רק רוצה לומר לכם משהו ולשתף אותכם בשימחתי..
לפני כמה חודשים הייתי שקוע בלימודים ומבחנים ואני ב4 -5 מתמטיקה ? או שאני ב3? או שאני בכלל הולך ל3 יחידות אנגלית ? רגע ואולי אני אלך לתיכון גרוע, רגע ואולי ורגע ואולי..
בתחילת החופש פגשתי בנאדם בטיול של 4 בלילה ברחוב, בהתחלה חשבתי סתם עוד הומלס שרוצה חבר, שרוצה תשומת לב, אמרתי יאללה ניזרום גם ככה לא היה לי ממש מה לעשות באותו רגע.
סתם ישבנו התחלנו לדבר על החיים, לא יודע איך הגעתי לזה פרקתי את הלב שלי עליו מסכן הבנאדם, אבל הקשיב לכל מילה שיצאה לי מהפה.
פרקתי עליו את כל הדברים שקורים לי בבית הספר, ידידות, חברים, משתגע לאיודע מה לעשות..
הוא אמר לי "אחשלי, עצור שנייה.. תחשוב טוב יהיה טוב", טוב כמה פעמים שמעתם את המשפט הזה מאמא ? מאבא ? מהמורה ? מחבר ? מאיזה ידיד רוחני וחולה נפש שיושב בצפון ודופק ת'ראש בעץ ?..
אבל ת'אמת ? המשפט הזה גרם לי בחודשים האחרונים לפרוח ולהנות.. מתחילת החופש ניהיתי בנאדם אחר, יותר פתוח, יותר חופשי באמת שאני מרגיש שהייתי צריך ת'חופש הזה ואת הפריקה הזאת על הבנאדם המיסכן הזה ברחוב שרק חיפש מישהו לדבר איתו.. חח עזבו את זה שאחרי זה קניתי לו איזה סנדוויץ' בפיצוציה אבל באמת ניראלי אחלה של בנאדם והעולם מתאכזר לאנשים הלא נכונים לפעמים.
בקיצור צאו, תבלו, תהנו, ותעשו חיים בחיים כי בחיים לא תצאו בחיים מהחיים"...
שיהיה ערב טוב אנשים (:

ציטוט ההודעה