מה נראה לכם עדיף לפתוח ישיר או עקיף?
אין לי בעיה לפתוח גם וגם והעקיף נראה לי סתם מבזבז זמן מה אתם חושבים?
מה נראה לכם עדיף לפתוח ישיר או עקיף?
אין לי בעיה לפתוח גם וגם והעקיף נראה לי סתם מבזבז זמן מה אתם חושבים?
|
|
איך שאתה מרגיש, אני בדרך כלל פותח עקיף.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
זה בדרך כלל תלוי בסיטואציה.
במקומות שהבחורה מצפה שיתחילו איתה (ים,בריכה,מלונות,פאבים,מסיבות,מקומות הומי אדם אחרים) אני פותח עקיף,כי הבחורה תנפנף את כל הבחורים שפותחים ישיר ומחמיאים לה על ההתחלה,היא לא מחפשת כלבלבים שלא ימשכו אותה אלא גבר.
במקומות אחרים (רחוב,קניון,מכון כושר,טיילת,מכולת) אני פותח רק ישיר כי ככה הכי נוח לי וזה מה שאני מקבל ממנו הכי הרבה תוצאות.
אתה יכול לפתוח כל הזמן ישיר או כל הזמן עדיף או אפילו כל הזמן פתיח סיטואציה,תלוי מה נוח לך ומה אתה מעדיף.
תתנסה בשטח ותראה מה מתאים לך.
אל תיהיה מקובע, תיהיה פתוח להכל, זה תלוי בסיטואציה, אם אתה רואה שמתאים עקיף אז עקיף ואם מתאים ישיר אז ישיר.
אל תיהיה כל כך מקובע ותתן לנו להכתיב לך את הדרך שבה אתה מתחיל עם בנות.
מאה אחוז
נשמע הגיוני
כן אני עכשיו נכנסתי חזק לקטע של הסארג'ים ובכלל לפתיחות כל שניה שעוברת כוסית אני פותח ואני מתנסה הרבה
בנתיים עדיף עקיף אז נראה לי נשאר עם זה
אני לא מקובע רציתי עוד דעות לדעת במה משתמשים לרוב ברור שאני פתוח
חחח "אל תיהיה כל כך מקובע ותתן לנו להכתיב לך את הדרך שבה אתה מתחיל עם בנות." הצחקתה אותי אבל לא משנה למה
ותגיד לי אתה הייתה במפגש ביום ראשון?
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 26-07-2011 בשעה 12:32.
אתה עוד תבין שזה לא משנה, עקיף או ישיר, פתיח ישיר הוא בדיוק כמו עקיף חוץ מהמשפט שאתה אומר בהתחלה, ואני לא מתכוון ל "היי את נראית לי חמודה, איך קוראים לך?"
פתיח ישיר הוא פתיח שעדיף להשתמש בו כשאתה סופר בטוח בעצמך, משהו כמו: "הי! זה היה ממש מלוכלך מה שעשית עכשיו. - אהבתי"
או: "היי אני מאריו, אני מתחיל איתך אם לא שמת לב - תשחקי אותה קשה להשגה ואל תחסכי בטיזינג, אני מת עליכן כשאתן מנסות לעקוץ אותי"
אחרי זה, אתה פשוט ממשיך כרגיל, קריאה קרה, מגע, קוקיפאני - בדיוק מה שהית עושה אם היית פותח עקיף, חוץ מאותה הדקה שאתה עוד מתייחס לפתיח שלך.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
תלוי אך ורק בך.
אתה בראש למשחקים , פתח עקיף.
אין לך ראש לזיוני שכל ,פתח ישיר.
שום דבר מעבר לזה.
הייתי פה.
אבל יכול להיות שעל השנייה הראשונה לא תהיה משיכה והן סתם ימשיכו ללכת אז זה כן משנה
נגיד במפגש שהיה היו כמה בנות שעל ההתחלה אני רק מדבר איתן מתעלמות ממני אין עניין אין כלום אז אם אתה פותח בעקיף ואז עובר לישיר אתה יכול לבנות משיכה בדרך
אבל מאה אחוז הבנתי מה שרציתי תודה אני פשוט יתנסה יותר בשטח ינסה ישיר ועקיף (למרות שאני מעדיף ישיר) ונראה מה הולך יותר טוב.
אני אנסה להסביר את עצמי קצת יותר טוב..
להתחיל עם בחורות זה נטו גישה.
תבוא בגישה טובה ותביא איתך אווירה טובה , והסט יזרום.
לא תעשה את זה - זה לא יזרום.
אם ישיר או עקיף , זאת ממש לא הפואנטה. תעשה מה שהכי נוח לך ומה שמרגיש לך הכי טבעי.
יש ת'אנשים שאוהבים את זה. שהם פליירים מטבעם. אוהבים את כל המשחקים וההתחכמויות , כובעים ושטויות.
אין נכון או לא נכון באופן כללי. יש מה נכון ולא נכון בשבילך
הייתי פה.
ישיר או עקיף, רוטינות או מהראש, כובע או משקפת, כל פעם השאלות האלו מתחלפות לפי טרנדים, אני נשבע.
זה לא משנה, הכל עובד. זה רק נועד לפתוח שיחה. הרעיון הוא להבין מה אתה עושה אחר"כ.
כן אני זה הבחור שהיה עם החולצה הלבנה שרשרת של נוצה זה שהציע נישואין חח
אתה זה זה שנכנס לחנות בגדים ושם הרבה פיקוק ואז יצא בריקוד כזה?
מה קשור כובע או משקפת לא נראה לי מישהו שאל את זה פעם אבל נזרום..
לא אחי לא הכל עובד כי יש סטים שהבנות פשוט ממשיכות ללכת או סתם אומרות לך "אתה מציק לי לך" ממש במילים האלה או יותר גרוע יורדות עליך ויש כאלה שזורמות בשיחה וממש רואים שהן בעניין אז פשוט מה שאני הולך לעשות עכשיו זה לחשוב מה עשיתי כשהן סירבו ומה עשיתי כשהן זרמו וככה נדע מה לעשות פעם הבאה
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 26-07-2011 בשעה 22:07.
דחיות וסירובים יהיו לך תמיד , תהיה בטוח. לא תמיד באשמתך אגב..
אולי סתם לא בראש שלה היום , אולי באו אליה כבר עשרים איש לפניך , אולי היא סתם במחזור..
(נשים ,לא להתנפל עלי עכשיו)
שורה תחתונה - אם תפחד מסירוב לא תגיע להיענות.
לשאול מה עדיף - ישיר או עקיף ,
זה כמו לשאול בסנוקר אם עדיף לפגוע בכדור ישירות או דרך הקיר.
זה לא באמת משנה איך תפגע , העיקר שתכניס את הכדור לחור.
(סליחה על ההשוואה הגרועה , אמצע הלילה ואני שפוך מעיפות)
אם תגיע לתוצאות , לא באמת משנה איך הגעת - העיקר הגעת.
העיקר נהנת במהלך התהליך והעיקר למדת
וכאן זה מתחבר לי לחלק השני שהדגשתי לך.
אם באמת תסיק מסקנות , בהחלט תצמצם את מספר הדחיות.
אבל אם תשאל אותי , פחות תתעסק בחקירה וניתוח , יותר תתעסק בהתנסות..
עם ההתנסות זה יבוא לך בטבעי ותדע מה תופס יותר ומה פחות
GOOD LUCK DUDE
אני את שלי סיימתי להגיד , בהצלחה בחור יקר ,תזכה לגדולות![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-07-2011 בשעה 00:36.
הייתי פה.