קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני רוצה להאמין באלוהים
    על ידי S.P.Q.R בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 28-03-2012, 12:28
  2. [שאלה] האם יש תוכנה שאפשר ליצור איתה REMIXIM בעצמי?
    על ידי iatraf332 בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-10-2011, 02:14
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-01-2011, 15:38
  4. [שאלה] רוצה להצליח אבל לא מצליח מיואש ומדוכא מה שאני יכול להצליח
    על ידי bermi111 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-12-2009, 18:23
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2008, 21:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

רוצה להאמין בעצמי, ולדעת שאפשר להצליח...

ברירת מחדל רוצה להאמין בעצמי, ולדעת שאפשר להצליח...

אני רואה בעצמי אדם שעבר שינוי. הייתי ילד זמן רב, וערכתי חיפוש רב אחר הדרך אחרי האדם הבוגר בנפשו.
    אני מציב לעצמי מטרות - ואני באמת מארגן את כל הדברים שאני צריך בדרך על מנת לעמוד במטרות שהצבתי לעצמי.
    אבל אני לא משתמש בכלים שברשותי, ואני נוטה הצידה מהשביל שלוקח אותי אל המטרה, אני פשוט פוסע בצעדים למקומות אחרים שלא שייכים אליי. עכשיו כמו כולם הכל קשור למישהי. כל מה שאני רוצה להיות זה יותר בשבילה ופחות בשבילי, - אני רוצה ממכם טיפים איך להחזיק את עצמי בדרך שבחרתי מבלי לסטות לדרכים שאנשים רבים איבדו בהם את מטרתם.

2. קישורים ממומנים

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני רואה בעצמי אדם שעבר שינוי. הייתי ילד זמן רב, וערכתי חיפוש רב אחר הדרך אחרי האדם הבוגר בנפשו.
    אני מציב לעצמי מטרות - ואני באמת מארגן את כל הדברים שאני צריך בדרך על מנת לעמוד במטרות שהצבתי לעצמי.
    אבל אני לא משתמש בכלים שברשותי, ואני נוטה הצידה מהשביל שלוקח אותי אל המטרה, אני פשוט פוסע בצעדים למקומות אחרים שלא שייכים אליי. עכשיו כמו כולם הכל קשור למישהי. כל מה שאני רוצה להיות זה יותר בשבילה ופחות בשבילי, - אני רוצה ממכם טיפים איך להחזיק את עצמי בדרך שבחרתי מבלי לסטות לדרכים שאנשים רבים איבדו בהם את מטרתם.
    שמע אולי זה לא נשמע קשור אבל אתה צריך להציב לך מטרה מסויימת להקפיד עלייה יום יום כי ברגע שאפילו דקה אתה תאבד את המטרה הזאת אתה תראה שזה אולי יותר נוח לך (בעתיד זה יפגע בך) ואז אתה תמשיך עם זה.

אני אתן לך דוגמא אצלי למורות שזה לא קשור לפני שנה+- הצבתי לעצמי מטרה כזאת שאני שותה דייאט קולה ולא קולה (לא אני לא שמן פשוט יותר טעים לי וגם אני לא אוהב הרבה סוכר) ועד היום לא נגעתי בכוס אחת של קולה.. למה? כי הצבתי לעצמי את המטרה הזאת שאני לא אשתה קולה רגילה והחזקתי את עצמי לא לשתות למורות שלפעמים היה רק את זה כי ידעתי שברגע שאני אשתה את זה אני אתחיל לשתות את זה שוב.

בקיצור מה שאני מנסה להעביר לך פה הוא שאתה חיב להחליט לעצמך דרך+מטרה להתמקד בה ולעשות את המקסימום בשביל להגיע אלייה ולהשדל כמה שיותר לא לסטות מהמסלול שלך כי אחרת אתה תרגיש בשינוי רק בעוד כמה זמן.
    Erik Lamela 8

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Horror צפיה בהודעה
    שמע אולי זה לא נשמע קשור אבל אתה צריך להציב לך מטרה מסויימת להקפיד עלייה יום יום כי ברגע שאפילו דקה אתה תאבד את המטרה הזאת אתה תראה שזה אולי יותר נוח לך (בעתיד זה יפגע בך) ואז אתה תמשיך עם זה.

אני אתן לך דוגמא אצלי למורות שזה לא קשור לפני שנה+- הצבתי לעצמי מטרה כזאת שאני שותה דייאט קולה ולא קולה (לא אני לא שמן פשוט יותר טעים לי וגם אני לא אוהב הרבה סוכר) ועד היום לא נגעתי בכוס אחת של קולה.. למה? כי הצבתי לעצמי את המטרה הזאת שאני לא אשתה קולה רגילה והחזקתי את עצמי לא לשתות למורות שלפעמים היה רק את זה כי ידעתי שברגע שאני אשתה את זה אני אתחיל לשתות את זה שוב.

בקיצור מה שאני מנסה להעביר לך פה הוא שאתה חיב להחליט לעצמך דרך+מטרה להתמקד בה ולעשות את המקסימום בשביל להגיע אלייה ולהשדל כמה שיותר לא לסטות מהמסלול שלך כי אחרת אתה תרגיש בשינוי רק בעוד כמה זמן.
    אני נכנס לדיכאונות..
    ברגעים שאני סוטה מהדרך, הם רגעים קטנים של אושר שמחזיקים קרוב ל-20 דקות, אך משם לאכזבה טוטאלית של איבוד הדרך.
    אני אדם שלא מוותר לעצמו, אני יודע את זה - השאלה היא "האם אני משקר לעצמי?".
    אתה אומר משהו נכון, ואתה צודק שלמרות הכל צריך להחזיק את עצמך. אבל ברגע שהפיתוי עומד מולך, אתה מביט בו והוא בך, האם תוכל להתמודד עם זה? מפני שהפיתוי לא נמצא אני מחזיק מעמד - אך שהוא מופיע מולי, אני מהלך לכיוונו.
    אתה נתת לי דוגמא טובה מאד, ולמרות זאת אני מאמין שאני אתחיל את השינוי רק מחר.. כן... אני ימשיך אותו רק מחר...

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני נכנס לדיכאונות..
    ברגעים שאני סוטה מהדרך, הם רגעים קטנים של אושר שמחזיקים קרוב ל-20 דקות, אך משם לאכזבה טוטאלית של איבוד הדרך.
    אני אדם שלא מוותר לעצמו, אני יודע את זה - השאלה היא "האם אני משקר לעצמי?".
    אתה אומר משהו נכון, ואתה צודק שלמרות הכל צריך להחזיק את עצמך. אבל ברגע שהפיתוי עומד מולך, אתה מביט בו והוא בך, האם תוכל להתמודד עם זה? מפני שהפיתוי לא נמצא אני מחזיק מעמד - אך שהוא מופיע מולי, אני מהלך לכיוונו.
    אתה נתת לי דוגמא טובה מאד, ולמרות זאת אני מאמין שאני אתחיל את השינוי רק מחר.. כן... אני ימשיך אותו רק מחר...
    אז אל תעשה את זה...
    כמו שאמרתי עם הדוגמא של הקולה, אם אני אשתה קולה אני יודע שסבבה ל10 דק' יהיה לי כיף אבל אח"כ אני אדפק אחושיליינג כנ"ל גם לממתקים שאני כבר לא אוכל אני יודע סבבה אני נהנה מזה,טעים,כיף ואני לא אוכל נכון יש פיתוי אבל אני אומר לעצמי בראש פשוט לא! לא זה לא זה הכל.. אתה שולט על מה המחשבות שלך,על הרצונות שלך על הכל... אם אתה תגיד לא אתה אולי תתחרט על זה באותה שניה אבל בעוד זמן מסויים אתה תהיה מאושר ותגיד לעצמך "וואללה היה לי שווה לא לעשות את זה" או "וואללה היה שווה לא לסטות לפה או לשם"

למה להתחיל מחר אם אתה כבר עכשיו,כן ברגע זה להתחיל? כל דקה שאתה מבזבז אתה תשלים מאוחר יותר .

ועוד משהו, כל הכבוד שיש לך אמונה אבל השאלה הכי הכי הכי גדולה וחשובה! יש לך רצון? אם יש לך אין מישהו בעולם הזה שימנע ממך לעבור את השינוי הזה.

אני אתן לך דוגמא אצלי: לפני חודש החלטתי לעשות שינוי לגמרי... אני יחסית רזה אפילו מאוד, עם משקפיים חסר ביטחון עצמי אמרתי לעצמי עכשיו אני משנה את עצמי! התחלתי לאכול טוב ובריא וגם הרבה,קניתי עדשות (מהכסף שעשיתי בחופש), בקרוב אני מתחיל להתאמן אני מתחיל לפתח לעצמי ביטחון עצמי ואני יודע שבסופו של דבר אני יהיה מאושר עם זה יהיה טוב לי.
    נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 30-07-2011 בשעה 00:55.
    Erik Lamela 8

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect