1. נכון מה שסכימנו היה 5$ עבור 5M! אין שום בעיה עם זה, שנינו מסכימים.
2. ההצעה אף פעם לא השתנתה, אני תמיד עמדתי מאחוריה! ברגע שעשינו את העסקה! לא ציינת
בשום מקום שאתה דורש שהעמלה תהיה עלי, ככה שאני בכל עת הייתי מוכן לשלוח לך 5$, ככה שאני לא מבין איפה אתה רואה שהעסקה איכשהו השתנתה?
3. זה שאתה משוכנע ואומר לעצמך "המוניטין ירד ירד ירד" רק מראה עד כמה שאתה בורח מהאמת ולא מוכן לעשות איתי עימוד לגבי העובדות. ועוד פעם אתה נכנס לרחש השטויות והשקרים שלך, אני בחרתי להתלבש עליך בכוונה דווקא במומנט הזה כשאין מנהלים מחוברים? אתה מחובר למציאות שאתה מאמין לקונספרציות האלו שלך?
4. נתפסת בשקר גס! ברגע שסיכמנו על 5$ עבור 5M לא היה שום דיבור על עמלה, אתה ערכת את ההודעה הראשית שלך לגבי שהעמלה אחרי שסגרנו את העסקה. ולהלן ההוכחות:
http://i54.tinypic.com/v6rp1j.jpg
5. כשפוצצת ת'עסקה רגע לפני ששלחתי לך, בגלל שפתאום אתה מפיל עמלה עלי, הבהרתי לך שזה לא מה שסוכם בינינו, אבל אני התפשרתי ואמרתי בסדר העמלה תיפול עלי העסקה נשארה אותה עסקה(אני שולח לך 5$ כשאחרי עמלה אתה תקבל 4.5$ וכדאי שזה ישאר באותו יחס אני אקבל רק 4M, כשיחס העסקה רק השתפר לטובתך 1.125, זה מה שאתה שוכח.)
6. אני מבקש מהמנהלים לא למחוק הודעה אחת! למען יראו ויראו! שאנשים ידעו האם כדאי להם לעשות עם בחור כזה עסקאות. ובנוסף אם הוא מזכיר כאן עונשים, אתה זה שאמור לקבל אותו לא אני, אני תמיד עמדתי והייתי מוכן לבצע את העסקה זה אתה שפוצצת אותה בנוכליות.