בע"ה
היי,
לפני כמה שבועות שאלתי כמה שאלות וביקשתי עזרה,והרבה אנשים פה אמרו שזה לא כל-כך מובן.
אז אני שוב אסביר את עצמי,ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.בבקשה,כל מי שיכול ויודע-שייעשה זאת.זה ממש חשוב לי.
יצאתי ממ.צ.הממצ"פ פסל לי את המשטרה,והוציא אותי מהחיל.כלומר-לא יצאתי בגלל שעשיתי בעיות,או שהייתי
בכלא,או קב"ן או ת"ש,סבבה?
הלכתי לאכ"א,אמרו לי שאני אראה קצין מיון.לא ראיתי שם קצין מיון,ישר נתנו לי צו סיפוח למצ"ח.באכ"א אמרו לי שאני
אהיה עובד כללי במצ"ח,וגם בצו עצמו היה רשום שהמקצוע שלי הוא עובד כללי.
אני לא רוצה להישאר במצ"ח.אני רוצה לצאת ולהתנתק מהמשטרה לגמרי.איך אני עושה את זה?אני יכול בכלל?הרי אמרו
שקשה לצאת ממשטרה צבאית,אבל יצאתי כבר.ועכשיו אני יכול להיות בכל מקום,אז אמור להיות יותר קל לצאת משם,לא?
מילאתי טופס 55 לפני כשבועיים.בנתיים אני משרת בצריפין כעוזר של הפקיד,ואני יותר עושה עבודות רס"ר.
אמור להיות לי שיחה עם הממצ"ח (מפקד מצ"ח),והוא יחליט איפה לשבץ אותי ביחידה.אני רוצה להגיד לו שאני לא רוצה
להישאר שם,ושאני רוצה להיות בבסיס ספציפי,שלא קשור למשטרה,אלא לחיל הכללי.אני לא חושב שהוא יעזור לי כל-כך,
אבל אין לי מושג מה אני עוד יכול לעשות?
אם יצאתי מהמשטרה,למה יש לי עדיין כומתה של המשטרה?למה לא העבירו אותי לחיל אחר?אני לא מבין,אני עדיין שייך
למשטרה?זה לא הגיוני!אני מאמין שיש עוד דרכים שבהם אפשר לצאת ממצ"ח,עכשיו כשאני עובד כללי ולא שוטר,אבל אני
לא מבין בזה.הציעו לי לפנות לאכ"א,ולבקש לראות קצין מיון,ולשאול אותו אם יש בשבילי מקום בסנגוריה,בבית-דין או בפרקליטות,
בבסיס שאני רוצה לשרת,והאם אני יכול בכלל להגיע לשם?
יש איזו שהיא דרך לדבר עם מישהו שלא קשור אליי,מישהו מהשלישות או מהחיל הכללי,והוא יעזור לי להגיע לאן שאני רוצה?
אני ממש לא יודע כבר מה לעשות!!
בבקשה,תעזרו לי..
תודה ויום נעים

ציטוט ההודעה