באיזה מאמר שקראתי ( http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=536550 ) כתוב:
עכשיו בוא נעבור לחלק המעשי ונראה איך עושים את זה בפועל
על מנת לפנות לבחורה בלי להראות שאתה מעוניין בה, אני מציע לך להשתמש בשאלות דעה. אלו שאלות ניטראליות שלא מסגירות את העניין שלך בבחורה. אתה שואל את דעתה של הבחורה על משהו, ולאחר מכן מפתח את השיחה סביב הנושא הזה או סביב מה שהבחורה ענתה לך.
כל מה שעליך לעשות, הוא לגשת לבחורה או לכמה בחורות ולשאול את אחת השאלות הבאות:
1. "אני צריך דעה נשית. מי לדעתכן מבשל יותר טוב. גברים או נשים?"
לאחר שהן עונות, אתה ממשיך לפתח את הנושא ולשאול שאלות בהתאם לתגובה שלהן. למשל אם הן אמרו שנשים מבשלות טוב יותר, אתה יכול להגיד "איך הגעתן למסקנה הזו?" או "אני מבין שגבר אף פעם לא בישל בשבילך, שאת אומרת ככה?".
אם מישהי עונה "נשים", אתה יכול להגיד לה "אל תחמיאי לעצמך".
מכאן אתה יכול להמשיך את השיחה סביב הנושא הזה או לעבור לנושא אחר.
2. "תגידי, איך היית מתייחסת לגבר שהיית יוצאת איתו, אבל יודעת שמדי פעם הוא נפגש בקשר ידידותי בלבד עם האקסית שלו?".
אחרי שהיא תענה לך, אתה יכול לשאול, מה לדעתה צריך לעשות גבר, שהחברה שלו מאוד קנאית, ועושה לו סצנות, כל פעם שהוא נפגש עם ידידה כלשהי או אפילו עם האקסית שלו.
3. אם בא לך לשאול משהו יותר סקסי, השתמש בשאלות כמו:
- "אני צריך את הדעה שלכן. זה משהו מאוד חשוב! מי בדרך כלל גומר יותר פעמים בזמן הסקס. הגבר או האישה?"
לאחר התגובה שלהן, אתה יכול להעביר ביקורת על מה שהן אמרו או לשאול כיצד הגיעו למסקנה זו.
שים לב, כל אחת מהשאלות יכולה להיות מופנית לקבוצת בחורות או לבחורה שנמצאת לבד. עליך רק להתאים את הניסוח של השאלה, לסיטואציה.
אז נגיד ואני אבוא למישהי ואגיד לה "מי לדעתך נוהג יותר טוב נשים או גברים?" כזה עם חיוך על הפנים (בצחוק כזה עם אנרגיות טובות) זה בסדר למשפט פתיחה..? ואז לזרום והכל?