קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות וספוילרים לתאריך 10.04
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-04-2006, 15:20
  2. חדשות וספוילרים|01.04.06|המוןן חדשות טובות
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 16:32
  3. חדשות וספוילרים אדירים לתאריך 27.03.2006!!!
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 22:53
  4. חדשות וספוילרים 21.3
    על ידי IdaN.RoX בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 20:55
  5. חדשות וספוילרים של ה20.1-מעניין תיכנסו
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 17:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

חדשות וספוילרים!! (מכיל גם ספוילר מי סמאק של היום)

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות וספוילרים!! (מכיל גם ספוילר מי סמאק של היום)

חדשות WWE

בהקלטות סמאקדאון האחרונות, טריפל H עשה פרומו בזירה, בו הוא חשף שהוא החתים את CM פאנק מחדש.

הרבה שינויים התרחשו לפני תוכנית ה-RAW של יום שני.
    מתגלה כי היו לא פחות מ-6 תסריטים שונים לכל מה שקשור בCM פאנק, טריפל H וג'ון סינה. מתוך ה-6, רק אחד נבחר בסופו של דבר.
    אחד התסריטים אמר שבמהלך הפרומו של טריפל H ב-RAW, פאנק יופיע ויעשה פרומו משלו. H יתעצבן, ופאנק יוסיף אש למדורה כשידבר על מה שקרה בקומיק-קון ואפילו ירד עוד פעם על סטפני. H יתקוף את פאנק ויעשה לו פאדגרי. אבל כמובן זה לא קרה בסופו של דבר, ופאנק לא נראה במהלך הפרומו של H.
    תסריט אחר היה די דומה למה שקרה בתוכנית, אבל הסוף היה שונה מאוד. לאחר שפאנק וג'ון סינה עמדו בזירה והראו אחד לשני את חגורות האליפות, H היה אמור להגיע לזירה ולתקוף את פאנק. H היה אמור לעשות לפאנק פאדרגי, ואז סינה וH נכנסים לעימות ביניהם, כשלבסוף H תוקף גם את סינה. מיד לאחר מכן אלברטו דל ריו מגיע לזירה ופודה את חוזה ה-MITB, וזוכה בחגורת האליפות. התוכנית הייתה אמורה להסתיים כשH עשה היל טרן, כשהוא מרים את ידו של האלוף החדש דל ריו באוויר. אבל גם התסריט הזה לא התרחש בסוף. מה שכן, ה-WWE התכוונו ללכת לפי התסריט הזה, והתסריט שונה למה שקרה באמת ב-RAW שעות ספורות לפני התוכנית.

נראה כי יש דיבורים ב-WWE על פיוד בין CM פאנק וטריפל H. נראה שהפיוד הזה יתרחש לקראת רסלמניה 28, כאשר במניה 28, פאנק וH יתאבקו.
    כמובן ששום דבר עוד לא בטוח, אבל נראה שזה הכיוון של ה-WWE.

מתגלה כי ה-WWE היו מאוד קיצוניים כדי לשמור בסוד על החזרות של CM פאנק וג'ים רוס ב-RAW האחרון.
    השניים הוחבאו מכולם, ומעט מאוד אנשים ידעו שהשניים עושים את החזרה. השניים היו בבתי מלון שונים מאחר שאר המתאבקים.
    לאחר שהתוכנית החלה, ה-WWE הצליחו להביא את רוס לאולם בסוד, ועשו את זה כמו נינג'ות.
    את פאנק הם הביאו ממש לפני סוף התוכנית, והוא נכנס לאולם בזמן שהקרב של ג'ון סינה וריי מיסטיריו כבר החל.

