קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] ראיתי באיזה מדריך איך לפרוץ למחשב [משום מה לא פועל לי ..]
    על ידי nati1101 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-07-2011, 06:19
  2. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 17:59
  3. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  4. איך לשרוף למישהו את הכונן דיסקטים, דרוך מקורית מגנ
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 22:18
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

משתגע איך לא ראיתי את זה..

ברירת מחדל משתגע איך לא ראיתי את זה..

לא מזמן הכרתי איזה מישהי (היא התחילה איתי) עם הזמן התחלנו לדבר יותר וככל שדיברנו יותר באמת ראיתי אותה בתור ילדה טובה ואחת שבאמת שווה להיכנס איתה לקשר רציני. (עדיין לא עשיתי שום צעד כי לא הייתי סגור על עצמי) ולבסוף עד שכן החלטתי לפני כמה ימים שזהו אני רוצה אותה, חבר מספר לי שהיא שתתה קצת באיזה מסיבה והתחילה להתחרמן עם מישהו אחר שבקושי מכירה. איכשהו עיכלתי את זה ואמרתי בכל זאת מעידה חד פעמית הייתה שיכורה, לבסוף אני שומע מחבר אחר שיש לה מישהו אחר שגדול ממנה ביותר מ5 שנים ומה שהם עושים ביחד כבר לא משנה. הסיבה שהתלהבתי ממנה היא בגלל שהיא הייתה בתולה ובאמת ילדה ממש טובה ובכלל לא נראית לי אחת כמו כל הבחורות היום אבל טעיתי בענק לא יודע איך לא ראיתי את זה אני מרגיש כזה מטומטם עכשיו אפילו שלא יצא לנו כלום ביחד ועכשיו אני בחיים לא רוצה איתה כלום אבל עדיין משגע אותי שאם הייתי עושה משהו לפני הבחור שהיא איתו עכשיו (אני בטוח שהיא הייתה זורמת איתי) הייתי נמצא עם מישהי שהיא אחרת לגמרי ממה שאני חושב שהיא..זה כבר מקרה שני שלי עם בחורה שקורה לי בול אותו דבר! זהו אני כבר אין לי אמונה בבחורות יותר..
    מה שעוד משגע שמתי שהיא התחילה קשר עם הבחור ההוא היא עוד אמרה לי שאני מתאמץ בכלל כדי להשיג אותה וכדאי שאני יתחיל, מה גם שהדבר שהכי הורג אותי שהיא איתו רק בגלל מי שהוא ומה הוא היא לא אוהבת אותו בכלל..
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 26-07-2011 בשעה 17:23.

2. קישורים ממומנים

יש כאלה ויש כאלה, על סמך 2 נערות שרק מחפשות מין נימאס לך מהמין הנשי ? תכלס עכשיו... בלי המין הנשי, החיים שלנו [הגברים] יראו חרא ובזבל, בדיוק כמו שהחיים של המין הנשי יראו בלי המין הגברי.
    המקום הכי טוב להתחיל עם בנות איכותיות וסבבה זה בים, בטח כולם יגידו "מה אתה דפוק ? רק במועדונים וזה".. אז זהו ששם אתה יכול ליפול בלי שום בעיה על אחת כמו שנפלת עכשיו.
    לך, צא לים עם חברים שלך, תנסה לעשות שם כמה צעדים עם בנות ותיראה איך הולך לך.

כשאמרתי שאין לי יותר אמונה בנשים זה שאי אפשר לסמוך כבר על אף אחת! מהיום אני רק בעניין של סטוצים שום רגש! נטו סקס לא מעבר עד שאני ירצה קשר..ופשוט חבל שיש בחורות שמה שמעניין אותם זה דברים אחרים ולא באמת האהבה/סקס..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,634 | הודעות: 8,174,221 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect