
נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
כיתה ז' הייתי " מקובל " אין אחד שלא הכיר אותי בעיר שאני גר בה , והיום אני עולה לי"א ואני קולט - אני כנראה הבן אדם עם הכי פחות מזל .
אני סוכרתי ( נעורים ) , יש לי צליאק , אני לא טוב בספורט , אף אחד לא מכיר אותי , אני חנון שלא יוצא בשבתות וטוב בלימודים ( מה זה טוב ... ציונים בינוניים ב-5 יח"ל ) , אין לי הרבה חברים , אף פעם לא הייתי עם מישהי במערכת יחסים ( למעט כיתה ז' שהייתי עם מישהי 28 יום והשיא היה נשיקה אחת בפה - פתטי שאני זוכר בול את מספר הימים ) , אין בי שום דבר מיוחד , אין לי כישרון מיוחד ואני כלום .
אני שמנמן , אני נמוך , אני די מכוער לדעתי .
והכי גרוע , אני מאוהב במישהי שלדעתי היא הרבה מעבר לרמה שלי - היא קטנה ממני ב-10 חודשים ו-20 יום, היא גאונה , נמוכה , יפהפייה וכל פעם שאני רואה אותה אני מגמגם ואני מדבר שטויות .אני מאוהב בה באמת , ובחיים לא חשבתי עליה בצורה מינית כי אני מעריך אותה מאוד ולא יכול לחשוב עליה בצורה הזאת , וגם כי לדעתי היא צריכה מישהו שהוא הרבה יותר גבר ממני שיהיה איתה .