אמש ג'ון סינה שבר שיא.
השיא שנשבר הוא שיא מספר הזכיות של מתאבק באליפות ה-WWE.
סינה הפך אמש לאלוף ה-WWE בפעם התשיעית. הוא שבר את השיא של טריפל H, שזכה בתואר 8 פעמים.
סינה זכה גם באליפות העולם פעמיים, ככה שבסה"כ הוא זכה 11 פעמים בחגורות האליפות הראשיות של ה-WWE.
בסה"כ סינה זכה 18 פעמים בחגורת אליפות כל שהיא ב-WWE, כולל אליפות הזוגות (4) פעמים ואליפות ארה"ב (3 פעמים).
אמש, במהלך הקלטות התוכנית "סופרסטרס" סנטינו מרלה שבר את האף במהלך קרב.
הנה שני קטעים מצחיקים של CM פאנק, כשהוא מופיע אצל ג'ימי קימל:
ועוד על CM פאנק, הנה קישור לשיר איתו פאנק נכנס אמש לזירה. השיר מתאים כמו כפפה לפאנק:
חדשות TNA
השבוע RVD התראיין, והוא אמר שמתאבקים צעירים ב-TNA כמו ג'ן מי לעולם לא באו אליו כדי לקבל עזרה בזירה או כל עזרה אחרת. RVD אמר שהוא הרגיש כאילו הם מפחדים לפנות אליו, או שהם פשוט היו בטוחים שהם יודעים הכול טוב יותר ממנו.
היום ג'ן מי התראיינו והגיבו ל-RVD, כשהם רשמו שRVD תמיד היה זאב בודד מאחורי הקלעים, והוא לא החליף מעולם מילה עם מתאבקים צעירים אחרים. ג'ן מי אמרו שRVD חושב שהוא טוב יותר מכולם, ולכן מרשה לעצמו להרים את האף. הם הוסיפו שאם הם היו צריכים עזרה כל שהיא הם פנו לאנשים הנכונים לכך כמו טרי טיילור, D-לו בראון, טומי דרימר, אל סנואו ועוד, שזו העבודה שלהם בעצם לעזור למתאבקים מאחורי הקלעים.
מאט מורגן יהיה מחוץ לזירה לתקופה של 6 שבועות מינימום, לאחר שהתגלה כי יש לו קרע בשריר החזה.
הרופאים של מורגן אמרו שיש למורגן מזל גדול, כי הם טיפלו בבעיה מוקדם, ואם הקרע היה גדול יותר, לא היינו רואים את מורגן לכמה חודשים לפחות.
יום טוב לכולם ..
ו.....תנו לי בלייקים על החדשות שלי![]()
לפחות זה ינחם אותי בזה שהמפקח לא רוצה לעלות אותי לנהול ~_~

ציטוט ההודעה

ספוילר: