התפתחותה המהירה של הטכנולוגיה גרמה לנו להיזכר במוצרים שונים שהיו כאן לא מזמן והיום נראים כבר כמו היסטוריה רחוקה: קבלו 40 כאלה שהילדים שלכם כבר לא יזכו להכיר
הכתבה המלאה: http://www.mako.co.il/digital-computers/Ar...15&tab=more
התפתחותה המהירה של הטכנולוגיה גרמה לנו להיזכר במוצרים שונים שהיו כאן לא מזמן והיום נראים כבר כמו היסטוריה רחוקה: קבלו 40 כאלה שהילדים שלכם כבר לא יזכו להכיר
הכתבה המלאה: http://www.mako.co.il/digital-computers/Ar...15&tab=more
|
|
ישן אתההההההההה
קרדיט לFRENZY
למה אני זוכר את כל הדברים האלה?![]()
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
האמת שראיתי את הכתבה הזאת לא מזמן חחחח כמה שזה נכון ונוסטלגי
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
חח אהבתי את הרשימה![]()
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מצחיק
איזה נוסטלגיה!
אני זוכר שהיינו מכסים את המחשב עם הניילון הזה חח
וואלה יהיה הרבה מה לספר לילדים (מתים בסוף ב 2012 או לא?)
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
אני לא סתם גאה בזה אני גאה עוד יותר שאני מאלף הקודם כלומר חייתי באלף הקודם!!
ודרך הגב אני זוכר שפעם היה לנו עכבר עם הגלגלת ולפחות פעם בשבוע/שבועיים היינו הופכים ומנקים אותו טוב טוב.
היום נדיר שאני בכלל רואה את הצד השני של העכבר (איפה שהאור האדום של הלייזר) וחוץ מזה בפעם הראשונה שקנינו והשתמשנו בעכבר אופטי (לייזר) הייתי בשוק שלא צריך לנקות ולפרק אותו להתעסק עם הגולה וכולי...
אני זוכר את חנות הוידיאו לאסכרה שהיית בקניון בנתניה ונסגרה ואין למצו שום חנות כזאת יותר בנתניה..
ולכסות את המחשב אני זוכר את זה וזה ממש עצבן אתי שהיו חייבים לחסות את זה נגד אבק.
והדוס הכחול עם הרשימה הספציפית של המשחקים...
אינטרנט שמחובר לטלפון כל פעם שאימא שלי רצתה לדבר בטלפון הייתי צריך לנתק את האינטרנט, מבעס רצח,. ועוד שאינטרנט היה במהירות של 56KB!!
טוב נירה לי שאני הפסיק לחפור לכם פה כי נירה לי שאני לא יגמור פה עד מחר ^^
נערך לאחרונה על ידי פראגער; 28-07-2011 בשעה 00:01.
1.מחשבון שהוא לא חלק מטלפון נייד זה בול שיט...
2. סנייק: גם טלפון נייד וגם עם משחקים? אנחנו חשבנו שזה מדהים. הילדים יהיו מזועזעים בזמן שהם משחקים אנגרי בירדס .גם בול שיט סנייק שליטה גם למילניום הבא...
3 הדיסקט למחשב – הילדים יחשבו שמדובר בתחתית לכוסות. - זה תפס אצלי כבר בבית עם העבודה שלי במחשבים XD
4.כשיר הנוקיה הישן והטוב - יש לי עדיין כזה בבית ואני יעשה מי זה מליונים !
נוסטלגיה אני זוכר פעם בכיתה א' במקום דיסק און קי
היה קסטה ^^
ואי אפשר לשכוח את הוגו
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר: