חדש....!
ברוך הבא אחי תהנה ותשקיע
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ברוך הבא אחי תהנה ותשקיע אשתדל... פששששש 18 אלף הודעות!!
נכתב במקור על ידי dani3 אשתדל... פששששש 18 אלף הודעות!! כן ^_^..... שתהיה פה 3 וחצי שנים (שנה וחצי ניהול) תגיע לדבר כזה.
מזל"ט תהנהה בו לאשכולילה כל ( מ22:00)
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן ^_^..... שתהיה פה 3 וחצי שנים (שנה וחצי ניהול) תגיע לדבר כזה. נראה כבר, יש לי עבודה... נכתב במקור על ידי almog9697 מזל"ט תהנהה בו לאשכולילה כל ( מ22:00) סבבה..
נערך לאחרונה על ידי dani3; 27-07-2011 בשעה 13:20.
נכתב במקור על ידי almog9697 מזל"ט תהנהה בו לאשכולילה כל ( מ22:00) חחחח כן צריך עוד אנשים שיספימו שם נכתב במקור על ידי dani3 נראה כבר, יש לי עבודה... סבבה.. גם לי..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח כן צריך עוד אנשים שיספימו שם גם לי.. וואלה איפה אתה עובד? מלצרות?
נכתב במקור על ידי dani3 וואלה איפה אתה עובד? מלצרות? לא אני מחלק פליירים,צובע מדי פעם
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא אני מחלק פליירים,צובע מדי פעם אני צבעי בפיטורים ברוך הבא אחי
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי MovieLover אני צבעי בפיטורים ברוך הבא אחי חחחחח בפיטורים? מה עשית? אינעל********* איזה קשה זה לצבוע יארבנן
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח בפיטורים? מה עשית? אינעל********* איזה קשה זה לצבוע יארבנן זה כלום לצבוע O_O סתם סיימנו ת'פרוייקט עכשיו אני הולך לעבוד עם גיסי בבית עלמין[בית קברות]
נכתב במקור על ידי MovieLover זה כלום לצבוע O_O סתם סיימנו ת'פרוייקט עכשיו אני הולך לעבוד עם גיסי בבית עלמין[בית קברות] מממממ... מעניין מאוד חחח טוב בוא לא נספים פה חח.
ברוך הבא!
ברוך הבא
חוקי הפורום