copy video URL].
עוד שיר נחמד.. לא מת על הרמיקסים שעשו לו.. אז קחו ת'מקורי (: אני מאמין שרובכם כבר מכירים אותו..
היה נעים היה נחמד אבל אי אפשר כל היום לשבת על מועדונים ולפוצץ ת'ראש בטרנסים וצפצופים..
קצת מוזיקה ישראלית, מרסדס בנד, מלכה באיה, הדג נחש, היהודים,מוש, שוטי הנבואה ועוד ועוד ועוד..
אז איך אפשר בלי הגירסה של מוש ל"ואיך שלא"..
אחחח איזה שיר סטלה, שיר פאנן, לעשן נרגילה עם חברים, קצת בירות, ערק אשכוליות שיהיה בפאנן אנשים..
אחחח איזה שיר להיט אנשים!!
קצת מרסדססססס
טוב אני אישית חולה על מרסדס, אני יכול לשבור לכם כאן ת'ראש עם כל השירים.. אז נעבור למוניקה סקס..
לא הרבה מכירים את השיר הבא.. חבל היה יכול להיות להיט אחושרמוטה!!!
קצת מלכה באיה.. לסטבלת עם חברים.. ידידות, אלכוהול, נרגילה.. שיהיה בכיף אנשים..
קצת מהיהודים..
הדג נחש, הגדולים המלכים.. 100 שירים אני יכול לתת לכם פה אבל אני אתן את ה-שיר שלהם אם אתם שואלים אותי..
קצת שירים שיושבים עם החברה\חבר\ידידות\ קצת קיטצ'י מרגש (:
הלהיט שמשגע את העולם בחודשים האחרונים!!!
ה-להיט של השנים האחרונות,!!
יאאאאלללה אנשים יש עוד אלפייי שירים שאני יכול לתת לכם, אם באלכם איזה משהו מיוחד, מרגש, מפציץ, לשבור ת'ראש, סטלה עם החבר'ה, ים, בנות, הכל...!!!! פנו אליי בפרטי אני אתן לכם איזה פלייליסט לפנים שישבור לכם ת'כיס מרה (: ערב טוב לכולם..
[IMG]http://images.***.co.il/newdesign/misc/progress.gif[/IMG]

ציטוט ההודעה