קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה באשכול האתגר שלי...
    על ידי Someone Awesome בפורום משוב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-08-2009, 17:34
  2. [תלונה]הריסת מכירה שלי
    על ידי nofpsy בפורום תלונות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-12-2008, 00:39
  3. [רקעים]כול תגובה שלכם 5 רקעים שלי=] (של כוסיות)
    על ידי Shai.H בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 21-09-2008, 22:35
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

מחיקת תגובה שלילית באשכול מכירה שלי

משתמש מתקדם האוואטר של DongiS
    לייקים
    5
    נקודות
    394

ברירת מחדל מחיקת תגובה שלילית באשכול מכירה שלי

שם המתלונן + פרופיל: DongiS

שם המשתמש כלפיו מופנת התלונה + פרופיל:
    royee121

אשכול המכירה \ קנייה \ הימור : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=768751&page=2

פירוט התלונה:

סגרנו בפרטי על עסקת מחירה בפוקר, הוספתי אותו לפייס שהתחלנו לדבר פתאום הוא מנסה להורי לי תמחיר לשנות תהצעה שהוא נתן לי ולנסות לקנות ככה שאני אקבל פחות ממה שסיכמנו אחרי שכבר סגרנו הכל.
    שאמרתי לו שאין לי כוח הוא ניסה להתווכח איתי ולהוריד מחיר ושוב לשנות הצעות, לא הסכמתי אז הוא ''איים'' שיכתוב עליי חוות דעת שלילית. והוא הגיב לי באשכול חוות דעת בשביל להרוס לי את המכירה.

בגלל שלא הסכמתי לתת לו מחיר ממש נמוך הוא הגיב שאני לא אמין כי הוא התבאס והתעצבן מזה שהוא לא הצליח להוציא ממני מחיר ממש נמוך תמורת צ'יפים.
    סכום נק': אין.

תמונות \ הוכחות \ דברים אחרים שיעזרו לנו לעזור לכם : יש לי את השיחה איתו בפייסבוק אם צריך אני אשלח לאחד המנהלים לפרטי
    נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 01-08-2011 בשעה 05:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של royee121
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

ילד אני עומד מאחורי כל מילה שאמרתי, אני מוכן פה להעיד כל מה שהיה, רוצה לפתוח את זה ולראות שאתה זה שיצאת סקאמר. בוא נתחיל בעובדות.
    אנחנו סיכמנו בפרטי 5$ עבור 5M. אמרת בסדר ועברנו לפייסבוק לעשות ת'עסקה. שאלתי אותך מי שולח ראשון, ענית שאני, הסכמתי לזה.
    לפני ששלחתי הזכרתי לך שPP לוקחת עמלה, וטענת שאני זה שצריך לקחת את זה עלי, גיששתי קצת וראיתי שכשהצעתי לך העסקה לא הזכרת לגבי זה כלום, אבל אתה טענת שכתבת את זה, אבל לא כתבת את זה בשום מקום רק אחרי שערכת את ההודעה הראשית שלך.
    סבבה, אחרי זה קיבלתי את זה שאני צריך לקחת עלי את העמלה, אז ההצעה נשארה אותה הצעה אני שולח לך 5$ אחרי עמלה אתה מקבל 4.5$ ואני מקבל בתמורה 4M!!! כשהעסקה רק השתפרה לטובתך!!!! אנחנו סגרנו על יחס 1:1 ועכשיו קיבלת יחס 1:1.125 לטובתך!! אם שכחת לעשות חשבון. אבל אתה כל הזמן מרחת אותי, שיקרת לי, וכמו שפה אתה טוען שאני משלם לך מחיר זנות וזה לא שווה ובלה בלה גם שם טענת את זה כחלק מהתחמקויות והמריחות שלך, כשפועל הוכחתי לך שהמציאות אחרת.

קיצר ילד עלי לא תצליח לעשות סקאם, ואני כאן מזהיר אחרים לא ליפול בפח של הילד הזה.

לייקים
    5
    נקודות
    394

חח אם לא להסכים לעסקה שלא שווה לי כלום זה סקאם אז תהיה בריא.
    סיכמנו על 5 תמורת 5 את ההודעה ערכתי הרבה לפני שעשינו תשיחה בפייסבוק אתה יכול לבדוק תאריכים, זה שאתה לא מוכן לשלם עמלה לא אומר שאני צריך למכור לך במחיר שאתה מציע פחות צ'יפים.

אחרי שדחיתי כל נסיון שכנוע שלך אתה החלטה שאני מורח אותך נחמד ..

מנהלים אני מבקש שתתנו לבנאדם הזה באן, לא רק שאני לא חייב לעשות איתו עסקה בגלל שאני לא מוכן לספוג את העלות של העמלה בפייפל אלה הוא ממשיך ומגיב לי באשכול ולהרוס לי את המכירה בגלל שהוא מקנה שיש לי עוד הצעות ובגלל זה אני לא מוכן למכור לו.

אחרי שביקשתי כמה פעמים שיפסיק להגיב לי באשכול הוא ממשיך, זה לבד שווה שתתנו לו עונש.

אבקש גם למחוק את ההודעות הנמוכות והרדודות שלו מהאשכול שלי, כדי שאשכול המכירה ימשיך להיות יפה נקי ומסודר.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

לא ילד, אל תעוות את דברי, לעשות סקאם זה שאתה מפוצץ עסקה(בטיענוים שקריים ובמריחות) אחרי שהסכמנו על הדברים בפרטי.
    במשפט השני שלך אתה לא אומר לי כלום, אני הסכמתי לבסוף לשלם לך את העמלה ככה שהעניין לא רלוונטי כבר.
    גבר לא ניסיתי לשכנע אותך, מספיק שבצ'יטוטו ביננו לא ידעת את ערך העמלה וכמה אני אמור לשלוח לך, מראה על כך שניסת למרוח אותי בקטע הזה, אבל זה ניחא.
    וגבר מה שעשית זה סקאם ואין טעם שהפידבק הרע שהבאתי לך ירד, וההודעות שלי באות להזהיר אנשים אחרים, וכל ההודעות באשכול שלך באות בגלל שאתה ממשיך לשקר. אני דיווחתי באשכול את האמת לאמיתה, תאמין לי גבר שכסף לא חסר לי ולשלם לך קצת יותר לא היה פוגע בי, ולכן גם הסכמתי לשלם את העמלה ולהשאיר את העסקה על קנה, כשאני משלם לך 5$(אתה מקבל 4.5$) עבור 4M!!! ואתה סירבת!!! כשמלכתילה העסקה עמה על 5$ עבור 5M יחס 1:1!!!!!!!!! ואתה סירבת כשהיחס 1:1.125 לטובתך, מה תגיד על זה????? שאני שקרן??? ככה שמה אתה מנסה לשקר פה??? אני אמרתי לך שאני מוכן לספוג את עלות העמלה ואין לזה קשר בכלל לפיצוץ של העסקה שביצעת, ככה שתמצא לך תירוצים אחרים.

לייקים
    5
    נקודות
    394

מה שסיכמנו בהתחלה היה 5M תמורת 5$ .

מרגע שההצעה השתנתה לא משנה לאיזה יחס אני לא חייב לך כלום ולא מחוייב למכור לך, מעדיך למכור את כל הכמוך לבנאדם אחר , מאשר למכור כל הזמן כמות של 4 מליון למשתמש אחר ולכן סירבתי.

לא הייתי מחוייב לבצע איתך את העסקה, לא משנה מה היחס אני לא חייב לך כלום תבין , אז אתה לא יכול להרוס לי מכירה בגלל שלא הסכמתי למכור בתנאים שלך.

במקום להוריד לי מוניטין, שהייה נמחק גם ככה. אתה בחרתה לנצל את זה שאין מנהלים מחוברים עכשיו ולהרוס לי את האשכול לפני שהם מתחברים ומספיקים למחוק לי תמוניטין. רק על זה שאתה ממשיך להגיב שם למרות שיש תלונה ולא מעלה את הטענות שלך פה מראה שאני צודק.

מנהלים: סיכום של מה שהיה פה, סגרנו בפרטי על 5$ תמורת 5M בפייסבוק , שדיברנו על העמלה הפנתי אותו לאשכול שבו רשמתי (לפני שדיברתי איתו אפשר לבדוק בתאריכים) שהוא צריך לשלם גם את מחיר העמלה כדי שאני אקבל 5 נקי.

כשלא הסכמתי הוא ניסה להציע עוד כל מני הצעות שבעניי לא היו נראות לי. ולכן לא מכרתי לו.
    הוא הציע, אני לא הסכמתי. לכן הבנאדם הורס לי תמכירה.

אני מבקש שלא רק תמחקו לו את ההתגובות מהאשכול שלי אלה גם תתנו לבנאדם הזה עונש, זה פשוט מגעיל מה שהוא עושה פה, מנסה להרוס מכירה בגלל שהוא מקנה שיש לי הצעות אחרות ובגלל זה אני לא סוגר איתו.

לייקים
    5
    נקודות
    394

עכשיו הוא גם הוריד לי מוניטין.
    אני מבקשר שתמחקו אותו. תודה .

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

מה שסיכמנו בהתחלה היה 5M תמורת 5$ .
    1. נכון מה שסכימנו היה 5$ עבור 5M! אין שום בעיה עם זה, שנינו מסכימים.
    מרגע שההצעה השתנתה לא משנה לאיזה יחס אני לא חייב לך כלום ולא מחוייב למכור לך, מעדיך למכור את כל הכמוך לבנאדם אחר , מאשר למכור כל הזמן כמות של 4 מליון למשתמש אחר ולכן סירבתי.
    2. ההצעה אף פעם לא השתנתה, אני תמיד עמדתי מאחוריה! ברגע שעשינו את העסקה! לא ציינת בשום מקום שאתה דורש שהעמלה תהיה עלי, ככה שאני בכל עת הייתי מוכן לשלוח לך 5$, ככה שאני לא מבין איפה אתה רואה שהעסקה איכשהו השתנתה?
    לא הייתי מחוייב לבצע איתך את העסקה, לא משנה מה היחס אני לא חייב לך כלום תבין , אז אתה לא יכול להרוס לי מכירה בגלל שלא הסכמתי למכור בתנאים שלך.
    3. זה שאתה משוכנע ואומר לעצמך "המוניטין ירד ירד ירד" רק מראה עד כמה שאתה בורח מהאמת ולא מוכן לעשות איתי עימוד לגבי העובדות. ועוד פעם אתה נכנס לרחש השטויות והשקרים שלך, אני בחרתי להתלבש עליך בכוונה דווקא במומנט הזה כשאין מנהלים מחוברים? אתה מחובר למציאות שאתה מאמין לקונספרציות האלו שלך?
    מנהלים: סיכום של מה שהיה פה, סגרנו בפרטי על 5$ תמורת 5M בפייסבוק , שדיברנו על העמלה הפנתי אותו לאשכול שבו רשמתי (לפני שדיברתי איתו אפשר לבדוק בתאריכים) שהוא צריך לשלם גם את מחיר העמלה כדי שאני אקבל 5 נקי.
    4. נתפסת בשקר גס! ברגע שסיכמנו על 5$ עבור 5M לא היה שום דיבור על עמלה, אתה ערכת את ההודעה הראשית שלך לגבי שהעמלה אחרי שסגרנו את העסקה. ולהלן ההוכחות:
    http://i54.tinypic.com/v6rp1j.jpg
    כשלא הסכמתי הוא ניסה להציע עוד כל מני הצעות שבעניי לא היו נראות לי. ולכן לא מכרתי לו.
    הוא הציע, אני לא הסכמתי. לכן הבנאדם הורס לי תמכירה.
    5. כשפוצצת ת'עסקה רגע לפני ששלחתי לך, בגלל שפתאום אתה מפיל עמלה עלי, הבהרתי לך שזה לא מה שסוכם בינינו, אבל אני התפשרתי ואמרתי בסדר העמלה תיפול עלי העסקה נשארה אותה עסקה(אני שולח לך 5$ כשאחרי עמלה אתה תקבל 4.5$ וכדאי שזה ישאר באותו יחס אני אקבל רק 4M, כשיחס העסקה רק השתפר לטובתך 1.125, זה מה שאתה שוכח.)
    אני מבקש מהמנהלים לא למחוק הודעה אחת! למען יראו ויראו! שאנשים ידעו האם כדאי להם לעשות עם בחור כזה עסקאות. ובנוסף אם הוא מזכיר כאן עונשים, אתה זה שאמור לקבל אותו לא אני, אני תמיד עמדתי והייתי מוכן לבצע את העסקה זה אתה שפוצצת אותה בנוכליות.
    6. אני מבקש מהמנהלים לא למחוק הודעה אחת! למען יראו ויראו! שאנשים ידעו האם כדאי להם לעשות עם בחור כזה עסקאות. ובנוסף אם הוא מזכיר כאן עונשים, אתה זה שאמור לקבל אותו לא אני, אני תמיד עמדתי והייתי מוכן לבצע את העסקה זה אתה שפוצצת אותה בנוכליות.

לייקים
    5
    נקודות
    394

יאוו איזה מזל שאיאפשר לערוך הודעות בפורום תלונות !!
    בזה הרגע הפלת את עצמך .
    שימו לב מנהלים בתמונה שהוא הראה רשום שערכתי את ההודעה אתמול.
    הדיון שלנו בפייסבוק על המכירה היה היום .

פוצצתי תעסקה כדי שלא תשלם סתם עם העמלה ואני לא אצטרך להחזיר לך את הכסף בגלל שאני לא מסכים לעמלה.

תבין - זה שאני לא מסכים לתנאים שלך לא אומר שאני חייב למכור לך ואתה יכול לפתוח תלונה.
    אמרתי לך את זה בפייסבוק אני אגיד את זה גם פה, אם הייתה אומר לי קח 5$ נקי ושלח לי 5M נקי הייתי אומר סבבה.
    רשמתה בעצמך למעלה שזה הרי מה שסיכמנו בהתחלה.

מרגע שההצעה הזאת משתנה המחיר הזה כבר לא תקף. ואני לא מחויב לעשות איתך שום עסקה .
    לכן היללות שלך על זה שלא מכרתי לך מיותרות, כי אני לא חייב למכור לך.

אבקש שתמחקו לו תתגובות / שתמחקו את האשכול שלי כדי שאפתח חדש נקי ומסודר.
    ושתורידו את המוניטין השלילי שהוא עשה לי סתם.

אם אני לא חייב למכור אני לא צריך לקבל מוניטין שלילי על זה שלא מכרתי, על זה לא יכול להיות ויכוח.
    אם אני לא רוצה למכור למישהו משהו זאת זכותי, ואסור להוריד לי מוניטין על זה.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

ילד לא ערכתי שום הודעה, המנהלים יכולים לבדוק את זה.
    זה שאתה כותב באותיות גדולות לא אומרת שאתה צודק.
    אנחנו סגרנו את העסקה בפרטי כמו שסיפקתי בהוכחה, והשלב ב' שבוא העסקה הייתה אמורה להיעשות אתה התחלת לעשות בעיות.
    פוצצתי תעסקה כדי שלא תשלם סתם עם העמלה ואני לא אצטרך להחזיר לך את הכסף בגלל שאני לא מסכים לעמלה.
    משפט תמוהה, כי אני בסוף הסכמתי לשלם עמלה אבל אתה פוצצת את העסקה מתירוצים ומריחות לא מובנים שעד עכשיו לא הסברת מדוע.
    תבין - זה שאני לא מסכים לתנאים שלך לא אומר שאני חייב למכור לך ואתה יכול לפתוח תלונה.
    אמרתי לך את זה בפייסבוק אני אגיד את זה גם פה, אם הייתה אומר לי קח 5$ נקי ושלח לי 5M נקי הייתי אומר סבבה.
    כאן הגענו לבעיה שלך, שכבר הסכמנו לדברים, אבל בסוף אתה ברחת ממנה בלא בצדק וככה הפלת אותי ופוצצת עסקה שלא בצדק, כי גם אחרי שרצית שהעמלה תהיה עלי הסכמתי.
    ואם אתה מדבר על תחביר? לא "רשמתה" "רשמת" ולגבי זה מה זה 5$ נקי? פתאום אתה משנה עסקאות? סיכמנו שאני שולח לך 5$. חדש לך שיש עמלה של PP? זה מה שסיכמנו ואתה הפרת.
    אבקש להשאיר את האשכול יחד עם תוכן ההודעות שאנשים יזהרו ממנו ומהדרך שבה הוא עושה עסקאות. וכמובן להשאיר את המוניטין השלילי כי הוכחתי דפים על גבי דפים שזה מוצדק.
    אם אני לא חייב למכור אני לא צריך לקבל מוניטין שלילי על זה שלא מכרתי, על זה לא יכול להיות ויכוח.
    נכון, אתה לא חייב למכור לי, ולא על זה המוניטין השלילי, אלא על זה שפוצצת עסקה שלא בצדק אחרי שכבר סיכמנו. כשאתה מורח אותי בתירוצים משונים, כשאחרי שרצית שהעמלה תהיה עלי-הסכמתי ולכן איזנתי את היחס לטובתך(1.125!! לעומת 1 מה שסכימנו, כך שאני משלם 5$ אתה מקבל 4.5$ בתמורה ל4M) שלא תגיד שלא יצאתי בסדר, אבל גם זה לא ריצה אותך, ושתבין שלא הייתי חייב לבוא לטובתך!

לייקים
    5
    נקודות
    394

אם אני לא חייב למכור סימן שאני יכול "לפוצץ" את העסקה , לא ? הרי מה זה לא מוכן למכור ?
    אני לא מבין על מה הויכוח פה בכלל אנחנו חוזרים על אותם דברים. תן למנהל לבוא ולקבוע מי צודק או לא.

אני ערכתי את האשכול אתמול שאני רוצה שהכסף שמגיע אליי יהיה נקי ללא עמלה.
    את הדיון בינינו בפייסבוק עשינו היום ולכן אני לא מחוייב למכור לך.

תקרא לזה פיצוץ עסקה. אני לא חייב למכור לך בתנאים שלא מתאימים לי. ואתה לא יכול להתלונן על זה שלא מכרתי לך (או בשפה המכובסת שלך "פוצצתי עסקה").
    "לפוצץ" עסקה או לא למכור זאת עדיין זכותי.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי royee121 צפיה בהודעה
    1. נכון מה שסכימנו היה 5$ עבור 5M! אין שום בעיה עם זה, שנינו מסכימים.
    2. ההצעה אף פעם לא השתנתה, אני תמיד עמדתי מאחוריה! ברגע שעשינו את העסקה! לא ציינת בשום מקום שאתה דורש שהעמלה תהיה עלי, ככה שאני בכל עת הייתי מוכן לשלוח לך 5$, ככה שאני לא מבין איפה אתה רואה שהעסקה איכשהו השתנתה?
    3. זה שאתה משוכנע ואומר לעצמך "המוניטין ירד ירד ירד" רק מראה עד כמה שאתה בורח מהאמת ולא מוכן לעשות איתי עימוד לגבי העובדות. ועוד פעם אתה נכנס לרחש השטויות והשקרים שלך, אני בחרתי להתלבש עליך בכוונה דווקא במומנט הזה כשאין מנהלים מחוברים? אתה מחובר למציאות שאתה מאמין לקונספרציות האלו שלך?
    4. נתפסת בשקר גס! ברגע שסיכמנו על 5$ עבור 5M לא היה שום דיבור על עמלה, אתה ערכת את ההודעה הראשית שלך לגבי שהעמלה אחרי שסגרנו את העסקה. ולהלן ההוכחות:
    http://i54.tinypic.com/v6rp1j.jpg
    5. כשפוצצת ת'עסקה רגע לפני ששלחתי לך, בגלל שפתאום אתה מפיל עמלה עלי, הבהרתי לך שזה לא מה שסוכם בינינו, אבל אני התפשרתי ואמרתי בסדר העמלה תיפול עלי העסקה נשארה אותה עסקה(אני שולח לך 5$ כשאחרי עמלה אתה תקבל 4.5$ וכדאי שזה ישאר באותו יחס אני אקבל רק 4M, כשיחס העסקה רק השתפר לטובתך 1.125, זה מה שאתה שוכח.)
    6. אני מבקש מהמנהלים לא למחוק הודעה אחת! למען יראו ויראו! שאנשים ידעו האם כדאי להם לעשות עם בחור כזה עסקאות. ובנוסף אם הוא מזכיר כאן עונשים, אתה זה שאמור לקבל אותו לא אני, אני תמיד עמדתי והייתי מוכן לבצע את העסקה זה אתה שפוצצת אותה בנוכליות.
    תן לי להבין מה בעצם הטענה שלך עליו,
    אתה טוען שהוא אמר לך שהוא ימכור לך ועכשיו הוא לא רוצה למכור לך.
    יש לך עוד משהו עליו?

בכל מקרה תפסיק להגיב לו באשכול!

ציטוט נכתב במקור על ידי DongiS צפיה בהודעה
    בזה הרגע הפלת את עצמך .

מרגע שההצעה הזאת משתנה המחיר הזה כבר לא תקף. ואני לא מחויב לעשות איתך שום עסקה .
    לכן היללות שלך על זה שלא מכרתי לך מיותרות, כי אני לא חייב למכור לך.

למה בעצם אתה לא רוצה למכור לו?
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 26-07-2011 בשעה 17:29.

לייקים
    5
    נקודות
    394

כי רציתי לקבל 5$ נקי, עגול.
    אם אני אמכור כל פעם בפחות מ5 דולר אני לא אגיע לסכום גבוהה בחיים.

אני לא רואה עניין בזה שהתגובות ישארו באשכול, לא הסכמתי למכור לו.
    זה לא אומר שהאשכול שלי, המכירה, והמוניטין שלי צריך להיהרס.

דבר שני תודה על התגובה מעריך את זה שאתה מתייחס לתלונה שלי.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי DongiS צפיה בהודעה
    כי רציתי לקבל 5$ נקי, עגול.
    אם אני אמכור כל פעם בפחות מ5 דולר אני לא אגיע לסכום גבוהה בחיים.

אני לא רואה עניין בזה שהתגובות ישארו באשכול, לא הסכמתי למכור לו.
    זה לא אומר שהאשכול שלי, המכירה, והמוניטין שלי צריך להיהרס.

דבר שני תודה על התגובה מעריך את זה שאתה מתייחס לתלונה שלי.
    אוקיי, הבנתי אותך, אתה מתבקש שלא להגיב יותר באשכול הזה אם לא שאני יבקש ממך.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

הטענה שלי שהוא ביצע בי הונאה על ידי כך שסגרתי איתו עסקה בפרטי שאני שולח לו 5$ עבור 5M ורגע לפני שלחצתי על הכפתור שלח בPP את הכסף, הבהרתי לו שלא יתפלא שהוא יספוג עמלה של PP שלא באחריותי. ופתאום הוא התעורר ובגלל שלא התאים לו פתאום הוא דרש שהעמלה תהיה עלי והסכמתי ולכן אמרתי שאני אהיה מוכן לקבל רק 4M ועוד הוא היה יוצא מזה מורווח מה יותר יחס גדול 5$-5M או 4.5$-4M??
    ובנוסף לזה שהפיצוץ עסקה שהוא עשה לי לא מוצדקת והיא מריחה ובריחה לשמה, בעקבות זה שהפיצוץ של העסקה לא מוצדק המלצתי לכל הגולשים לא לבצע איתו עסקאות כי הוא עלול בדקה ה-90 לבטל את העסקה ללא סיבה מוצדקת!!!
    והערה חשוב שתדגישו בחוקים, שדברים כאלו לא עושים, שאחרי שמסכמים דברים ורגע לפני שמבצעים העברה הוא מבטל את העסקה בלי סיבה מוצדקת, כי עוד יכולתי להיות במצב שהכסף כבר הועבר אליו ואת כל הדיון הזה היינו עושים כאן כשהייתי בידיים ריקות.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

חשוב להדגיש גם שאני הייתי מוכן לעסקה וגם עכשיו מוכן 5$(הוא לא ציין בשום מקום לפני שסיכמנו שהעמלה עלי, ולכן הוא לא יכול לבוא בתלונות פתאום) עבור 5M! אבל הוא ברח ולא מוכן לבצע את העסקה מסיבה בלתי מוצדקת! זו הסיבה שהורדתי לו את המוניטין! כי הוא הפר את מה שסיכמנו!

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,522 | הודעות: 8,173,109 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect