לא מזמן הכרתי איזה מישהי (היא התחילה איתי) עם הזמן התחלנו לדבר יותר וככל שדיברנו יותר באמת ראיתי אותה בתור ילדה טובה ואחת שבאמת שווה להיכנס איתה לקשר רציני. (עדיין לא עשיתי שום צעד כי לא הייתי סגור על עצמי) ולבסוף עד שכן החלטתי לפני כמה ימים שזהו אני רוצה אותה, חבר מספר לי שהיא שתתה קצת באיזה מסיבה והתחילה להתחרמן עם מישהו אחר שבקושי מכירה. איכשהו עיכלתי את זה ואמרתי בכל זאת מעידה חד פעמית הייתה שיכורה, לבסוף אני שומע מחבר אחר שיש לה מישהו אחר שגדול ממנה ביותר מ5 שנים ומה שהם עושים ביחד כבר לא משנה. הסיבה שהתלהבתי ממנה היא בגלל שהיא הייתה בתולה ובאמת ילדה ממש טובה ובכלל לא נראית לי אחת כמו כל הבחורות היום אבל טעיתי בענק לא יודע איך לא ראיתי את זה אני מרגיש כזה מטומטם עכשיו אפילו שלא יצא לנו כלום ביחד ועכשיו אני בחיים לא רוצה איתה כלום אבל עדיין משגע אותי שאם הייתי עושה משהו לפני הבחור שהיא איתו עכשיו (אני בטוח שהיא הייתה זורמת איתי) הייתי נמצא עם מישהי שהיא אחרת לגמרי ממה שאני חושב שהיא..זה כבר מקרה שני שלי עם בחורה שקורה לי בול אותו דבר! זהו אני כבר אין לי אמונה בבחורות יותר..
מה שעוד משגע שמתי שהיא התחילה קשר עם הבחור ההוא היא עוד אמרה לי שאני מתאמץ בכלל כדי להשיג אותה וכדאי שאני יתחיל, מה גם שהדבר שהכי הורג אותי שהיא איתו רק בגלל מי שהוא ומה הוא היא לא אוהבת אותו בכלל..

ציטוט ההודעה