מתאבק ה-WWE לשעבר, מייקל טרבר מהנקסוס, כתב היום דברים מאוד מוזרים בטוויטר.
    טרבר מאשים את ג'ון סינה בפציעה שלו.
    טרבר אמר שסינה בכוונה שבר לו את היד, ואחרי זה גם צחק על המקרה מול טרבר מאחורי הקלעים.
    טרבר אמר שסינה ראה בו כאיום (). טרבר אמר שאנשים מאחורי הקלעים ראו שיש לו פוטנציאל וזה הפחיד את סינה, שמפחד שמישהו ייקח לו את אור הזרקורים, ולכן סינה פצע את טרבר בכוונה, ואחרי גם צחק לו בפנים.
    טרבר מוסיף שבגלל מה שסינה עשה, ה-WWE שחררו אותו בסוף, ואחרי זה אשתו של טרבר עזבה אותו ולא נותנת לו לראות את הבת שלו וכעת מאיימת לקחת ממנו הכול, וכעת הוא צריך לישון באוטו כי אין לו בית.
    ההודעה הייתה רשומה בצורה מאוד מוזרה, ונראה שטרבר היה שיכור כשהוא רשם את כל זה.
    טרבר כנראה מאשים את סינה בכל הבעיות שלו.
    אתם יכולים לראות בתמונה המצורפת מה שהוא רשם, אני באמת מרחם על הבן אדם.
    אני מאוד מקווה שזה לא הולך להסתיים במשהו טראגי.

הנה הפרק ה-24 של Z! True Long Island Story, שכולל גם את וויליאם ריגל:
    http://link-results.com/?lid=aHR0cDo...RjaD92PWJGdlJT...

תאימנו או לא, אבל נראה שוינס מקמן באמת אוהב את CM פאנק.
    אפילו בדברים הקטנים.
    פאנק הוא אחד המתאבקים היחידים שב-WWE שמגיע כעת לזירה עם שיר כניסה של להקה אמיתית, מבלי שהוא עבר מיקס או קאבר של ה-WWE.
    נראה שפאנק הצליח לשנכע את וינס, לשלם סכום כסף לא קטן כדי שפאנק יוכל להיכנס עם שיר הכניסה איתו הוא נכנס ב-RAW האחרון.
    מתגלה כי ב-WWE יש חוק מסוים שאומר שהמתאבקים מגיעים לזירה רק עם שיר כניסה שעבר קאבר או רימיקס, אלא אם כן מדובר במקרה חריג מאוד.
    אם תעברו על כל שירי הכניסה של ה-WWE, תראו שרק מעט מאוד מתאבקים קיבלו שיר כניסה אמיתי של להקה אמיתית, ולא קאבר או מיקס שה-WWE עשו.
    הנה קישור לשיר:
    http://link-results.com/?lid=aHR0cDo...RjaD92PWpxeUc4...
    והנה קישור לכניסה של פאנק עם השיר ב-RAW:
    http://link-results.com/?lid=aHR0cDo...RjaD92PXdJNUFK...

ביג שואו לא יופיע ב-WWE במשך חודשים.
    שואו כרגע בחופשה של כמה חודשים, כדי שהגוף שלו יבריא.
    נראה שהוא יחזור לזירה רק לקראת סוף השנה.

גם אני גונב חדשות מדצ'ו

מקור ב-WWE חשף כי הארגון נמצא במשא או מתן עם מיק פולי.
    החוזה של פולי ב-TNA צפוי להסתיים באוקטובר, ואז כנראה פולי יחתום על חוזה חדש ב-WWE.

היום טריפל H חגג את יום-הולדתו ה-42. גם דולף זיגלר חגג היום את יום-הולדתו, והוא בן 31.

הנה תמונה של CM פאנק ומיקי ג'יימס. לא ברור איפה התמונה צולמה:
    http://link-results.com/?lid=aHR0cDo...JzdGFycy9tL21p...

תאמינו או לא, אבל הילד בתמונה הבאה הוא שיימוס כשהיה ילד:
    http://link-results.com/?lid=aHR0cDo...JzdGFycy9zL3No...

חדשות TNA

חדשות רעות מאוד.
    ג'יימס סטורם רשם בטוויטר שלו שבמהלך הקלטות האימפקט האחרונות הוא נפצע קשות, ויש לו פריצת דיסק בגב.
    עדיין לא ברור מה חומרת הפציעה.
    נקווה שהכול יהיה בסדר.

מקור בTNA חושף כי יש סיכוי לא קטן שTNA יחליטו לשחרר את האחים הארדי.
    נראה כי כל האנשים הבכירים בארגון (כולל דיקסי קרטר, הוגאן, בישוף, ג'ארט, וספייק TV), זועמים על האחים הארדי.
    נראה כי רב הזעם כלפי ג'ף, מגיע בעקבות מה שקרה באירוע "ויקטורי רוד", כשג'ף הגיע מסטול/שיכור/מסומם לקרב. זו הייתה הפעם האחרונה שראינו את ג'ף, ונראה שזו אולי הפעם האחרונה שנראה אותו אי פעם בארגון היאבקות כל שהוא.
    TNA גם זועמים על מאט הארדי, ששיקר לכולם כשאמר שהוא לקח חופשה מ-TNA, אבל בעצם הוא הושעה ע"י הארגון עקב איחורים לאירועים ותוכניות. למרות שTNA פרסמו את ההודעה באופן רשמי, מאט הארדי המשיך לספר לכולם שהוא בחופשה, והציג את TNA כשקרנים.
    בקיצור, ההארדי בויז בצרות.

נראה שלמרות שכבר כמה פעמים המשא או מתן של TNA עם פול היימן נכשל, TNA עדיין מנסים להחתים על פול היימן על חוזה בארגון. הרבה אנשים מאמינים שלהיימן יש את האסטרטגיה הנכונה כדי ש-TNA תצליח.
    מה שכן, אם היימן באמת יחתום בארגון, זה יהיה מעניין איך הוא יעבוד מול הוגאן ובישוף.

סריטה, שסובלת משיתוק בפנים, המשיכה ללבוש את המסכה שלבשה בתוכנית האימפקט בשבועיים האחרונים, גם בהקלטות של אימפקט השבוע.
    למרות שהיא עדיין סובלת מהשיתוק הזה, נראה שהמצב שלה משתפר.

היום נחשף כי TNA החתימו את כוכב "האח הגדול האמריקאי" לשעבר, ג'סי גודרז, הידוע גם בכינוי "מיסטר פאק-טקולר".
    גודרז בעבר היה מפתח גוף, שהופיע בעונה ה-10 וה-11 של "האח הגדול". לאחר שעזב את בית האח, גודרז התחיל להתאמן בתור מתאבק, וכעת מתגלה כי הוא חתם על חוזה פיתוח ב-TNA.
    TNA מקווים שהוא יעשה את הדיביוט שלו לקראת סוף השנה, ובנתיים הוא מתאמן עם בולי ריי בבית הספר לפיתוח מתאבקים של TNA בפלורידה.
    גודרז חשף כי החלום שלו הוא להתאבק בקרב 1 על 1 עם קורט אנגל, והוא מקווה להגשים את החלום בקרוב.
    הנה סרטון של ג'סי גודרז כשהוא עם המעריצות שלו, ואחרי זה גם מתראיין:
    http://link-results.com/?lid=aHR0cDo...RjaD92PWtBX2dy...

תנו לי בלייק בבקשה
    אני יודע שאתם אוהבים לקרוא חדשות וספוילרים

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

הקפצה ^ ^

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אני לא יודע אם זה נכון הסיפור של טרבר וסינה - זה נשמע לי מופרח מידי בשביל שסינה יפחד ממשהו בWWE ועוד מטרבר שזה ממש מגוחח. מה שאני מאמין שבאמת היה זה ויכוחים וחיכוחים מאחורי הקלעים והשנים פשוט לא הסתדרו וכמו שאנחנו כבר מבינים להכנס בסינה זה להכנס בקיר ונגמר....
    אחי אני לא מצליח לראות את התמונות שפרסמתה - זה מעביר אותי לאתר הראשי שנמצא בו התמונה כנראה.

שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי goku81 צפיה בהודעה
    אני לא יודע אם זה נכון הסיפור של טרבר וסינה - זה נשמע לי מופרח מידי בשביל שסינה יפחד ממשהו בWWE ועוד מטרבר שזה ממש מגוחח. מה שאני מאמין שבאמת היה זה ויכוחים וחיכוחים מאחורי הקלעים והשנים פשוט לא הסתדרו וכמו שאנחנו כבר מבינים להכנס בסינה זה להכנס בקיר ונגמר....
    אחי אני לא מצליח לראות את התמונות שפרסמתה - זה מעביר אותי לאתר הראשי שנמצא בו התמונה כנראה.
    כן זה מקשר את זה לאתר .

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה על החדשות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,841 | הודעות: 8,173,428 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect