קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קוקה קולה או ספרייט?
    על ידי super בפורום סקרים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 04:27
  2. [קונה] קצת מוזר,פקקים של קוקה קולה|נק' פקק
    על ידי חיליק בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 21-06-2006, 15:21
  3. הזכירו פה זכיות של קוקה קולה ונזכרתי
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 07:24
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:21
  5. שותים קוקה קולה? חחח אז אתם מסוממים :)
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 23:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

סגירת MC וכמעט BJ במסיבה קרה של קוקה קולה (16.6)

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

ברירת מחדל סגירת MC וכמעט BJ במסיבה קרה של קוקה קולה (16.6)

טוב מעינינים
    רציתי לדווח (ויותר לשתף) מה שעבר עלי בחודש האחרון ולמה זה גרם לי...
    לפני חודש הגעתי בדיוק למסקנה והבנתי איפה היה הסטיקינג פוינט שלי והגישה הכי נכונה בשבילי
    פשוט הבנתי איך ממש להשתפר.
    אני לא יאריך אבל כפתיחה:היה לי וואניטיס של כמעט שנתיים שברגע שהבנתי את הגישה הכי נכונה אצלי באתי אליה לישון אחרי הרבה זמן שלא הצלחתי לצאת מזה ראש
    ויצא שהתנשקנו (זה לא הכי וואו כולה נשיקה אבל בשבילי זה שינה לי את הוויב ב180 מעלות)
    נכנסתי לזרימה מטורפת של שבועיים שבמהלכה סגרתי 4 בנות (אם יהיה מזל היום תהיה החמישית)
    ויותר חשוב שפשוט הבנתי את הבעיה, התגברתי עליה ועכשיו אני על הגל

אני רוצה לדווח על MC אתמול עם במסיבה קרה של קוקה קולה

הגעתי אני וJUST-PICKUP למסיבה קצת רקדנו דיברנו תיאמנו מטרות ויאלה לשטח
    פתחנו דיי הרבה סטים לא יצא משו מיוחד חוץ מכמה מספרי טלפון
    אחרי כמה שעות של ריקודים מצאתי קבוצה של 5 בנות חמודות שרקדו פתחתי בשאלה דיי מטומטמת שתאמת אני לא זוכר בשיט מה היא הייתה
    התחלנו קצת לדבר ולצחוק, just-pickup הצטרף לשיחה זה הייתה יותר שיחה חברותית לקחתי מספר מאחת מהן ואמרנו שניפגש בחוץ יותר מאוחר
    אחרי איזה שעה יצאנו החוצה וראינו אותם בקבוצה יושבים עם עוד 7.5 שלא ראיתי קודם התיישבנו והתחלנו לצחוק על השמות שלהן ומהרעיון שיש במסיבה מלא פאקצות
    נכנסתי עם ה7.5 למתחם ריקודים התחלנו לרקוד והעברתי את הסיטואציה החברתית ליותר מינית.. רקדנו צמוד יד על התחת ושפתיים קרובות...

הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לסגור לקחתי אותה למתחם VIP (מקום בידוד מושלם... קומה עליונה בלי הרבה אנשים וספות נוחות)
    לא היה לנו מסטיק אז הסתובבנו יד ביד ושאלנו מלא אנשים אם יש להם 2 מסטיקים דחוף (נראלי הבינו ת'רמז) בסוף איזה חמודה נתנה לנו
    חזרנו לVIP והתחלתי לבנות קצת נוחות כי ראיתי שהיה חסר... צחקנו דיברנו על דברים משותפים ראיתי שזהו היא שלי התחלתי להיכנס לפריים מיני ביותר פתאום דופקת לי יציאה
    "אתה מתכוון לנשק אותי או לא ?" אני עם עיניים של $_$ :3
    אומר לה שהתכוונתי קודם קצת לשחק איתה לפני אבל אם את כל כך מבקשת ... התחלנו להתנשק השכבתי אותה על הספה העברתי לה ת'ידיים על כל הגוף
    התחילה להיות חרמנית ואמרה לי שהספה לא מקום טוב.. לקחתי אותה לאיזה מקום שאפחד לא נמצא בו והתחלנו להתמזמז שם הצמדתי אותה לקיר שהיא באויר
    שוב...ידיים בכל הגוף היא יד על הזין אני מתחיל להוריד את האצבעות לכיוון המיני שהיה לה הנכנסתי יד לתחתון וכל הזמן אני רואה מאז שהתנשקנו שלא הכי נוח לה ולא הבנתי...
    שאלתי מה הבעיה ושהיא יכולה לספר לי והיא התחילה לגמגמם...אמרתי לעצמי לא משנה ועזבתי את זה
    אחרי שאמרתי לעצמי אולי היא תמצוץ... (:
    פתאום היא עוצרת דופקת יציאה "יש לי חבר... "
    אמרתי לה שאני מבין ודיי עצרתי (לא FZ) כי כמעט הייתי בטוח שהיא רצינית.. אחרי שאנחנו בשקט כמה שניות
    היא אומרת לי כזה "אבל אני רוצה עכשיו "
    עוד קצת התמזמזנו ושניה לפני שג'סטפיקאפ הגיע (ועשה לי כמו מפגר אמוג קטן אבל בלי כוונה <3 )
    הבנתי שעדיף שאני יעצור כי עם כל הכבוד לסגירה שלי אני מעדיף להיות בנאדם..
    הוא הגיע עם כל החבורת בנות (שזה בין הגורמים העיקריים של הבידוד שהוא העיף את הקוקבלוק המכוערת )
    ישבנו כולם למעלה קצת צחקנו ראיתי את חברה שלה שגם בקטע שלי אבל אמרתי "נעע....לא יפה.."
    נגמרה כבר המסיבה אמרנו שלום לכולם ושנפגש בשמחות לקחתי מספר וחזרנו הביתה..... (:

בעקרון זה יותר פתיחת לב מאשר דיווח, לדעתי עדיף להיות בנאדם ולוותר על איזה סגירה מאשר סיכוי טוב שתגרום לזוג להיפרד כי בכל זאת... כבוד בסיסי.
    הגישה שלי כל כך השתנתה בחופש האחרון שהבנתי את הטעויות ולקחתי את עצמי למקום טוב יותר בגיים שלי והבנתי שמתי שדוחפים אותי לפתוח סט כמעט בטוח שלא ילך לי
    אבל שבאותו רגע באלי לפתוח הסיכוי שלא ילך לי איתו (ומנסיון) הוא ממש ממש ממש קטן...

אז לשימור:
    -לפתוח בלי לשים ***
    -עקביות
    -משחק סולידי (לאט אבל בטוח)
    -לזכור את התחושה ורק ליהנות מהאינטרקציה
    -טיזינג
    -הרוגע שלי והנוחות שלי לעשות מה שאני רוצה ולהיות בן אדם עמוק ומעניין לשיחות
    -להיות בנאדם

לשיפור:
    -להרגיע אותן
    -להיות תמיד עם מסטיק (למרות שיש לי ספריי שזה שווה הרבה יותר זה נשאר איזה 5 שעות )
    -לקדם עניינים יותר מהר וללמוד להרחיק את הקוקבלוק לבד
    -ווינג חזק שיצליח להרחיק את הבנות(ג'סט עדיין היה שפיץ אבל בכל זאת..קבוצה של 5 6 בנות)

כל דעה תתקבל בברכה... <3
    נערך לאחרונה על ידי amit6353; 27-07-2011 בשעה 17:32.

מכין חתימות לפורום בפרטי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

וואלה התאהבתי בך אחשלי אין מילים כל הכבוד !!

אם תיכול אני בדיוק בנקודה שלפני השיפור שלך הייתי רוצה לדעת כמה טיפים, מה לעשות איך להתקדם יותר מהר, דבר איתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

בעקרון אחי אתה צריך פשוט ליהנות מזה.. נכון זה נשמע דבילי אבל ברגע שתבין את זה באמת
    והראש שלך יעבוד לפי "אני נהנה איתן בכל מה שאנחנו עושים בין אם זה לראות סרט או סקס" כי סקס זה גם סוג של כיף
    ולא כאילו אתה מנסה להשיג משהו מהן
    אתה תתקדמם יותר מהר ממה שאתה חושב...
    אם הן רואות שאתה מנסה להשיג מהן משהו אם יפסיקו לבטוח בך ויהיה לך סטיקינג פוינט קשה

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

יפה מאוד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,087 | הודעות: 8,198,680 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect